Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Για κανενα, δεν τα ειδα :p, στα γραφομενα σου βασιστικα και το ειπα..παντως φανταζομαι οτι γινεται και με αυτο που κλεινουν τις τρυπες στα κεραμιδια πχ. που ειναι σαν αφρος στην αρχη. Αραγε υπαρχει καπου το σχεδιο τιμονιων για να δουμε εσωτερικες διαστασεις?

[MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION], ποια ειναι η μεθοδος λειανσης και τι εννοεις να μην πιανει το υφασμα, εννοεις ανθρακονημα?

Αποτι διαβαζα οι περισσοτεροι τα βαζουν μεσα σε σακουλα και με μηχανη κενου βγαζουν τον αερα και μετα λογω διαφορας πιεσης το ανθρακονημα πιεζεται και η επιφανεια του γινεται λεια...μετα γυαλοχαρτο και gel coat..

Πανω σε αυτο το τροπο, υπαρχουν κατι σακουλες για τα ρουχα με βαλβιδα που την συνδεεις με ηλεκτρικη σκουπα και συμπιεζεται, οποτε φανταζομαι οτι αυτη θα κανει τη δουλεια της αρκει να της βαλουμε λιγη πουδρα για να μην κολλησει το ανθρακονημα με τις κολλες που εχει πανω..

edit> Χειριζεται αυτη τη περιοδο καποιος solidworks και fea?

Κοίτα, αυτά που ξέρω είναι από τα σκάφη και δεν είναι η δουλειά μου.

Εκεί δεν χρησιμοποιούν αντλίες κενού.

Μου μοιάζει ακατόρθωτο να επιτύχεις ομοιόμορφη και λεία επιφάνεια με τη σακούλα.

Το ύφασμα ( στην περίπτωση μας από ανθρακόνημα ) προσθέτει στην ρητίνη τα χαρακτηριστικά του. Χωρίς αυτήν είναι μόνο ύφασμα. Δηλαδή δεν πρέπει να μείνει ούτε ίχνος υφάσματος χωρίς ρητίνη.

Έχω δει να λειαίνουν την επιφάνεια της ρητίνης με ψιλό γυαλόχαρτο και μετά να την γυαλίζουν με αλοιφή όπως τα αυτοκίνητα.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

update (τα γραφω γρηγορα γιατι φευγω). Λοιπον εχω διαβασει αρκετα για το θεμα, σημερα πηρα ενα αφρο πολυουρεθανης για να δοκιμασω να φτιαξω καλουπι σωληνα. Δοκιμαστηκα, γεμισα ενα σωληνα απο παλιo σκουποσωληνα.

Ακομα δεν εχω αγορασει αντικολλητικο (πουδρα-χρησιμοποιουν και ακετονη πολυβινυλιου), ιδανικα οταν στεγνωσει θελω να το βγαλω απτο σωληνα ατοφιο, μου φαινεται δυσκολο ομως να μην κολλησει...δοκιμασα να του βαλω σακουλα χωρις ομως επιτυχια μιας και μπουκωνε, οποτε το εβαλα σκετο..αυριο θα δειξει..

Για την ιστορια υπαρχουν 2 ειδη αφρου, αργο κ γρηγορο cure, το αργο διαστελεται επαπειρο το γρηγορο ειναι ελεγχομενο.Πηρα το γρηγορο τουμπανιζατερ αλλα εχοντας σακουλα μεσα στον σωληνα δειχνει οτι το εμποδιζει να πριστει εναντιθεση με το αργο που θεωρητικα θα το επριζε...

Επομενα βηματα, βλεπω το αποτελεσμα αυριο και αν μπορει να ξεκολλησει (εχω περσασει και ενα λεπτο συρμα με γαντζακι μεσα για να το τραβηξω. Αν δεν βγαινει δοκιμαζω σε αλλο σωληνα με πιο χοντρο ναυλον για να μην σακουλιαζει και στουμπωνει. Αν δεν δουλεψει ουτε ετσι, θα αγορασω ενα αντικολλητικο που (τι προτινεις) μια η αλλη θα το χρειαστω σε επομενο σταδιο. Αν δεν δουλεψει ουτε ετσι, θα παρω ενα λεπτο pvc σωληνα 30mm.

τώρα που ο καιρός έφτιαξε,τώρα βρήκα να αρρωστήσω γαμωτεν

ενώ ήρθα σπίτι χωρίς συμπτώματα,τώρα νιώθω λες και με τράκαρε δεινόσαυρος και έχω και πυρετό

criminal minds s7 ftw :p

μη με ρωτησετε τι και πως....

τον φραγμα ρωτηστε αυτος ξερει παραπανω

εγω απλα πηγα για παρεα και για καμμια φωτογραφια :p

bike_oaka69.jpg

bike_oaka64.jpg

bike_oaka54.jpg

bike_oaka52.jpg

bike_oaka39.jpg

bike_oaka20.jpg

bike_oaka15.jpg

bike_oaka13.jpg

bike_oaka10.jpg

Παιδια για αυτη τη βαση τι λετε? ειναι καλο value?

