Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Παιδια για αυτη τη βαση τι λετε? ειναι καλο value?

Hollywood Express Bike Rack | Buy Online | ChainReactionCycles.com

ειναι σαν του dolly και στην autoplus την εχουν 100Ε, δεν με τρελαινει στα δεματικα του διοτι ειναι λιγο σκληρα, αλλα οκ βαζεις ενα wettex. Μια εταιρια ονοματι f.illi menabo την ξερετε, οι τιμες τις ειναι σαν τις εκπτωτικες της hollywood που παρεθεσα.

Αυτες που δειχνουν πολυ ποιοτικες ειναι οι Yakima αλλα ειναι ακριβες παναθεμα τες, θα μου πεις οτι πληρωνεις παιρνεις.. προτασεις?

Link to comment
Share on other sites

xmm πολυ καλες δειχνουν και μου αρεσει η βαση τους, το μονο που ισως με προβηματιζει και χρειαζεται να το δω απο κοντα ειναι τα μαξιλαρακια του τα οποια ιδανικα θα ηθελα να περιστρεφονται ωστε να εχουν μεγαλυτερη συμβατοτητα με την επιφανεια του αυτοκινητου. τα φερνει και ο γκατσουλης.

απο λαστιχα τελικα θα παω στα kenda kwest 1.5, 7ε το ενα εχει, τσιπικο αρχηγικο :p και 1.5 φαρδος που θελω να το δοκιμασω..αν δεν μου κανουν all around θα παρω τα michelin του ntg που πανε παντου με καμια σχεση κυλιση σε σχεση με τα χωματινα.

Για το παλουκοσελο, χιονι τελικα ο αφρος, κολλησε μεσα στο σωληνα και το γατζακι απλα δεν εκανε τιποτα. Χρειαζεται να βρω αντικολλητικο. Βεβαια εχτες βρηκα στην αποθηκη του σπιτιου μου ενα πολυ μαλακο μεταλλο, παιζει να ειναι κασσιτερος δεν ξερω, το ειχανε για τα κεραμιδια.. Φτιαχνεις ευκολα οτι καλουπι θες, χρειαζεται να παρω ομως ακομα πιο λεπτο διοτι αυτο ειναι 1mm. Βεβαια παιζουν κατι εποξικα καλουπια που ειναι αλλου, αλλα αυτα θα τα αφησω ως επομενη λυση. Εχω μπριζωθει, το θεμα ειναι να μην λιωσω τον χρονο..οποιος ψηνεται για combined workforce, let me know.

edit sto video> o piranha ειναι γ@μω τα παιδια, με εχει κερδισει!

Έγινε επεξεργασία από fotme
Link to comment
Share on other sites

Αν τελικά αγοράσεις.. περιμένω εντυπώσεις ...

Link to comment
Share on other sites

Αν τελικά αγοράσεις.. περιμένω εντυπώσεις ...

Λέω να το τολμήσω.:)

Με προβληματίζει μόνο ότι δεν είναι αλουμινίου...λες να αρπάξει καμιά σκουριά μετά από καιρό αν χτυπηθεί και φύγει μπογιά στο βάλε-βγάλε? Οι αλουμινίου είναι ακριβές ρε γαμώτο...

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις κοτσαδόρο πάρε τέτοια, οι άλλες αργά ή γρήγορα θα στο γδάρουν το αυτοκίνητο. Άσε που τα ποδήλατα κάθονται πολύ καλύτερα σε αυτές που μπαίνουν στον κοτσαδόρο.

Κάτι τέτοιο:

InsigniaNotch_Accessories_Transportation_bike_carrier_cnt_mmpar_1_768x432_inas95_E01_050.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σιφτ χάπενς.

