Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Toυ λεμε να δοκιμασει το δικο σου για αρχη :p

Σε δευτερη φαση ..θα προτιμουσα ενα 28αρι ..

πχ1 -> SPECIALIZED HARDROCK 2012 - Για άσφαλτο και χώμα - Ποδήλατα | τα πάντα για τα ποδήλατα

πχ2 -> SCOTT SPORTSTER 50 - Για άσφαλτο και χώμα - Ποδήλατα | τα πάντα για τα ποδήλατα

(πιστευω μπορει να τα βρει πιο χαμηλα σε τιμες)

Στο συγκεκριμενο budget deore και λοιπα συναφη τα αφηνει στην ακρη οπως και αναρτηση gomar-proof.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Ναι ναι συμφωνώ, απλά να είναι κάτι σχετικά καλό.

Το δικό μου πάει πιο πάνω, αλλα αν το χτυπήσει χωρίς δισκόφρενα θα είναι οκ πιστεύω.

Απλά ήθελα να δω και τι άλλο παίζει σε φάση τέτοια!!

και το άκουγα που πέρναγε το ασθενοφόρο με κατεύθυνση το κέντρο εκείνη την ώρα.

εντωμεταξύ έχω αρκετές συνποδηλάτισσες που περνάνε την Λένορμαν. προς το παρόν δεν είχα κάποια δυσάρεστη διασταύρωση του γεγονότος. ας ελπίσουμε οτι η ζημιά θα είναι επανορθώσιμη :(

Νομίζω πως είναι πιο πολύ άσφαλτος και

ή βουνό με κροκάλες και νερόλακούβες ;

Οπότε λίγο πιο "καλο" σε φρενα αναρτηση θα βολευε.

o taliban ποδηλατης στα λιφτ του παρνασσου πηγαινοντας προς ηρακλη για τους γνωστες

ειπαμε δεν εχει σχεση με ποδηλατο αλλα ειμαι ποδηλατης κ το βαζω εδω.[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] report me:P

post-5513-1416075888,7444_thumb.jpg

post-5513-1416075888,7888_thumb.jpg

post-5513-1416075888,8446_thumb.jpg

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION]

Καλύτερα το voucher από το CRC ζήτα να σου στείλουν pm για να το δώσεις ;)

Ο λόγος που το έδωσα έτσι, ήταν επειδή:

α) Δεν έχω πρόβλημα να το πάρει οποιοσδήποτε. (και μη μέλος του thelab)

β) Δεν ήθελα να ασχοληθώ περαιτέρω με το voucher.

Το post γιατί αφαιρέθηκε; Δεν ήταν ακριβώς αγγελία, απλά ενημέρωσα και εδώ, αν τα θέλει κανείς.

Την σέλα να την δώσω στο Γομάρι, η θα συναντηθώ πουθενά?

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] ?

:D

Θα σε ξενερώσω :p , αλλά βολεύει στο Γομάρι. Εκτός αν δεν ανέβει τελικά Λάρισα.

Ο λόγος που το έδωσα έτσι, ήταν επειδή:

α) Δεν έχω πρόβλημα να το πάρει οποιοσδήποτε. (και μη μέλος του thelab)

β) Δεν ήθελα να ασχοληθώ περαιτέρω με το voucher.

Το πρότεινα για να μη το πάρει κάποιος και δεν ειδοποιήσει ότι το χρησιμοποίησε και μετά αρχίσουν να σε κράζουν χωρίς να φταις :)

Εσύ έλα και 7/3. Η βαλίτσα σου με την σέλα να έρθει στις 5/3 που την περίμενα. :p

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION]: Μπορείς να πας Ίλιον να τη δώσεις και να πάει μετά ο Γομάρης να την πάρει. :p Αν πω να τρέξουν x2 στο κέντρο θα με κράξουν.

[MENTION=9381]papajim[/MENTION] : Η αλήθεια είναι ότι το έχω χρησιμοποιήσει ήδη και ήθελα να σας δω να πλακώνεστε, για το ποιος το πήρε και δεν μίλησε :hehe: (πλακίτσα)

[MENTION=9381]papajim[/MENTION] : Η αλήθεια είναι ότι το έχω χρησιμοποιήσει ήδη και ήθελα να σας δω να πλακώνεστε, για το ποιος το πήρε και δεν μίλησε :hehe: (πλακίτσα)

Μάλλον θα γύριζε εναντίον σου :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.