Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

ναι θελει αλαγμα, επαθα το ιδιο πριν λιγες μερες.

εβαλα καινουργια σαμπρελα και σε ενα σημειο μου πεταγε το λαστιχο.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Κανείς άλλος που να ξέρει καλύτερα; :p

(Conti A/F i'm coming)

[MENTION=699]ΝTG[/MENTION] ετοιμάσου για ομαδική bike24

Πέταξε το. Τι βάζεις 140 psi ωρέ; Στα κιλά σου 105-110 για πίσω καλά είναι, στο μπροστά λιγότερο. Εκτός αν στο χωριό σας στρώνουν δρόμο κάθε δεύτερη βδομάδα χωρίς βουναλάκια :p Πέρα από τη πλάκα πας πιο σιγά με πολύ πίεση γιατί χάνει πρόσφυση το λάστιχο κι αναπηδάει.

δε ξερω ποσο μεσα πιανει στη ζαντα το ελαστικο.

Δειχνει χαμηλα..αλλα σε κουρσακι δε ξερω.

Σε αντιστοιχη περιπτωση -σε μτβ δλδ- δεν θα ειχες προβλημα....δοκιμασε το παλι σε ασφαλτο χωρις να απομακρυνθεις απο το σπιτι..

(μεχι λιδλ(+πισω) αρχικα..αν ζησει αλλη μια μεχρι τερψιθεα.

Πως απο τα ξεχασμενα -δε βαριεσαι μια χαρα παει- 20 psi του προν ηθελες να εξαντλησεις τη πιεση στο stage..δε μπορω να το καταλαβω.

Οχι οτι ειμαι και αρμοδιος να απαντησω αλλα τετοια πιεση σε πιστα θα το δοκιμαζα.

Σε χωματοδρομο που το εριξες..πασο.

Επισης ,σε πρηζω ενα μηνα+ να κανουμε τη διαδρομη(την παραπλησια ..οχι τη συγκεκριμενη) και ολο "τη βαρεθηκα" ελεγες...Τωρα πηγες μονος σου και υπεστεις τις συνεπειες:p

υ.γ

Απο μαγαζια θα αργησω παλι να ψωνισω.

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] το νούμερο στο ποδήλατο κανονικό σου είναι? Γιατί την έχεις τόσο μπροστά την σέλα?(η είναι η φώτογραφια?)

[MENTION=23]DJD[/MENTION] : Δεν το ήξερα :( + υπερβάλλων ζήλος για ελάχιστη επαφή λάστιχου - οδοστρώματος = FAIL

[MENTION=7634]cddaraa[/MENTION]: Large είναι. (Το εύρος του "με περιλαμβάνει"), απλά όταν μετράω γόνατο - πετάλι (ξέρεις, που όταν το πετάλι είναι στον οριζόντιο, η κατακόρυφος που περνάει από το τέλος του γονάτου, πρέπει να πέφτει στο πετάλι) .... δεν πέφτει στο πετάλι και γι' αυτό την πάω πιο μπροστά.

[MENTION=699]ΝTG[/MENTION] : Για δες τα υψομετρικά :p

Ποιος άλλος ψήνεται για ομαδική από Λάρισα :p ;

άλλαξε λάστιχο οπωσδήποτε.......αυτό το σκίσιμο είναι τα πλαινά τοιχώματα. 1ον κάθε σαμπρέλα με λίγο ζόρι θα φτιάχνει καρούμπαλο και μετά από λίγο θα σκάει και 2ον κινδυνεύεις να σκιστεί τελείως και να έχεις καμιά σοβαρή πτώση.

για το λάστιχο στα είπανε τα παιδιά παραπάνω,αλλά για τη σέλα νομίζω και εγώ

ότι είναι πολύ μπροστά,άρα όταν σκύβεις όλος ο πισινός σου θα ναι έξω,σωστά;

Όπου και να την έχεις την σέλα, αν κάθεσαι σωστά και σκύψεις ο πισινός πετάγεται. (μάλλον δεν κατάλαβα τι εννοείς - πετάγεται όπως θα πεταγόταν και αν την είχα τέρμα πίσω)

Θα το κοιτάξω καλύτερα μόλις μου έρθουν τα λάστιχα και το ξαναστήσω.

Περιμένω πανηγυρικό άκυρο από wiggle. Τους είπα να μου στείλουν, μαζί με τα σωστά πλέον γάντια (XL ασπρόμαυρα ζήτησα, L μαύρα ήρθαν....) τα Continental Attack + Force στην τιμή του bike24 ( = -30 ευρώ) ΑΝΕΤΑ???

Πουλάει φίλος ένα Specialized FSR XC του 09 ή του 10 δε θυμάμαι με ελάχιστα χλμ (κάτω από 300) στα 600ευρώ.. και ψήνομαι να δώσω το δικό μου το χρέπι και να το τσιμπήσω.

Specialized Bicycle Components : FSRxc αυτό μου φαίνεται ότι είναι. Πώς το βλέπετε;

Πουλάει φίλος ένα Specialized FSR XC του 09 ή του 10 δε θυμάμαι με ελάχιστα χλμ (κάτω από 300) στα 600ευρώ.. και ψήνομαι να δώσω το δικό μου το χρέπι και να το τσιμπήσω.

Specialized Bicycle Components : FSRxc αυτό μου φαίνεται ότι είναι. Πώς το βλέπετε;

Απορώ γιατί το σκέφτεσαι.

να δω ρε φιλε εσυ ποτε θα πουλησεις το 2ο χαρχαλοκουρσακι να στο τσιμπησω...για το ιδιο ποσο :p

27 βαθμους εδω ..25% υγρασια..3-5κμ/ω αερα..lovely.

Τι φορανε απο πανω ομως για να μη ξεπαγιασω στην επιστροφη.Εχω ξεχασει το ανοιξιατικο feeling :p

Αν δεν το θέλεις πες του να το πάρω εγω!! :D

μεταφορικά δικά του! :p

μα δεν βρέθηκε κάποιος να πει σε όλους αυτούς/ες ότι το να κάνεις ποδήλατο

με τα ακουστικά στα αυτιά είναι επικίνδυνο;

27 βαθμους εδω ..25% υγρασια..3-5κμ/ω αερα..lovely.

Τι φορανε απο πανω ομως για να μη ξεπαγιασω στην επιστροφη.Εχω ξεχασει το ανοιξιατικο feeling :p

αντιανεμικό

Λοιπόν αγορίνες,ακούστε, έχω ένα κάτι σαν πρόβλημα..

Κάνω μετατροπή από vbrake σε δισκόφρενα!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι αυτό στην φωτογραφία!

IMG_20120424_182618.jpg

Πάνω στην μανέτα είναι βιδωμένες οι ταχύτητες,υπάρχει μου φαίνεται adaptor που μπαίνουν σκέτες πάνω στο τιμόνι,έτσι?

Θέλω να πιστεύω..

Πως λέγεται?

Που μπορώ να το βρω?

Θέλω 2 τέτοιους.

Αν ξέρετε και από ελληνικό κατάστημα ακόμα καλύτερα :D

Aπο την μια πλευρα ετσι

IMG_20120424_190856.jpg

Και απο την μερια των v-brake ετσι !!!

IMG_20120424_190928.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.