Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

τι να σε πω??...κανε υπομονη (fotme)...λαστιχακι δεν αλλαζω (κυριε με την δανεικη d800:p)

Τα ειχα βρει σε προσφορα εκτος ελλαδας.

Το ειχα βαλει το λινκ απειρες σελιδες πισω :p..αν θυμαμαι καλα 25Ε με μεταφορικα σπιτι μου

(τα 4-5 ηταν τα μεταφορικα..και οκ..ο ταχυδρομος απλα αφησε χαρτακι ..κλασσικα οποτε δεν το λες και "σπιτι μου")

Παχυ-λεπτο ..δεν μπορω να πω..γιατι ψαχνω αλλα πραματα απο το ποδηλατο μου το οποιο θα πρεπει κιολας να με (υπο)στηριζει.

Το θεωρω ιδανικο all-arounder δεδομενου και της τιμης..(αν και επρεπε να κινηθω καθαρα σε ενα απο τα 3 που σου εδειξα πιο πριν μιας και κινουμε σε ασφαλτο αποφευγοντας βροχη-νερα ).

Δε το χρησιμοποιω ομως σαν μεταφορικο μεσο..τα κμ μεσα στην πολη ειναι απλα φευγονται και μπαινοντας παλι σε αυτη..οποτε φανταζομαι καταλαβαινεις για ποιο λογο προτιμω τα αλλα.

Για commuter παντως super αν αποφευγεις λασπες.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
πιστευετε οτι ειναι χρησιμο αξεσουαρ ο εξωλκεας ελαστικων ή με σαπουνι κ υπομονη ο λοκος γινεται παπι?

Το σαπουνάκι θα πέφτει ούτως η άλλως για να έρθει το λάστιχο στα ίσα του όταν θα το φουσκώνεις αλλά για να μην ταλαιπωρείσαι τσάμπα, ένα σετ πλαστικά κουτάλια δεν θα ήταν άσχημα να τα έχεις ;)

@ntg 4-5 ευρω μεταφορικα ειναι πολυ καλα crc θελει 12 (ελεος), με 11Ε το καθε λαστιχο. απο που βρισκω?

@an7, εννοεις κανονικο πλαστικο κουταλι? :o

ntg σιγα μην ειχα ΧΤ δισκοβραχιωνα.ακη ποτε θα ερθεις σπιτι ;:p

Εμ θες χάρη, εμ θες να στα παραδώσω?

Όχι κύριε... εσύ θα έρθεις στον χώρο μου...

Aν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν 8 λιρες το ενα..(περιπου 10Ε -κατι λιγοτερο- τοτε).

Γενικα παντως..αν θες ασφαλτο..αποψη μου χωρις να εχω δοκιμασει πληθωρα ελαστικων βρες καποιο που να σηκωνει πιεση.

@40psi τα δικα μου τα βρισκω κουραστικα να κυνηγας πανω 30κμ/η..Στα 60(λιγο) καταλαβαινεις τη διαφορα στις πρωτες πεταλιες.

Πιο πριν ειχα slick 26χ1.95 (σκεψου χαραξη σαν τα contact που εβαλα πιο πριν απλα δεν ηταν continental).Δεν μπορουσα να ανεβασω πιεση εκει οποτε τα εβρισκα εξισου κουραστικα με τα τωρινα @40psi..(στο περιπου).

@ntg 4-5 ευρω μεταφορικα ειναι πολυ καλα crc θελει 12 (ελεος), με 11Ε το καθε λαστιχο. απο που βρισκω?

Όχι ρε μλκ τρελέ.

Τους εξωλκείς των ελαστικών λέω, άλλοι τα λένε κουτάλια, άλλοι μανταλάκια, άλλοι δεν ξέρω γω πώς :p

αυτο εννοει

plastic-spoon-medium-weight-703.jpg

:p

bike gear adjusting - YouTube. :p:P

Εννοείς το μπροστινό ντεραγιέ? Το κάνει και στους 3 μπροστινούς δίσκους? Το πίσω δεν μπορώ να καταλάβω πως "βρίσκει" στην αλυσίδα, αφού πρέπει η αλυσίδα να περνάει από πίσω.

