Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Μου είπε η μπιατς φίλη που την παρέλαβε, πως είναι πολύ "ωραία και κομψή"... είμαι περίεργος να δω τι πήρες!

Αυτή ψήθηκε να την κρατήσει απο όσο κατάλαβα...

(και δεν έχει ποδήλατο)

:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wzL0Kyk4m-8]TfL Lorry Blind Spots Film - YouTube[/ame]

Το νου σας ποδηλάτες με τα φορτηγά, δείτε πόσα νεκρά σημεία έχει ο καθρέφτης του. Και άντε οκ.. υπερβάλει η κάμερα, τους μισούς και πάλι δεν τους πιάνει.

με γαντεμιασατε...ακυρος ο παρνασσος.προεκυψε υποχρεωση.ισως παω για ποδηλατο η για τρεξιμο θα δουμε.

Λοιπον....αυριο κατα 99% παω Βασιλίτσα για snowboard:D

ναι ξερω δεν εχει καμμια σχεση για ποδηλατο , αλλα εχει αμεση σχεση με τα σπορ :p

problem [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]?

Reported :p

Καλά να περάσεις ρε. Αν και τι καλά; Μόνο Παρνασσο λέει για snowboard :hehe:

μη κοιτας αλλους που δε πανε ουτε για ποδηλατο ουτε για τρεξιμο αλλα ουτε και για snowboard:hehe:

εγώ λέω να κάνω καμιά χαλαρή βόλτα (με το ποδήλατο) για ξεσκούριασμα αύριο και από βδομάδα να φτιάξω ένα πρόγραμμα από Τρίτη και μετά

Ok, θεός.. θα είχα σκοτωθεί στο 0:31 :dance3: ,το κόλπο στο 0:40 πολύ καλό. Δεν θέλω να φαντάζομαι τις καταπονήσεις στα χέρια του για να κρατάει το τιμόνι σωστά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.