Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Ξυπνατε χαρακο ποδηλατες! η κοπελα μου ειπε οτι απο βαση σε βαση ειναι 11 εκατοστα οταν της ειπα να μετρησει τον λαιμο.

εγω εστειλα μαιλ στην κανυον παντως...

Ξυπνατε χαρακο ποδηλατες! η κοπελα μου ειπε οτι απο βαση σε βαση ειναι 11 εκατοστα οταν της ειπα να μετρησει τον λαιμο.

εγω εστειλα μαιλ στην κανυον παντως...

ποια ειναι η βαση βαση, ορισε σε παρακαλω πολυ.

Οι λαιμοί συνήθως μετριούνται κέντρο-κέντρο, αυτό εννοείς;

βαση σε βαση μου ειπε βαση σε βαση σας λεω

τι να σας πω τωρα παραπανω.Ενταξει δε θελω να την τρελανω αλλο την κοπελα.

βαση σε βαση μου ειπε βαση σε βαση σας λεω

τι να σας πω τωρα παραπανω.Ενταξει δε θελω να την τρελανω αλλο την κοπελα.

και αφου εισαι ντροπαλος και δεν ξαναρωτας, εσυ τι καταλαβες τοσο ευκολα που δεν ξαναρωτησες εκεινη τη στιγμη? και στην τελικη τι μας ρωτας εδω μεσα λεγοντας βαση βαση 11 ποντοι, να σου πουμε τι? το μεγεθος το βρηκες τι θελεις παλι τωρα?? μηπως δεν μας γουσταρεις κ θες μια βουρτσα να μας παρεις, οπως λεει και το ασμα?

εδιτ> ελπιζω να μην εστειλες αυτες τις αοριστιες στην κανυον κ να περιμενεις να παρεις σοβαρη απαντηση και μετα να μας γκρινιαζεις. θα αναφερεις αντικειμενικα κ ποσοτικοποιημενα κριτηρια!.... βαση-βαση, τι πα να πει βαση-βαση, βαση απτα φρυδια που ως τη βαση που τα γραπωνεις??!!

Το ποδήλατο είναι καλά; :hehe:

Πλάκα κάνω, ελπίζω να μην ήταν σοβαρή και να σαι καλά πάνω από όλα. Κι οι σαβούρες μέσα στο παιχνίδι είναι :)

Νταξ κομπλέ είμαι (και το ποδήλατο:p). απλά το μονοπάτι ήταν δυσκολούτσικο, έπεσα σε κάτι πουρνάρια, μπήκε ένα αρκετά μεγάλο αγκάθι στο δάχτυλο και φούσκωσε:hehe:

fotme επειδη δε ξερω ουτε τι ειναι το στεμ ουτε τι εννοει καποιος βαση με βαση , θεωρησα οτι πρεπει να ρωτησω εδω.ασυναρτησιες λοιπον δεν ειναι οταν καποιος δε ξερει.

δεν ειπα ασυναρτησια αγαπη, αοριστια ειπα, εχει διαφορα... Το στεμ ειναι ο λαιμος στα αγγλικα, το μηκος του μετριεται απτο κεντρο του πηρουνιου (εκει που ειναι η βιδα) εως το κεντρο του τιμονιου εκει που πιανει με το μετωπο (τουλαχιστον ετσι μου εβγαιναν τα 90μμ του δικου μου), λογικα της φιλης σου πρπει να ειναι 100αρης- μπορει και 90- αν θεωρησουμε οτι απο βαση σε βαση ειναι απτην αρχη του στεμ(λαιμου) εως το ακρο του τιμονιου..

Σορρυ αν φαινομαι αυστηρος, επιτηδες το κανω, διοτι αν μιλας υποκειμενικα ο μηχανικος δεν μπορει να σε καταλαβει αν δεν βλεπει γτ συζητας και ως εκτουτου δεν θα απαντησει σε αυτο που θες να ακουσεις.. :flower:

νταξει δε βγαινει και για συγκεκριμενο υψος σε εκατοστα το καθε ποδηλατο.

Εχει ενα ευρος ~10cm

Αν ειναι να ξεβολευτει δλδ για 1 cm στο stem κιολας...τι να πω?

Παρτο 110cm ρε ιασωνα..πιστευω θα το φτανεις :p

(τι διαολο ..και με τη σελα καλυπτεται η διαφορα).

Χωρια που το κοστος καλυπτεται με μια βολτα λιγοτερη στο βουνο:p

με την ανύπαρκτη εμπειρία μου εύκολο μου φάνηκε :p

(just kidding, δεν έχω ιδέα)

οχι πολυ δυσκολο αλλα εγω το εβγαλα σε 40 λεπτα και 2 πτωσεις, χωρις τα αλματα.

βεβαια πολυ ωραιο χωμα, ουτε στην παρνηθα τετοιο χωμα και βλαστηση.

Πρόβατα φυλάνε ή τίποτα δενδράκια...;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6IuFoxpPNAM]wild dogs in chimaditida lake- limnochori-Amyntaio Greece.mp4 - YouTube[/ame]

Χειρότερο πράγμα από τα σκυλιά δεν υπάρχει... ειδικά αμα δεν ξέρεις και πως να τα χειριστείς

Άμα ήμουν στην θέση του ακόμα θα έτρεχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.