Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Έστω οτι θέλατε σπαστό... θα παίρνατε ποτέ κάτι τέτοιο??

Bikes

Όχι απο τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή αλλά από θέμα αισθητικής

Είναι άσχημο.. και lets face it, όλοι μας θα κοιτάζαμε και τιμή-χαρακτηριστικά σε σπαστό, όπως και το πως διπλώνει, πριν πάρουμε σπαστό. Και εκεί, υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις από ποδήλατο που μου θυμίζει αυτό

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Πολυ πιθανων :p

Καπου στο '90(+-) εκανε την εμφανιση του ..και οπως γρηγορα ηρθε..ετσι γρηγορα εφυγε αν και διαφημιστηκε αρκετα.

Χαιρετώ και εγώ.Σήμερα λοιπόν ανακάλυψα ότι υπάρχει θέμα με ποδήλατα στο forum. Αν και είμαι γραμμένος αρκετό καιρό στο lab. Ποστάρω και εγώ με την σειρά μου μια φωτό από την λατρεμένη μου κούρσα!

post-6836-1416076048,7464_thumb.jpg

Επειδή ένα πανάκριβο ποδήλατο είναι φθηνά κλειδομένο? επειδή ένα πανέμορφο ποδήλατι έχει ροζ κουδουνάκι, ή για κάτι άλλο?

Είναι άσχημο.. και lets face it, όλοι μας θα κοιτάζαμε και τιμή-χαρακτηριστικά σε σπαστό, όπως και το πως διπλώνει, πριν πάρουμε σπαστό. Και εκεί, υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις από ποδήλατο που μου θυμίζει αυτό

Τώρα που το καλοκοιτάζω είναι άσχημο πραγματικά. Το δίπλωμα πιστεύω βολεύει παρόλο που δεν είναι compact(σαν να διπλώνεις καρότσι μωρού) και δεν χρειάζομαι παραπάνω από μια ταχύτητα για τις μετακινήσεις στην πόλη. Δεν χρειάζεται καθόλου συντήρηση και με τον ιμάντα που έχει αντι της αλυσίδας δεν λερώνεις και δεν λερώνεσαι. Εναλλακτικά αυτό

tern folding bikes and bicycle accessories, tern ,

Επειδή ένα πανάκριβο ποδήλατο είναι φθηνά κλειδομένο? επειδή ένα πανέμορφο ποδήλατι έχει ροζ κουδουνάκι, ή για κάτι άλλο?

Επειδή είναι ένα TimeTrial frame αξίας 3κ, με τροχούς και κιτ άλλα 5κ.. και του έχει βάλει 38 spacers.. ίσιο τιμόνι και κουδούνι! :triniti:

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] Ευχαριστώ για την προτροπή για το polo center. :T:

Αν δεν έβλεπα από κοντά τα μεγέθη των σακιδίων θα έκανα πατάτα. Τελικά πήρα μια 20L :p

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] Ευχαριστώ για την προτροπή για το polo center. :T:

Αν δεν έβλεπα από κοντά τα μεγέθη των σακιδίων θα έκανα πατάτα. Τελικά πήρα μια 20L :p

Ποια και πόσο τελικά?

μετά από ένα χορταστικό 3ήμερο πάνω στο ποδήλατο με καλή παρέα, αρκετό φαγητό, κρασί ρομάντζο και καμιά 200αριά χιλιόμετρα στην πλάτη μπορώ να πω οτι σήμερα είμαι σαν να με πάτησε νταλίκα.πάω να κοιμηθώ.όβερ and άουτ.

:yawn:

Αυτή πήρα στα 29€.

Εμφάνιση και τιμή σαν την δικιά μου :S βρε λες 20 L να είναι και η δικιά μου?

Γιατρέ, είδα το νιμού 0,5 δευτερόλεπτο και μετά έλιωσα στο ποδήλατο. Είμαι καλά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.