Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Οχι Γιαγκο , ισχυει...

μη κοιτας εσυ που πας στη ξεραιλα του Αιγαλεου...

καθε φορα που παω παρνηθα γυρναω με γρατζουνιες στα δαχτυλα.

Αυτο ισχυει αν κανεις μονοπατια.Γτ σε δασικους δεν τιθεται τετοιο θεμα :p

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Τους εχω στειλει μυνημα για αλλαγη και αναμενω. Τα γαντια τα πηρα xl, δεν ειχε large που ειναι το μεγεθος μου στα ρουχα αλλα αν κρινω απο αυτα του σκι μαλλον τα xl μου κανουν. Αυτα αλλωστε δεν ειναι αρκετα σφιχτα σε εφαρμογη? το πολυ πολυ τα πλενω και θα μπουν λιγακι.. 11Ε ειναι πολυ καλη τιμη!

Το φρενο το μαζεψα αρκετα χωρις εξαερωση, η αληθεια ειναι οτι ακουγεται λιγο καποια επαφη, ευελπιστω ομως με το στρωσιμο να φυγει, αν οχι θα βγαλω παλι το τακακι και θα πιεσω τα εμβολακια πιο μεσα αν γινεται, αλλιως στον ποδηλατα.

edit> αν καποιος εχει avid φρενα, αντι να δωσει 30-40+ για το original κιτ εξαερωσης μπορει να παρει το ακολουθο με 13.5Ε http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251022540191 , παιζει και απο ebay.de αλλα το ανωτερω ειναι το πιο φθηνο.

Αν η πρόθεση σου είναι να διεισδύσεις στην ζούγκλα του Αμαζονίου εκτός από τα δάχτυλα θα πρέπει να προστατεύσεις και το υπόλοιπο χέρι. Οπότε ή μακρύ μανίκι κατακαλόκαιρο ή μακρύ γάντι μαρκησίας μέχρι πάνω από τον αγκώνα. Προσωπικά ιδρώνω και που το σκέφτομαι.

Επίσης αν δεν πάρεις ειδικά αγώγιμα, ξεχνάς το τηλέφωνο

Απεχθάνομαι αυτή την γλίτσα σκόνη+ιδρώτας στα χέρια.

Τραβηγμένο λίγο αυτό που θα πω. Τα κλαδιά στο άνω μέρος του χεριού μπορείς να τα αποφύγεις πιο εύκολα γιατί σε εκείνο το σημείο μπορείς και τα κινείς(ακόμη και ενστικτωδώς). Οι καρποί μένουν σταθεροί στο τιμόνι. Τώρα εντάξει τα fullfinger πιο πολύ για καμία πτώση.

Αυτά τα raji έχουν σκληρή παλάμη αλλά το άνω μέρος και τα πλαϊνά των δακτύλων είναι διάτρητα

ειμαι medium αλλα σχετικά έχω μικρά δάχτυλα. Είναι αρκετά σφιχτά πάντως νομίζω καλά έκανες και πήρες το XL

Πωπω... Δεν είναι να διαβάζω αυτό το thread, θέλω να αγοράσω τα πάντα!

Γάντια δεν χρειαζόμουν, γιατί και η παλάμη κάθεται μια χαρά, και τις μανέτες των φρένων τις έχω "ντύσει" με κάτι τέτοιο και έχω πολύ καλή αίσθηση χωρίς κάλλους. Πρόβλημα έχω μόνο αν βραχεί το τιμόνι, και μόνο στην παλάμη... (Λίγο που έβρεξα τα χέρια μου στην βολτούλα μας GoMar το κατάλαβα).

Τωρα με βάζετε σε πειρασμό να αγοράσω γάντια, αλλά δεν το βλέπω για full fingers, ζεσταίνουν-ιδρώνουν πολύ το καλοκάιρι..

Όσο για κλαδιά και πτώσεις, δίκιο έχετε, αλλά, μάλλον δεν είναι τόσο επικίνδηνο.. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάρω body armor, επιγονατίδες, επικαλαμίδες, επιαγκωνατίδες, επί τα πάντα για μια απλή βόλτα.

