Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Shifter clamp λέγεται, λογικά στο ebay θα βρείς, αλλά εγώ βλέπω μια ευκαιρία για νέες ταχύτητες :hehe:

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Παρηγγειλα εχτες τα kenda kwest 1.5, σε μια εβδομαδα θα ειναι εδω.. :angry: αλλα οκ.. Για το καλουπι του παλουκιου το υλικο τελικα ειναι το μολυβι. Πηρα ενα ακομα πιο λεπτο και θα δοκιμασω μαζι του, το θεμα ειναι οτι πρπει να τραβηχτω μεχρι τον Ταυρο να παρω τα υπολοιπα υλικα...απο υφασμα μαλλον θα παω σε high modulus 6k..

[MENTION=23]DJD[/MENTION], το ποδηλατο δειχνει γεωμετρικα all mountain με στοιχεια dirt jump, το μονο μειονεκτημα που διαβασα ειναι το γεγονος οτι το πισω αμορτισερ ειναι custom, δεν μπορεις να του βαλεις οτι θελεις-αν θελεις, μονο απο αυτη τη σειρα. Οποτε μεταπωλητικα ισως ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα για 600Ε...χμμ ουτε αντιστοιχων περιφερειακων hard tail..

ναι βασικα το attack ειναι σε τιμη σετ η μονο του?

edit> θποψιν ο jase εχει 8αρα κασετα, αυτο το shifter κανει?

κανει μια χαρα..

ρυθμιζει κανονικα το μικρο γραναζακι και μετα "κοβει" την τελευταια με το high limit στο ντεραγιε.

Τα ιδια εχω και τα πρωτοβαλα πριν παρω την 9αρα πισω.

εδιτ

το attack ειναι μονο το πισω @35Ε

Νίκο σε ευχαριστώ ρε!

Απλά προσπαθώ να βρω κάτι οικονομικό και σετ!

Έχω ψάξει όλο το chain να πούμε από εχτές που βγήκε το πρόβλημα!

Από chainreactioncycles δεν έχω ξανά αγοράσει ποτε, μπορείτε να μου πείτε πόσες μέρες κάνει να μου έρθουν τα πράγματα στην πόρτα μου ?:)

@forme

@Gomar

???? :nothing:

μπορω να σου απαντησω και εγω...αν και μενα με προβληματιζει ο ταχυδρομος μου ..και οχι το μαγαζι.:p

(αν ειναι ετοιμοπαραδωτο ειναι γρηγορο παντως).

Από 3 μέχρι 10 μέρες, εξαρτάται τα κέφια του ταχυδρομείου. Αν χαλάσεις πάνω από 100 μη ξεχάσεις να βάλεις το voucher YES6 για να χεις 10 λίρες έκπτωση.

Είχα παραγγείλει 11 του μηνός και ήρθαν χθες 24. Αλλά μεσολάβησε το Πάσχα και είχε delay. Και πάλι αργούνε βέβαια. (σε σχέση με wiggle πχ)

δες και εδώ την παραγγελία DHL Track and Trace

Αγγλία -> Ουγγαρία!!!!! -> Θεσσαλονίκη -> Αθήνα!!!!!! -> Λάρισα

Υπάρχει ryanain που πάει Βόλο goddamit...

και το wiggle τόσο κάνει πάντως(4-10 μέρες),έχει επίσης κάτι σπαστικά τύπου: βάλτε 5 ακόμα λίρες για να φτάσει η παραγγελία σας στην κορυφή της λίστας μας! ffs

[MENTION=23]DJD[/MENTION] [MENTION=8745]Jason[/MENTION] Με YES6 έχεις 10% έκπτωση και όχι 10 λίρες (ναι, στις 100 λίρες έχεις 10...απλά το ξεκαθαρίζω)

Επίσης (μόλις το βρήκα*) με σκέτο YES ξεκινάει η 10% έκπτωση από πιο χαμηλά (με 95 ευρώ παραγγελία που δοκίμασα πχ δούλευε)

*Κάνουν κάτι τέτοιες πουστίτσες. Πχ το Πάσχα που πήρα, έλεγαν μόνο EGG4 και EGG7 (νομίζω). Αν έβαζες σκέτο EGG ξεκινούσε από πιο χαμηλά η έκπτωση.

ναι ειναι καλο, δες και αυτα που τα εχει σε προσφορα SRAM X7 Trigger Shifter 8sp | Buy Online | ChainReactionCycles.com , το καλο με τα sram αν το συνδιασεις με sram ντεραγιε ειναι οτι εχουν 1:1 actuation και οι αλλαγες γινονται 2-3πλες με ενα πατημα.

και

,μπορεί να είναι πιο σκληρές απο shimano αλλά είναι πιο ανθεκτικές,

δεν ξερυθμίζονται εύκολα και κανουν αλλαγές με ακριβεια. Η slx κατι λεει αλλα προτιμω ακομα και πιο χαμηλες σειρες απο Sram , η ΧΤ δε εκτός του οτι ειναι ακριβή στο βουνο μετα απο λιγο καιρο σπαει νευρα.

Sram και παλι Sram για βουνό.

την αντισταση δεν την "βαζει" το ντεραγιε??

(περι σκληροτητας που ανεφερες)

Το ειχα ρωτησει παλιοτερα που ψαχνομουν για ντεραγιε ..(απλο δεορε εναντι slx) ..εντελει πρaseοτιμησα slx ντεραγιε λογω σκληροτερου ελατηριου.(Αυτο που λες δλδ..ασχετα αν και στο βουνο "μου" παλι ασφαλτο εχει:p)

Ασε που απο προσφορα ηταν κανα 5ευρω πιο πανω απο το απλο.

Kατεβάστε να δείτε την ταινία Life cycles Life Cycles (2010) - IMDb

Πραγματικά απίστευτη.

edit: Είτε πάρεις sram είτε shimano,μια χαρά θα είσαι.Προσωπικά δεν πιστεύω πως το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.Έχοντας δουλέψει σε ποδηλατάδικο έχω ρυθμίσει σχεδόν ότι σασμάν βγάζει η κάθε εταιρία (μέχρι πριν 2 χρόνια).Άμα τα ρυθμίσεις μια φορά σωστά μετά σωστά θα δουλεύουν.Το ότι το ένα ξερυθμίζεται πιο εύκολα από το άλλο δεν έχει να κάνει με το σασμάν.Έχει να κάνει με την ντίζα και τα καλώδια της ντίζας. Τώρα όπως και να το κάνεις τα πιο ακριβά μοντέλα ζητάνε τα χρήματα που ζητάνε για κάποιο λόγο.Καλύτερα υλικά,λιγότερο βάρος,σκληρότερα ελατήρια και πάει λέγοντας.

γεια σου ρε l2phile πρυτανη των ποντικων με τις hackιες σου!! :)

edit> μπορουμε να χρησιμοποιησουμε περισσοτερα απο 1 κουπονια στο crc?

edit2> canyon speedmax concept (για προσεξτε λαιμο-σκελετο this is what i call innovation!)

531212_393638277336197_190241427675884_1225445_13749003_n.jpg

536445_393639344002757_190241427675884_1225446_1906726491_n.jpg

edit3> βρηκα και το γερμανικο alter ego του δασκαλου gomar!

319806_2618282915142_1797234948_1611243_1165461589_n.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.