Μετά από 10 μέρες α-ποδηλασίας σχεδιάζω μία ωραία διαδρομούλα

NZHfS.jpg

και ξεκινάω. Έλα που στα 15,5-16χμ καταλάθος (νέα διαδρομή γαρ) βρίσκομαι σε έναν χωματόδρομο (και με 4 τσοπανόσκυλα στο πλάι, αλλά δεν έβγαλαν μιλιά) και εκεί που πορώθηκα που δεν ένοιωθε τίποτα η κούρσα, τελειώνει ο χωματόδρομος, μπαίνω σε άσφαλτο και ακούω κάτι να γδέρνει τα φρένα. ΣΙΤ!!! Είχε βγει το λάστιχο από την ζάντα σε ένα σημείο (μαμώ τα 140- psi μου). Το πιέζω λίγο και ΜΠΑΜ σκάει η σαμπρέλα...8 χμ από το σπίτι....

Φώτο από το μωρό, ενώ περίμενα να με παραλάβουν (εφεδρική σαμπρέλα και φορητή τρόμπα??? Τζάμπα βάρος :p )

U5Huf.jpg

Το ερώτημα είναι ....χρειάζεται αλλαγή το λάστιχο;

3ztwR.jpg

TXDsQ.jpg

...να τους κάνω μήνυση που δεν άντεξε ούτε στα 140- psi, ενώ λέει 150?

Link to comment
Share on other sites

Πέταξε το. Τι βάζεις 140 psi ωρέ; Στα κιλά σου 105-110 για πίσω καλά είναι, στο μπροστά λιγότερο. Εκτός αν στο χωριό σας στρώνουν δρόμο κάθε δεύτερη βδομάδα χωρίς βουναλάκια :p Πέρα από τη πλάκα πας πιο σιγά με πολύ πίεση γιατί χάνει πρόσφυση το λάστιχο κι αναπηδάει.

Link to comment
Share on other sites

δε ξερω ποσο μεσα πιανει στη ζαντα το ελαστικο.

Δειχνει χαμηλα..αλλα σε κουρσακι δε ξερω.

Σε αντιστοιχη περιπτωση -σε μτβ δλδ- δεν θα ειχες προβλημα....δοκιμασε το παλι σε ασφαλτο χωρις να απομακρυνθεις απο το σπιτι..

(μεχι λιδλ(+πισω) αρχικα..αν ζησει αλλη μια μεχρι τερψιθεα.

Πως απο τα ξεχασμενα -δε βαριεσαι μια χαρα παει- 20 psi του προν ηθελες να εξαντλησεις τη πιεση στο stage..δε μπορω να το καταλαβω.

Οχι οτι ειμαι και αρμοδιος να απαντησω αλλα τετοια πιεση σε πιστα θα το δοκιμαζα.

Σε χωματοδρομο που το εριξες..πασο.

Επισης ,σε πρηζω ενα μηνα+ να κανουμε τη διαδρομη(την παραπλησια ..οχι τη συγκεκριμενη) και ολο "τη βαρεθηκα" ελεγες...Τωρα πηγες μονος σου και υπεστεις τις συνεπειες:p

υ.γ

Απο μαγαζια θα αργησω παλι να ψωνισω.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=23]DJD[/MENTION] : Δεν το ήξερα :( + υπερβάλλων ζήλος για ελάχιστη επαφή λάστιχου - οδοστρώματος = FAIL

[MENTION=7634]cddaraa[/MENTION]: Large είναι. (Το εύρος του "με περιλαμβάνει"), απλά όταν μετράω γόνατο - πετάλι (ξέρεις, που όταν το πετάλι είναι στον οριζόντιο, η κατακόρυφος που περνάει από το τέλος του γονάτου, πρέπει να πέφτει στο πετάλι) .... δεν πέφτει στο πετάλι και γι' αυτό την πάω πιο μπροστά.

[MENTION=699]ΝTG[/MENTION] : Για δες τα υψομετρικά :p

Ποιος άλλος ψήνεται για ομαδική από Λάρισα :p ;

Link to comment
Share on other sites

άλλαξε λάστιχο οπωσδήποτε.......αυτό το σκίσιμο είναι τα πλαινά τοιχώματα. 1ον κάθε σαμπρέλα με λίγο ζόρι θα φτιάχνει καρούμπαλο και μετά από λίγο θα σκάει και 2ον κινδυνεύεις να σκιστεί τελείως και να έχεις καμιά σοβαρή πτώση.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.