Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Σήμερα το Freeday πάει Αεροδρόμιο Ελληνικού χαλαρή βόλτα. Τα λέμε το βράδυ σε όσους έρθουν. :)

Έχω να κάνω πράγματα σήμερα, και πρέπει να είμαι ξεκούραστος αυριο damn it...

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply
Άντε ξεκίνα ...... θα αργήσεις με τη καρούτα σου:tomato:

λέει καρούτα το δικό μου........το δικό του που έκλ@σε πάνω του στα μισά του δρόμου τι είναι? :hehe::p

λέει καρούτα το δικό μου........το δικό του που έκλ@σε πάνω του στα μισά του δρόμου τι είναι? :hehe::p

Για ένα λαστιχάκι κάνεις ετσι :innocent::innocent: Καλά τα λέω εγώ μάπααα τα Cube :hang3:

Στην επιστροφή μας έπιασε και δεύτερο λάστιχο..... άμα ξαναπώ τίποτα για τη καρ.... εε συγνώμη για το turbo σου ήθελα να πω...

Αφεντικό... Link για το παπούτσι δεν έχει ???

γυρισα μετα απο μια ωραια μερα και δυνατη εννοειται

αλλα το αριστερο μου ποδι με ενα τεραστιο καρουμπαλο στο καλαμι λογω χτυπηματος:p

τι κανεις στα φιδια οταν τα βλεπεις, σταματας ξεκαβαλας η πανω και οποιον παρει ο χαρος?

μου ελεγε ενας φιλος μου οτι στη σκυρο στο πατρικο του οταν περπατανε εχουν ενα καλαμι μαζι τους. Τα φιδια δεν γουσταρουν τους ροζους των καλαμιων διοτι γδερνονται και οποτε τακουνε την κανουν. Γινεται καπως να βαλουμε ενα καλαμι ωστε να σερνεται καπως για να κανει θρυβο αλλα να μην μαγκωνει στα φρενα?

Ή ένα sentry-gun mounted στο τιμόνι

Εγώ πάλι πήγα βολτούλα 20km με έναν αργό και έναν πιο αργό. Ο αργός είχε χειρότερο ποδήλατο από το δικό μου και ο ακόμη πιο αργός, ακόμη χειρότερο. ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ Η ΒΟΛΤΑ!!!

και προς αποφυγην παρεξηγησεως ...κανενας απο αυτους δεν ημουν εγω.

(αν και οι χαρακτηρισμοι ..."ψιλοταιριαζουν" :p )

ρε [MENTION=1243]fotme[/MENTION]

ποδηλατο κανεις οχι πεζοπορια :p

το φιδι δε θα σου ορμηξει.θα φυγει.συνηθως διασχυει καθετα το μονοπατι.Ε αν εισαι κοντα και το πατησεις για σιγουρια σηκωνεις τα ποδια σου ψηλα.

το ποδηλατο το εχουν ακουσει πολυ νωριτερα να εισαι σιγουρος :p

σημερα κοντηνα το σωληνα του συρματος (εκανε μεγαλη καμπυλη)απο τον πισω εκτροχιαστη γιατι μετα απο καθε βολτα οι ταχυτητες ξερυθμιζονται και δε γνωριζω τον λογο.

εβγαλα το συρματοσχοινο , το λαδωσα ΚΑΙ με βαζελινη για τους πονηρους :D

και ρυθμισα ντεραγιε παλι απο την αρχη (low - high / αποστασεις) και φαινεται οκ.

επισης ελυσα ενα αλλο μυστηριο το οποιο με ειχε τρελανει.

οποτε πιεζα την αναρτηση 2-3 φορες και σηκωνα το ποδηλατο απο το τιμονι ακουγοταν ενα κλακ κλακ γρηγορο κολλητο.

τελικα ηταν μια βιδα απο το τιμονι :D

(μου πηρε 2 ωρες να το βρω αλλα επιτελους θα εχω το κεφαλι μ ησυχο απο θορυβους)

πως μπορω να σφιξω μεσαια τριβη και δισκοβραχιωνα ;

ρε [MENTION=1243]fotme[/MENTION]

επισης ελυσα ενα αλλο μυστηριο το οποιο με ειχε τρελανει.

οποτε πιεζα την αναρτηση 2-3 φορες και σηκωνα το ποδηλατο απο το τιμονι ακουγοταν ενα κλακ κλακ γρηγορο κολλητο.

τελικα ηταν μια βιδα απο το τιμονι :D

(μου πηρε 2 ωρες να το βρω αλλα επιτελους θα εχω το κεφαλι μ ησυχο απο θορυβους)

Eννοείς, πως ΕΓΩ θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Μετα από 3 χρόνια και εγώ με ένα ideal spark που το χρησιμοποιούσα για διαδρομές μέσα στην πόλη είμαι πλέον ένας πανευτυχής κάτοχος ενός cube ltd pro 29 και πλέον το βουνό δεν φαίνεται τόσο μακρινό...Έχετε να προτείνετε διαδρομές υμμητό από αγία παρασκευή ή να μου πείτε που μπορώ να κατεβάσω .gpx αρχεία διαδρομών για υμμητό πάρνηθα ή και αλλού;

πως μπορω να σφιξω μεσαια τριβη και δισκοβραχιωνα ;

Tι μεσαία τριβή και δισκοβραχίονα έχεις?Συνήθως θέλει εξειδικευμένα εργαλεία η μεσαία τριβή τουλάχιστον. :/

τι μου λετε ωρε παιδια :hehe:

εναν απλο της shimano εχω

παντως σιγουρα οχι hollowtech:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.