Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

ωραια βαζω το νουμερο που βρηκα η το νουμερο απο τον πινακα που ειναι πιο κοντα στο νουμερο που βρηκα ;

btw

επειδη ειστε χοντροι εσεις και πιεζεται το λαστιχο δε σημαινει οτι συμβαινει το ιδιο και σε μενα :p

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Αν μπορεις να βαλεις χειροκινητα το νουμερο που βρηκες και οχι να επιλεξεις μεταξυ αλλων..βαζεις αυτο που βρηκες.

Τόσο καιρό τι είχες βάλει; :p

Sent from my Huawei Ideos X5 1.12.9(ret4rt) using Tapatalk 2

Καλησπερα, λεω μεσα στην εβδομαδα να χτυπησω το ideal hillmaster. Ποια η γνωμη σας γι'αυτο το ποδηλατακι; Εντομεταξυ λεω να παρω το 2011 μοντελο μιας που εχει καλυτερο συστημα ταχυτητων.. Περιπου 550€!! Εχετε κατι αλλο να προτινετε;

[MENTION=1243]fotme[/MENTION] : Πάτησα ένα φίδι σήμερα (μαύρο, περίπου μισό+ μέτρο). Νόμιζα ήταν νεκρό. Αν συναντήσεις, μην ανησυχείς. Ξέρουν από μόνα τους τα πόδια σου, τι να κάνουν.

δεν ξερω ρε μλκ, δεν το ρισκαρω, τι κανουνε?? :D, τρεχουν να φυγουν η δαγκωνουν στο ψαχνο?

Για τα πόδια λέω, όχι για το φίδι. Το φίδι πήγε να την κοπανήσει, αλλά πριν κάνει ένα μέτρο, εγώ είχα κάνει 10.

Εντωμεταξύ το πάτησα όπως κατέβαινα για να φωτογραφίσω τον Πηνειό. Δηλαδή όταν το είδα να κουνιέται είχα και τα δύο πόδια κάτω. Επίσης ημουν σε κατηφόρα, στα 3 μέτρα ήταν το ποτάμι, άρα η μόνη διέξοδος ήταν η ανηφόρα από πίσω και ήταν και χωματόδρομος. Ε, κλάιν, έγινα Λούης.

Μάλλον επειδή δεν έχουν βυζ@@@@ρες και κωλ@@@@ρα και δεν έχουν χέρια να κάνουν έεεεεετσι.

xaxaxa τι μλκας εισαι!!

edit>δεν σας ειπα, παιζει πολυ καλος φιλος που ξερει απο εποξικα καλουπια, υλικα, μαγαζια ετc ειναι special effects καλλιτεχνης σε θεατρα..θα παω μεσα στο πσκ να τον βρω.. carbon ολα ρε!! και η μασκα και τα βατραχοπεδιλα!!

Ρε μλκ το carbon δεν θέλει ψήσιμο; Θυμάμαι έβλεπα ένα βίντεο που έδειχνε πως κάνουν πηρούνια στην Colnago (?) και έλεγαν ότι έχουν και σούπερ χάι σίκρετ μέθοδο ψησίματος για τέλεια αντοχή. Εσύ που θα τα ψήσεις; Στο φουρνάκι ή θα το ζεσταίνεις με το καμινέτο μέχρι να γίνει κάρβουνο;

χαχαχα καμινετο!! υπαρχουν διαφοροι τροποι να το κανεις treat το ανθρακονημα, ενας απο αυτους ειναι με κενο, αντι να ασκεις εξωτερικη πιεση για να το πιεζεις και θερμοκρασια για να το φορμαρεις, το ρουφας εκ των εσω βγαζοντας ολο τον αερα, ωστε να μην εχει cavities το υλικο και του ασκεις μια ατμοσφαιρα λογω διαφορας πιεσης. Σιγουρα φτερα αεροπλανων etc θα θελουν αλλα processes αλλα νομιζω για τα δικα μας applications ειναι οκ και με vacuum. Χρειαζονται και εργαλεια οπως μηχανη κενου, εχω βρει το ebay κατι φθηνες 30-50$ που ρουφανε κολλησεις για smd etc.. βεβαια και μια σκουπα μηχανη κενου ειναι αλλα δεν ξερω αν θα αντεξει σε τοσο μικρο resolution για ωρα(νομιζω χρειαζεται 1++ αναλογως). Τεσπα δεν ειμαι ειδικος ουτε εχω εμπειρια, απλως ενα κομματι του χρονου μου θα το δωσω ωστε να το φτιαχνω σε χομπιστικους ρυθμους.

Μαζί σου, αλλά μην χαλάσεις περισσότερα στο τέλος, απ' ότι να τα 'παιρνες έτοιμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.