Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION]

τι το καλο εχει αυτη η σελα κ μιλαμε για αυτην 2 βδομαδες ;

:p

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Τίποτα. Απλά δεν την έχω στα χέρια μου ακόμη. :p Και σένα ποιος σου μιλάει ρε; Μόνο τον [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] πρήζω :p

τοσες παραγγελιες εχω καμνει...δεν εχει παραδειγματιστει ακομα αυτο το παιδι.

Με τους ταχυδρομους (και τους μαγειρες ...αλλα δε μας αφορα εδω περα) δε παιζουμε.

Κοτζαμ εικονοστασι εχω βαλει κατω στην πολυκατοικια για ταματα (οταν δεν ερχεται) και λαμπαδες(οταν ερχεται) ...και συ τους φτυνεις???

Παντως...κουβαλα την την σελα αν ειναι....και δωστην σε μενα αν ειναι.

Αν μπορεις κανε το ιδιο και με την δ800:p

χαχαχαχα

θα παρω τηλ πλακα πλακα μην γινει κανενα ψεμα και παραλαβω Σαββατο πρωι?!?!?!

Specialized Bicycle Components : Roubaix Compact

Specialized Bicycle Components : Tarmac Compact

πιο endurance το πρώτο,πιο snap και με άμεσες αντιδράσεις

και άκαμπτο (κουραστικό μάλλον για μεγάλες αποστάσεις) το δεύτερο

περιφερικά τα ίδια πάνω κάτω και ίδια χρήματα ζητάνε

τέλος του μήνα θα τα έχω και τα 2 ελπίζω για τεστ

πως σας φαίνονται ;

Ποια ειναι τα χρηματα που ζητανε αν επιτρεπεται???

υ.γ

Ολοι σε κουρσακι το γυρνατε...

Κοβω να ερχεται ο αλλος απο δω ..με το ποδηλατο εκει..να ανεβειτε το βουνο γιατι εδω μονο σε λοφακια περιοριζεται εδω τριγυρω:p

Κοβω να ερχεται ο αλλος απο δω ..με το ποδηλατο εκει..να ανεβειτε το βουνο γιατι εδω μονο σε λοφακια περιοριζεται εδω τριγυρω:p

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

EDIT: Με το 10ο διάβασμα το έπιασα. :magic:

ανάλογα την ημερομηνία αγοράς,2000 περίπου έχουν τώρα

μετά τον Ιούνιο (που το προγραμματίζω και αν είμαι λιγοοοοο τυχερός) κάπου στα 1700+ το υπολογίζω

:p

To τελευταιο "εδω τριγυρω" ξεμεινε απο αλλη προταση .

(αλλαξα καποιες λεξεις/ρηματα και ξεχασα να το σβησω )

1700 εε???

Πωω...παλι θα βλεπω να περνανε ολα τα ποδηλατα που εβλεπα το τελευταιo διμηνο..

To Tarmac έχει πάρα πολύ καλό σκελετό αλλά για τα λεφτά που ζητάει τα περιφερειακά του είναι ψιλοmeh. Αν η ευελιξία σου είναι οκ (αν είσαι όρθιος και σκύψεις τα πιάνεις τα παπούτσια σου; ) τότε χαλαρά το Tarmac.

Άσχετο..

1307455937-65708500.jpg

Το βρίσκω 50% κάτω.. στο μέγεθος μου.. κι είναι ~400γρ ελαφρύτερο από το δικό μου :help: :help:

To Tarmac έχει πάρα πολύ καλό σκελετό αλλά για τα λεφτά που ζητάει τα περιφερειακά του είναι ψιλοmeh. Αν η ευελιξία σου είναι οκ (αν είσαι όρθιος και σκύψεις τα πιάνεις τα παπούτσια σου; ) τότε χαλαρά το Tarmac.

Άσχετο..

1307455937-65708500.jpg

Το βρίσκω 50% κάτω.. στο μέγεθος μου.. κι είναι ~400γρ ελαφρύτερο από το δικό μου :help: :help:

η λογική μου λέει Roubaix, η καρδιά λέει Tarmac πάντως....

γμτ θα δούμε στο τεστ που θα τα έχω και τα 2 εδώ

σε τρώει και σένα ο popos σου μάλλον :p αφού ξέρεις ότι θα το πάρεις, τι το ποσταρείς; :p

άιντε μεγειές και θέλουμε φωτο μόλις το στήσεις :dance3:

Άσχετο..

1307455937-65708500.jpg

Μήπως κάνεις λάθος;

Κοντά στο μισό κιλό απόσταση είναι μεγάλη διαφορά

Εκτός αν είναι περιορισμένων χρίσεων

1083frame 382πηρουνι το δικο μου

783,332 αυτο.

Απλα εχουν φτιαξει ωραιο εργαλειο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.