Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Είδα και το βιντεάκι σας!!!

Ωραίος ο Ιάσονας (Πάλι), είδα βρήκατε και γκόμενες στο 2.07 ε?

Στην αρχή γιατί πάτε αργά μωρές?

Ζήλεψα ρε ούστη... έλα πάσχα....

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Είπα σήμερα να πάω να λερώσω το ποδήλατο (για να το πλύνω κιόλας), αλλά @@ ίσα που ξεσκονίστηκε... :p

Επίσης ζυγίζομαι το πρωί (με ρούχα + πρωινό) και με βγάζει 65κg, μετά τη βόλτα με βγάζει 63kg :blink:

Δεν είναι πολλά τα ~2kg κάτω;

ετσι...κοντα στο εκατοσταρικο θα παει η ιστορια με το ποδηλατο.

λοιπον ωραια ηταν λαρισα , σε ειδα κ λαχταρησα που λενε..οπως και ο κοσμος της..

ντολυ, μη με ρωτησεις για αναρτηση.δεν ξερω ακομα.θα μαθω

Δηλαδή δεν βρήκες? :p:D :D

μου χρωστας παραπανω μερες παραμονης της d800 με τετοια πιεση που τραβαω απο σενα!!

σήμερα το freeday θα έχει σκοτεινές διαδρομές και στενά μονοπάτια κοντά σε δάση. από ότι μαθαίνω τελικός προορισμός η Βάρη, οπότε θα έχει ωραία περάσματα από Πεντέλη. Σας το προτείνω :)

το ποδηλατο θα το παρω εν τελει απο βδομαδα...............................

τελικα παραπανω απο 100Ε θα παει.

οχι βεβαια πως θα ερχομουν αν το ειχα..

Εχεις ρε μλκ, πάνε με το δικό μου σιγά!!!

Βασικά, αν και περιττό να στο πω, άλλαξε του την παναγια οσο περιμένεις το δικό σου να φτιαχτεί.

Να δω τι άλλο δικό μου θα σου δώσω στο τέλος :D

Εχεις ρε μλκ, πάνε με το δικό μου σιγά!!!

Βασικά, αν και περιττό να στο πω, άλλαξε του την παναγια οσο περιμένεις το δικό σου να φτιαχτεί.

Να δω τι άλλο δικό μου θα σου δώσω στο τέλος :D

το δικο σου ειναι υποδιαλυση απο οτι φαινεται :p

Dolly μην αγχώνεσαι.....αρκεί να του πω οτι θα είναι και η Λ. σήμερα παρέα μου στο freeday και θα έρθει τρέχοντας :hehe:

(T) :fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.