Τα Βιντεάκια στο youtube δείχνουν καλά την διαδικασία, τα προβλήματα αρχίζουν αν τα ντεραγιέ είναι παλιά/φθαρμενα

Ναι το μπροστινό είναι, το πίσω δείχνει να δουλεύει καλά μία φορά που το έβγαλα βόλτα.

θα παω τελικα σε michelin rock, δειχνει καλο, ελπιζω να μην μου πεσει πολυ φαρδυ γιατι να πω την αμαρτια μου το 1.5 θα το ηθελα, αλλα διαβαζοντας διαπιστωσα οτι το συγκεκριμενο συνδιασει και το χωματακι. Το crc (τα λαστιχα τα εχει φθηνα 11Ε) παντως τον παιζει στα μεταφορικα, 15 λιρια, come on ffs!! καποια αντιπροταση?

Στα λάστιχα δρόμου δεν παίζει κανένα ρόλο στη βροχή/νερό ή στο κράτημα το τι αυλάκια έχει το λάστιχο. Είναι τόσο μικρή η επιφάνεια που πατάει το λάστιχο όταν είναι φουσκωμένο στα 100-120 psi που δεν έχει σημασία αν είναι καραφλό ή όχι.

Δεν είχα χρόνο για πολλά το σ/κ, οπότε ξέκλεψα μιάμιση ώρα χθες και έκανα 30 "βουνίσια" χλμ. Τι ομορφιά είναι να ανεβαίνεις με το ελαφρύ ποδήλατο.. :inlove:

lol οχι, δεν έχω αλλάξει μπαταρίες ακόμα στη ζώνη και τρώει κάτι φρίκες ώρες ώρες.

Καποια αποψη για αυτο το 29 αρι mtb. Χρηση σε δασικους δρομους αλλα και μονοπατια. LTD SL 29 grey metal green

Υπαρχει καποια αντιπροταση σε αυτα τα λεφτα; Ευχαριστω:)

εγώ έχω αυτό

Specialized Bicycle Components : Carve Comp 29

με 150 € περίπου επιπλέον

ή Specialized Bicycle Components : Rockhopper Comp 29

στα ίδια χρήματα με το cube

καλη ερωτηση, το συγκεκριμενο cube εχει πολυ καλα περιφερειακα για αυτο που ζηταει και το 29αρι canyon ειναι τσιμπιμενο σε σχεση με τα υπολοιπα canyon, ισως επειδη μολις βγηκε παραγωγη και ενσωματωνει τη υπεραξια του r&d.

Εχτες ειχα παει για να δω ποδηλατα για ενα φιλο μου, απλη κατηγορια trekking, αν δεις απο κοντα τις κολλησεις που εχει ο καθε σκελετος θα καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης.

2. Οι ζαντες που φοραει πανω το canyon ειναι 2-3 σκαλια πανω, ο δισκοβραχιονας επισης, τιμονι/κεντρα/λαιμοι επισης, καιρια components(ιδως οι τροχοι που ειναι "επενδυση"). Αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι η διαφορα εξανεμιζεται, ενδεχωμενως να βγαινει και πιο φτηνο.

Τα canyon τα προτεινω διοτι ειναι τα μονα με direct sales μοντελο, ειναι τα μονα που στην τιμη που τα παιρνεις δεν εχουν προμηθειες διανομεων και ποδηλαταδικων. Παντα θα ειναι πιο φθηνα απο αντιστοιχα αλλα και η ποιοτητα του ειναι Α+. Ρωτα οποιον ποδηλατα θελεις, 11 στους 10 θα πουν το ιδιο ασχετα αν δεν τα εχουν να στα πουλησουν. Φανατισμενος δεν ειμαι (αν και στο προκειμενο προιον θα μπορουσα να εχω καθε λογο), τα cube ειναι κορυφαια ποδηλατα για τα λεφτα τους.

εδιτ> επισης το μαγαζι που βλεπεις ειναι πολυ φτηνο, thnx greekfragma, νομιζω oμως οτι δεν στελνει ποδηλατα (ρωτα fragma για validation).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.