Δίκιο έχετε και για τα αντανακλαστικά, αν δεις θάμνο δέντρο κτλ, απλά μαζευεις το χέρι σου, το επικίνδυνο είναι αν πάνε να γδαρθούν τα χέρια σου και.. αφήσεις αντανακλαστικά το τιμόνι..

Τα τελευταία τα βίωσα στην βόλτα μου στον Αμαζόνιο...

IEghG.jpg?1
Ok ok, στον Καρτερό Ηρακλείου.. :dance3:

Επιπλέον σκέφτομαι να αγοράσω κολάν (ή θα βολευτώ με βερμούδες), υδροδοχείο για την τσάντα κ.α.

1000 φορες να γδαρθεις ασχημα παρα να αφησεις το τιμονι απο τα χερια σου.

επισης δε μπορω να βλεπω ποδηλατες χωρις κρανος.

Όποιος δεν έχει ζυγαριά ακριβείας και

βαριέται σαν εμένα,

ας περάσει από εδώ.

Ιδού το proper ζύγισμα.

Qxg2Y.jpg

"Κληρονομιά" από τον έμπορα παππού. Το είχε για τσουβάλια με σιτηρά-καρπούς.

για να δουμε την ταχυτητα dispatch του crc διοτι απο mail ειναι 1+hr/request, διπλη παραγγελια τελικως τουλαχιστον θα γινουν deduct τα μεταφορικα.

Μονταρα και το ελλατωματικο lockout της reba ανντε τι αλλο θελει! (elixirCR :inlove:)

ελα ρε δεν το ηξερα, πιο πολυ για καποιες προσφορες, 11εουρος fullfinger γαντακι ειναι καλα.

Το site οντως ειναι οικονομικο

http://www.bike-discount.de/shop/k496/a59947/elixir-cr-disc-brake-matchmaker-front-pm185.html

vs crc

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=29726

κριμα που ειναι out of stock..

Πωω και άλλο ένα site για viewing therapy.

Όπου βρούμε πιο φθηνά ρε συ.

πχ Shimano SPD R077 64 (CRC) - 70 +10μεταφορικά (το δικό σου)

Όποιος δεν έχει ζυγαριά ακριβείας και

βαριέται σαν εμένα,

ας περάσει από εδώ.

Ιδού το proper ζύγισμα.

Qxg2Y.jpg

OFF TOPIC

απο έλξεις πως πάμε?

Διακοσμητικό είναι :p

(αν και πλέον έχω αρχίσει να κάνω. 3x10 . Δεν ανεβάζω)

Μιας που καλοκαιριάζει, κάντε ένα κόπο να προτείνετε jersey + bib shorts . Πιστεύω με 70 + 80 παίρνω κάτι αρκετά καλό. Αν ξέρετε (εγγυημένα) και φθηνότερα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

αρχιζω και εκτιμω ιδιαιτερα τα ρουχα της endura, δειχνουν ποιοτικα και καλαισθητα χωρις να ειναι ακριβα, ομως δεν ξερω κατι παραπανω μιας και δεν εχω αγορασει. Θεωρω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε μαγαζι να δοκιμασεις και οχι τυφλα απο το internet.

εδιτ>Ειδα στο μαγαζι που εστειλε ο φραγμα και την μαρκα Gore (γνωστη απο το θεεικο υλικο goretex)...

Gore έχω αυτά τα γάντια. Για το MTB (σε άσφαλτο) ήταν μια χαρά. Με το δρόμου μουδιάζουν τα χέρια. (Και χωρίς γάντια μουδιάζουν βέβαια. Δεν ξέρω τι φταίει) Από ζέστη πολύ καλά. Σε 8 βαθμούς αν και είναι φλούδα δεν καταλάβαινες τίποτα.

Με endura δεν έχω ασχοληθεί. Dhb είχα χειμωνιάτικα και ήταν μια χαρά (χωρίς προηγούμενη εμπειρία όμως σε ποδηλατικό ρουχισμό) και πολύ φθηνά.

Λεπόν. Βρήκα αυτό. Παίζει να την βγάλουμε και σχετικά φθηνά

κοιτας προς gore δηλαδη? στις φωτος του review αυτο το μαξιλαρακι με τα χρωματα ειναι η παπαρ0θηκη? Ελλαδα που βρισκουμε gore?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.