Hollywood Express Bike Rack | Buy Online | ChainReactionCycles.com

ειναι σαν του dolly και στην autoplus την εχουν 100Ε, δεν με τρελαινει στα δεματικα του διοτι ειναι λιγο σκληρα, αλλα οκ βαζεις ενα wettex. Μια εταιρια ονοματι f.illi menabo την ξερετε, οι τιμες τις ειναι σαν τις εκπτωτικες της hollywood που παρεθεσα.

Αυτες που δειχνουν πολυ ποιοτικες ειναι οι Yakima αλλα ειναι ακριβες παναθεμα τες, θα μου πεις οτι πληρωνεις παιρνεις.. προτασεις?

xmm πολυ καλες δειχνουν και μου αρεσει η βαση τους, το μονο που ισως με προβηματιζει και χρειαζεται να το δω απο κοντα ειναι τα μαξιλαρακια του τα οποια ιδανικα θα ηθελα να περιστρεφονται ωστε να εχουν μεγαλυτερη συμβατοτητα με την επιφανεια του αυτοκινητου. τα φερνει και ο γκατσουλης.

απο λαστιχα τελικα θα παω στα kenda kwest 1.5, 7ε το ενα εχει, τσιπικο αρχηγικο :p και 1.5 φαρδος που θελω να το δοκιμασω..αν δεν μου κανουν all around θα παρω τα michelin του ntg που πανε παντου με καμια σχεση κυλιση σε σχεση με τα χωματινα.

Για το παλουκοσελο, χιονι τελικα ο αφρος, κολλησε μεσα στο σωληνα και το γατζακι απλα δεν εκανε τιποτα. Χρειαζεται να βρω αντικολλητικο. Βεβαια εχτες βρηκα στην αποθηκη του σπιτιου μου ενα πολυ μαλακο μεταλλο, παιζει να ειναι κασσιτερος δεν ξερω, το ειχανε για τα κεραμιδια.. Φτιαχνεις ευκολα οτι καλουπι θες, χρειαζεται να παρω ομως ακομα πιο λεπτο διοτι αυτο ειναι 1mm. Βεβαια παιζουν κατι εποξικα καλουπια που ειναι αλλου, αλλα αυτα θα τα αφησω ως επομενη λυση. Εχω μπριζωθει, το θεμα ειναι να μην λιωσω τον χρονο..οποιος ψηνεται για combined workforce, let me know.

edit sto video> o piranha ειναι γ@μω τα παιδια, με εχει κερδισει!

Δηλώνω επίσημα κουρασμένος..

35κ με 700μ ανάβαση την τετάρτη

50κ αγώνα την πέμπτη

mtb την παρασκευή

125κ με 2200μ ανάβαση εχθές

55κ με 850μ ανάβαση σήμερα.

:yu:

Αν τελικά αγοράσεις.. περιμένω εντυπώσεις ...

Λέω να το τολμήσω.:)

Με προβληματίζει μόνο ότι δεν είναι αλουμινίου...λες να αρπάξει καμιά σκουριά μετά από καιρό αν χτυπηθεί και φύγει μπογιά στο βάλε-βγάλε? Οι αλουμινίου είναι ακριβές ρε γαμώτο...

Αν έχεις κοτσαδόρο πάρε τέτοια, οι άλλες αργά ή γρήγορα θα στο γδάρουν το αυτοκίνητο. Άσε που τα ποδήλατα κάθονται πολύ καλύτερα σε αυτές που μπαίνουν στον κοτσαδόρο.

Κάτι τέτοιο:

InsigniaNotch_Accessories_Transportation_bike_carrier_cnt_mmpar_1_768x432_inas95_E01_050.jpg

α δεν ειναι αλουμινιου...χμμ, αλλα οκ την περνας με ενα μινιο, την βαφεις οτι θες και ετοιμος!! DJD respect for your drive..

Σιφτ χάπενς.

Μετά από 10 μέρες α-ποδηλασίας σχεδιάζω μία ωραία διαδρομούλα

NZHfS.jpg

και ξεκινάω. Έλα που στα 15,5-16χμ καταλάθος (νέα διαδρομή γαρ) βρίσκομαι σε έναν χωματόδρομο (και με 4 τσοπανόσκυλα στο πλάι, αλλά δεν έβγαλαν μιλιά) και εκεί που πορώθηκα που δεν ένοιωθε τίποτα η κούρσα, τελειώνει ο χωματόδρομος, μπαίνω σε άσφαλτο και ακούω κάτι να γδέρνει τα φρένα. ΣΙΤ!!! Είχε βγει το λάστιχο από την ζάντα σε ένα σημείο (μαμώ τα 140- psi μου). Το πιέζω λίγο και ΜΠΑΜ σκάει η σαμπρέλα...8 χμ από το σπίτι....

Φώτο από το μωρό, ενώ περίμενα να με παραλάβουν (εφεδρική σαμπρέλα και φορητή τρόμπα??? Τζάμπα βάρος :p )

U5Huf.jpg

Το ερώτημα είναι ....χρειάζεται αλλαγή το λάστιχο;

3ztwR.jpg

TXDsQ.jpg

...να τους κάνω μήνυση που δεν άντεξε ούτε στα 140- psi, ενώ λέει 150?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.