Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Ο φράγμας δεν είναι ήρεμη δύναμη σαν εμάς. Γι' αυτό πήρε MTB και πάει...freeday :p

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

πάντως στο θέμα chick meter....η αγριάδα του mountain ελκύει περισσότερο από τις καμπύλες της κούρσας. really :hehe:

πάντως το οτι πεθύμησα κούρσα δε το αμφισβητώ.....καλά να είμαστε να υπάρχουν φράγκα στην άκρη, και θα στηθεί νέο κουρσί. ελπίζω soon :)

Επειδή βλέπω μεγάλο κόλλημα με τα ολόσωμα , για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει ένα θέμα με το κατούρημα που εξαρτάτε άμεσα από τον σωματότυπο του καθενός.

Νταξ σηκώνεις ένα πόντο το μπατζάκι και κατουράς. Άλλοι όμως θα χρειαστεί να το κατεβάσουν βγάζοντας την μπλούζα.

δεν εχεις και αδικο..λες να παω σε καλοκαιρινο χωρις τιραντες?..χμμ, η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ το θελω διοτι πιστευω οτι οι τιραντες βοηθουν και στην καλυτερη στηριξη του κορμου, μπορει ομως να ειναι και η ιδεα μου..τι λετε? [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] αυτη τη περιοδο θελω να ειμαι συγκρατημενος οποτε extra 30aρια δεν τα δινω ευκολα, εχει τοσο μεγαλη διαφορα? ειναι γτπ δηλαδη το aeron race πχ?

καλημερα

εδιτ> για sexyness ποδηλατου for me, κουρσα full on σκελετος με urban στοιχεια, ισιο τιμονι μακρυ λαιμο και τα μυαλα στα καγκελα!

Επειδή βλέπω μεγάλο κόλλημα με τα ολόσωμα , για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει ένα θέμα με το κατούρημα που εξαρτάτε άμεσα από τον σωματότυπο του καθενός.

Νταξ σηκώνεις ένα πόντο το μπατζάκι και κατουράς. Άλλοι όμως θα χρειαστεί να το κατεβάσουν βγάζοντας την μπλούζα.

LOL!

Δεν έχουν ανοίγματα στο επίμαχο σημείο τα ολόσωμα;

2-3 σελίδες που εμφανίστηκαν πρώτες στην αναζήτηση. (για bib shorts vs regular)

Cycling Shorts: Choosing Regular vs Bib Shorts for Biking

What are the benefits of bib-shorts vs. just regular cycling shorts? - Yahoo! Answers

Bike shorts - which are better? Bibs vs regular bike shorts.

Εγώ μόνο bib είχα, οπότε δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής.

Πάντως το θέμα είναι να ξεφύγεις από φόρμες. Δοκιμάζοντας κολλάν με μαξιλαράκι θα δεις ΜΕ ΓΑ ΛΗ διαφορά. Τώρα όσο ανεβαίνεις σε τιμή τόσο καλύτερα. Και το Pace και το Aeron θα είναι μία χαρά.

btw, θα κλάψω... 20% έκπτωση... Boardman Team Carbon 1067 γιούρια.

http://www.wiggle.co.uk/boardman/

πάντως στο θέμα chick meter....η αγριάδα του mountain ελκύει περισσότερο από τις καμπύλες της κούρσας. really :hehe:

πάντως το οτι πεθύμησα κούρσα δε το αμφισβητώ.....καλά να είμαστε να υπάρχουν φράγκα στην άκρη, και θα στηθεί νέο κουρσί. ελπίζω soon :)

Με το σπαστό ακόμα χειρότερα... Από πού το πήρες? Πόσο το πήρες? Δεν σε κουράζουν οι μικρές ρόδες? Με σταματάν στον δρόμο...

Άσε με μαρή να κάνω την βόλτα μου στην παραλία

πωω πολυ δυνατα τα boardman!!! gimme gimme gimme.

Παω σε bib μαλλον λοιπον, αρκει να εχει χαμηλο και ελαστικο μπροστινο. [MENTION=8837]l2phile[/MENTION], alex τα dhb εχουν πλατιες και ανετες τιραντες? Απο μεγεθος πως ειναι, γενικα φοραω medium>large να το παρω medium(αν ειναι μεγαλη η φορμα) η large?

Αν πας λίγο κάτω στην περιγραφή, έχει πίνακα με τα μεγέθη. Μετρήσου (στους γοφούς) και τσίμπα αυτό που σου ταιριάζει.

Άνετες είναι και στα δύο που έχω. Στο χειμερινό είναι πιο πλατιές.

οποτε οτι στις μετρησεις ετσι? αν ειμαι σε μια διασταση οριακα να παω σε ενα νουμερο μεγαλυτερο? εστω και με κρυο νερο μπαινει καθολου στο πλυσιμο? μην ειμαι σαν βαφτιστικο!

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μπαίνουν και τα "πλαστικά";

Είσαι ή κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση; :p Και εγώ στο όριο του Μ είμαι και πήρα Μ. Κομπλέ είναι. Αν θες μπορείς να ρωτήσεις κιόλας εκεί. (Στην τελευταία καρτέλα)

ολα μπαινουνε ρε, αμα εχει πλεξη μπαινει! παω για Μ λοιπον, thank you thank you, ποσο ειναι το threshold στο wiggle για δωρεαν μεταφορικα? κουπονια παιζουν?

Επισης δεν εχω παρει απαντηση σε μια προηγουμενη ερωτηση, στο crc μπορω να βαλω 2 κουπονια? Αν το τελικο ποσο ειναι 60Ε οποτε και προαγομαι για δωρεαν μεταφορικα, αν βαλω κουπονι 10Ε πχ και παει 50 θα μου χρεωσει παλι μεταφορικα επειδη ειναι κατω του οριου?

Γράψου στο newsletter του wiggle, θα πάρεις ένα κουπόνι 5 λίρες αν θυμάμαι καλά.

Το crc δεν δέχεται 2 κουπόνια εκτός αν το ένα είναι δωροεπιταγή.Αν πας κάτω από το όριο με το κουπόνι τότε ναι θα σε χρεώσει.

μπραβο με προλαβε ο wrong method, το 24 ειναι pair το 15 ειναι μονο του. Be advised οτι το σετ αυτο θελει sram ντεραγιε πισω. DJD thnx!

μονο που το βλεπω με πιανει ενα αισθημα μεγγενης! με τιποτα δεν τα εβαζα εκει!!

εδιτ> πρπει να ειναι παντως πολυ ελαφρια, ποσα γραμμαρια ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.