Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

αυτη εδω ειναι η σαμπρελα την αλλαξα σημερα,ειχα φλατ το πισω

10mlc7q.jpg

Thats's not an ordinary tube, is it?

Μήπως θέλει κάτι διαφορετικό στην πίεση?

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

απο οτι διαβαζω κατασκευαστη δεν εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα απο μια κοινη σαμπρελα,εκτος στο οτι περιεχει εσωτερικα sealant που σε περιπτωση τρυπας,γινεται επιδιόρθωση κατευθειαν.

δεν νομιζω οτι θελει κατι διαφορετικο στο θεμα της πιεσης,τουλαχιστον δεν αναφερει κατι

πλακα στην πλακα,κατα τυχη την αγορασα,αμα "δουλεψει" σε τετοια περιπτωση θα ειναι καλη φαση,απλα λεει σαν εξτρα ινφο "If you get a puncture, always SPIN the wheel to distribute the sealant."

χθες εκανα μια διαδρομη που τα ειχε ολα μεσα..

ααα οχι ολα..δεν ειχε χιονι:p

Aσφαλτος(και λοιπα παρεμεφερη)-χωμα-πρασινο-λασπη-αμμος..(ναι αμμος)-κατηφορες-ανηφορες(ενα ισιαδι ειχε και το ετρεξα να θυμηθω το τοπο μου:p) ..γυρισα κατακοκκινος στο προσωπος απο τον ηλιο -και βρεγμενος μεχρι το κοκκαλο απο την μπορα.

Τhanks gomaraki...:T:

Παντα τετοια.

Αφεντικο....ελειπες..

επρεπε να σας ειχα λιωσει παραπανω..

υπομονη να φτιαξει ο δισκος για να ανεβασω φωτος :D

μεχρι τοτε μονο teasing:p

Updated φώτο με νέα σέλα, πετάλια, λαιμό, skewers, 6,26 κιλά Κάποια στιγμή πρέπει να κόψω και το πηρούνι γιατί με ενοχλεί (αισθητικά) το τσουτσούνι πάνω από το λαιμό.

Περιμένω ακόμα (και θα περιμένω και για κανά μήνα ακόμα, τα handmade carbon παίρνουν καιρό :p) παλουκόσελο, σφιχτήρα και παγουροθήκες.

swVJN.jpg

ασε ρε Κωστη που σε ενοχλει αισθητικα...

ελα πες το, κανα γραμμαριο ακομα θες να κοψεις....:p:p:p

Updated φώτο με νέα σέλα, πετάλια, λαιμό, skewers, 6,26 κιλά Κάποια στιγμή πρέπει να κόψω και το πηρούνι γιατί με ενοχλεί (αισθητικά) το τσουτσούνι πάνω από το λαιμό.

Περιμένω ακόμα (και θα περιμένω και για κανά μήνα ακόμα, τα handmade carbon παίρνουν καιρό :p) παλουκόσελο, σφιχτήρα και παγουροθήκες.

ευτυχώς που δεν δίνεις άλλα λεφτά για το ποδήλατο,φαντάσου να έδινες κιόλας!! :p

μα το λαστιχο δεν λεει τιποτα,μονο το στεφανι στην βαση του λεει 4bar Maximum :wassat:

σαν πολλα δεν ειναι 58psi?

34y8rnr.jpg

-58 για δρομο δεν ειναι και παρα πολλα, αναλογα το λαστιχο

μερικα αντεχουν πολυ παραπανω.

-αυτο που βλέπεις πανω στην ζαντα ειναι max psi για οποιοδηποτε λαστιχο βαλεις πανω

προφανως η ζαντα που δειχνεις προορίζεται για MTB που παιζεις με λιγοτερα psi (οποτε και τα 58 ειναι παρα πολλα)

αλλα

-για να δεις που "παιζουν" τα λαστιχα δεν κοιτας την ζαντα αλλα το λαστιχο, 99,9% το λεει

αν δεν το λεει ψαξε το κατασκευαστη.

-αφου τα δεις αυτα παιζεις στα psi στο διαστημα που επαληθευει τα ορια της ζαντας/λαστιχου.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] σε λιγο το ποδηλατο σου θα ζυγιζει πιο λιγο απο το μπροστα λαστιχο μου :p

καλοριζικα!

εχεις δικιο,βρηκα specs για pressure,οποτε μια χαρα ειμαι,γυρω στα 50psi τα ειχα πριν

μετα το φλατ πισω,ειχα την εντυπωση οτι το προκαλεσε η υψηλη πιεση,αλλα ειναι εντος οριων.

Schwalbe Racing Ralph 29x2.25

Size: ETRTO 57-622 (29 x 2.25 Inch)

Compound: ORC

Execution: Performance Line

Color: Black-Skin

Weight: 610 g (22 oz)

Pressure: 26-54 psi (1,8-3,7 Bar)

Maximum load: 120

Tread: HS 425

EPI: 67

[MENTION=23]DJD[/MENTION] ισως το μονο road που μου αρεσει παρα πολυ αισθητικα.

Μακάρι να ξερα!

Δεν λέει τίποτα, στο facebook την βρήκα κατά τύχη !

Κοίτα και αυτό εδώ!!

540047_351639958206486_317244951645987_851769_44785253_n.jpg

Με ένα σπασμένο χέρι, αλλα λείπει το παλουκοσελο και η σέλα, που μπορεί να είναι άραγε? :hehe:

Ξέρω το κατάστημα και ξέρω και αυτόν που έγραψε τα κείμενα...δυστυχώς

EDIT: Βtw 1300 ευρώ για ποδήλατο με rst ανάρτηση???

Mε τον ηλιο που χει βγαλει σημερα πειραζει να βγω με το αρνι παρεα να κανω καμμια 50αρα??(αν και φυσαει η αληθεια ειναι)

Γιατι κατι μου λεει οτι αυριο θα βρεχει..

P.S

Eχω ετοιμη παραγγελια για crc για παπoυτσακια-πεταλακια..αλλα η καρτα μου δεν ειναι ετοιμοπολεμη :p

Έστω οτι θέλατε σπαστό... θα παίρνατε ποτέ κάτι τέτοιο??

Bikes

Όχι απο τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή αλλά από θέμα αισθητικής

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.