Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

ιασωνα, λογο spd επεσες; μου φανηκε οτι δε προλαβες να ξεκλιδωσεις και το αλλο πεταλ.

πολυ γμτ τουμπα:p

πως γινεται να διατηρειτε τα ποδηλατα σας καθαρα................

θα μου πειτε δε πατε στις λασπες.αλλα σα καινουργια δειχνουν..

Τα πλένουν με άζαξ και κάνει τις βρωμιές αόρατες :p

ειμαι προδοτης ξερω αλλα ειμαι σρην συγκετρωση που κανονισε ο φραγμας ποδηλατοβολτα κατι σαν freeday φαση.χαχαχ.

περφορμερ δεν επεσα λογω πεταλιων αλλα λογω κλισης , γλιστρησα στις ριζες κ τσουπ η τουμπα

παιδια ΔΕΝ υπαρχει το σημερινο.....

αποδειχτηκε πως το ποδηλατο μου ΔΕΝ ειναι για χαλαρες βολτες

αφου πηγαιναμε με εναν ρυθμο απελπιστηκα αργο (σορρυ φραγμα - δε φταις εσυ αλλα η υπολοιπη ομαδα - με ιδεολογια παω τουαλετα με ποδηλατο γτ τα παντα ειναι 2 ροδες) παταω φρενο κ ακουω ενα κρακ.

εσπασε η ΔΑΓΚΑΝΑ των shimano slx!!!!

αυτα ΔΕΝ συμβαινουν

οχι ο αποστατης , αλλα η ΔΑΓΚΑΝΑ!!!

δλδ που να το πεις..

ενταξει η λογικη λεει πως θα ειχε ραγισει και θα εβγαλε το προβλημα τωρα.Αλλα τελικα ολες οι συγκιριες μου λενε "ιασονα αγορι μου ασε τις ποδηλατοβολτες - ηλιολουστες πλαι στην παραλια κ πανε στα βουνα στο στοιχειο σου"

τουλαχιστον αν το παθαινα στο βουνο θα λεγα , οκ ειναι απο το ζορι..αλλα γινομαι και ρεζιλι να μη μπορω να βγω μια ποδηλατοβολτα.Γιαυτο δε ξαναβγαινω :D

[MENTION=596]greekfragma[/MENTION] , το εργαλειο σου ειναι απλα φοβερο!να το χαιρεσαι.βελουδο η αισθηση του.μπραβο που με ακουσες και πηρες αυτο το ποδηλατο :D

- Βαλε αερα στην αναρτηση!

edit: 3 ποστ στην σειρα.Θα γραψει κανενας αλλος η θα το κανω blog το θεμα ; :p

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] δηλαδή εσύ περίμενες μετά που ο Φράγμας κέρδισε ο κόσμος να συνεχίζει ανενόχλητος. Sorry αλλά χάθηκε το διαγαλαξιακό balance.

ειδικα οταν ειδα το "Τ" απο την Λ. :hehe:

πωπω , θα ξενερωσω αυριο οταν θα ακουσω την τιμη..

άλλα μου έλεγε για τη χαλαρή βόλτα όταν είδε από κοντά την Λ. την Χ. και την Μ. :hehe:

Δεν έπρεπε να το χάσω το σημερινό! Αλλά δεν μπορούσα αλλιώς.

Την Τρίτη θα έρθω σίγουρα, για ξαναστείλε με ΠΜ/SMS τα details.

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]

Αρχίζω εξτρατεία να μου δώσουν οι γονείς μου λίγα χρήματα να πάρω 2 πιο... βουνίσια λάστιχα (δώσε καμιά ιδέα για κάτι φθηνό κιόλας), υποθέτω ότι Σάββατο θα μπορώ να έρθω σε τέτοια βόλτα (σαν αυτή του βίντεο)..

Αν είναι να το κανονίσουμε, να πρήξουμε και τον Greekfragma να το εγκαινιάσει σε βουνό..

πάμε για τον μάστορα,ακούω ένα όχι ακριβώς μεταλλικό θόρυβο

κοντά στην μεσαία τριβή και δεν μπορώ να προσδιορίσω τι είναι

κάτι σαν πλαστικά που τρίβονται μεταξύ τους μάλλον

δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς

κλασικά, το κάνει μόνο στην ανηφόρα ή όταν πεταλάρεις με περισσότερη

δύναμη από το συνηθισμένο

λοιπόν......μόλις μου σκασε φλασιά από παρόμοιο περιστατικό φίλου.

κοίτα το παλουκόσελο. βγάλτο τελείως έξω και βάλε λίγο αλοιφή στο κάτω μέρος του πριν το ξαναβάλεις και βεβαιώσου οτι δεν έχει κάποιο ράγισμα.

george σε ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά τα'χω δοκιμάσει όλα και είμαι 99.9999% σίγουρος ότι προέρχεται από τη μεσαία τριβή

αν και οι θόρυβοι στο ποδήλατο μεταφέρονται, νομίζω ότι έχω απομονώσει το πρόβλημα

υπάρχει μια παρτίδα για ideal ποδήλατα με μεσαία τριβή shimano που ένας φίλος άλλαξε 3 φορές ανά 2 μήνες και εμφανίζουν συνέχεια τα ίδια συμπτώματα.

To έχω ακούσει αρκετές φορές.Ότι τα ideal κουρεύουν μεσαίες τριβές και τα gt κουρεύουν τα ποτήρια.Εμένα δεν μου είχε τύχει ποτέ απ' την άλλη. :p

Τωρα είδα πως ο κανίβαλος έσπασε ΚΑΙ τα φρένα του...

Δηλαδή αυτό το παιδί...

Βρες να παρουμε bulk να πάρω και εγώ!!! και σταμάτα να σπας το ποδήλατο!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.