Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Μετά από 18 μέρες και με ελαφρύ μπουκωματάκι στην μύτη.

03/22/12 - Λάρισα, Περιφέρεια Θεσσαλίας, GR

54χμ μόνο :(:p Τα πρώτα 20 βγήκαν εύκολα με μέση ταχύτητα 35...μετά πέσαμε. Πιστεύω σε κανένα μήνα θα τα βγάζω και τα 54 με 35.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

σαββατο δε μπορω γιατι πρεπει να μεταφερω μια σκαλωσια :hehe:

στου φιλοπαππου δε μπορεις να κανεις τετοια παιχνιδια ρε...

συμφωνουμε στο χαλαρη βολτα και οντως ηταν..

μπαινουμε σε ενα μονοπατι και ανοιγω το γκαζι χανοντας με απο το οπτικο του πεδιο...

αφου με βρισκει με ρωταει...

ρε μλκ χαλαρα δεν ειπαμε ;

ε και τι ; εχω τα μονοπατια μπροστα μου και θα τα παω χαλαρα ;

:hehe:

Ναι πολυ όμορφο ειναι και η τιμη δυνατη αλλα αρκετά με τα PlanetX. Το επόμενο (οταν κι αν) θα ναι ιταλίδα.

Για την ωρα.. Δε κρατήθηκα, περιμένω νεα σελα, παλουκοσελο, σφιχτήρα και bottle cages των 5γρ έκαστο. Στόχος τα 6.1 (το εχω χασει το ξερω... αυτο εχει την ίδια ευχαρίστηση με το καβαλαω το ποδηλατο:D )

teasing για τον [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] [MENTION=1446]Dolly[/MENTION]:D:D

θα κ@υλωσεις αγαπη

post-5513-1416075965,8156_thumb.jpg

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION][MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

Heart.jpg

get a room . Αν το πηρούνι είναι μίας ίντσας, φέρτο να το δοκιμάσω και εγώ :p

1 μηνα σχεδον τραβιεμαι με το ηλιθιο specialized...

αλλα τωρα πιο μαχιμο κ απο τον ιδιο εγινε :D:D:D

ε ναι πηγα το ελιωσα για 15λεπτα.Του αλλαξα τα φωτα.Το ποδηλατο τα ειδε ολα.Γιαυτο τερματισε και η αναρτηση!αχαχαχαχα

κ τωρα παω δουλεια..

πφφφ....

καλα, οικονομικα και ανετα προστατευτικα για αγκωνες και γονατα γνωριζετε περαν του αρσενικου Gomar που ως ατσαλενιος δεν τα χρειαζεται?

α)To Sports Tracker δουλευει φυσιολογικα σε καποιον απο σας??

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

β)Μια ανηφορα 7κμ ..με μεγιστη κλιση 22% ..(μεσο ορο..κανα 15αρι??) ποση ωρα να θελει για εναν average joe(απλο αθρωπο...οχι πρωταθλητισμο κλπ).

Πιστευω στη χειροτερη να τη βγαλω σε μια ωρα (:p) ,θα ειναι θαυμα αν τη βγαλω σε μιση.

(θα το δοκιμασω απο δευτερα..που θα εχω παραπανω διαθεσιμη μερα στη διαθεση μου).

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION]

Επειδη ξερεις που να κοιταξεις οταν ανεβαινεις στο βουνο εχεις κατι αντιστοιχο?

α)To Sports Tracker δουλευει φυσιολογικα σε καποιον απο σας??

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

β)Μια ανηφορα 7κμ ..με μεγιστη κλιση 22% ..(μεσο ορο..κανα 15αρι??) ποση ωρα να θελει για εναν average joe(απλο αθρωπο...οχι πρωταθλητισμο κλπ).

θέλω 40-45 max λεπτά για να ανέβω στα 362 μέτρα (υψόμετρο) και να καλύψω απόσταση 7 χλμ

είναι σχεδόν το μισό της διαδρομής Βόλου-Πορταριάς

πρόσεξε όμως.θέλω μόνο μισή ώρα για να φτάσω στα 600μ γιατί το δύσκολο κομμάτι είναι στα πρώτα 7 χλμ

η μέγιστη κλίση 22% που λες σε πόσο υψόμετρο είναι;

κανεις? απο γαντια τι προτεινετε? endura, mavic, etc?

αυτά http://www.specialized.com/us/en/bc/SBCEqProduct.jsp?spid=64311

και αυτά για το καλοκαίρι http://www.specialized.com/us/en/bc/SBCEqProduct.jsp?spid=64308

Πηρα απο CRC τλκ, endura mitts+γυαλια και 661 elbow guards. ευχαριστω για τις προτασεις! :D

Δεν σε πρόλαβα...

Τι mitts ωρέεεε???? Για βουνό μονο fullfinger χειμώνα/καλοκαίρι. Αν προλαβαίνεις να αλλάξεις δες τα 661 raji απο το crc

@NTG μου δουλεύει κανονικότατα, πλέον το δουλεύω παράλληλα με το endomondo.

ok...απλα πριν λιγο..(οταν ρωτησα) δεν ανεβαζε διαδρομη ουτε εμπαινε στο σιτε..

Δεν ξερω αν ηταν προσωρινο για μενα μονο.

[MENTION=1006]wrong method[/MENTION]

υψομετρο..απο τα 80μ στα 513μ σε 10κμ..τα πρωτα 3-4 μοιαζουν ευκολα στο χαρτί (:p) -αν και θα πρεπει να κανω και ~30κμ για να φτασω εκει- οποτε πες σε 6κμ απο 117μ στα 513.

Αφου θυμηθηκα και τριγωνομετρια απο τα παιδικα μου χρονια ..κοντα στο 7%(πιο κατω!!) ειναι :p..απλα σε 1-2 σημεια ξεπερναει το 20%.

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] ..εισαι για δευτερα/τριτη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.