Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Ελατε ρε παιδια..τι σας αρεσει; το σχεδιο;χαλια ειναι.το οτι ειναι καρμπον κ μπλα μπλα τα βρισκεις αλλου.

Ελατε ρε παιδια..τι σας αρεσει; το σχεδιο;χαλια ειναι.το οτι ειναι καρμπον κ μπλα μπλα τα βρισκεις αλλου.

Είναι λίγο mindfcuk λόγω του ότι έχουμε συνηθίσει στα κλασσικά μοτίβα.

Εμένα μου κάνει σαν jaguar :p

wqV7B.jpg

Πανέμορφο είναι το σχέδιο + της παναγιάς τα μάτια που χει πάνω. Και μένα jaguar μου θύμισε, απλά τα σπάει.

με πεισατε....

παω να ανεβω στον κυβο μου :p

σοβαρα , δεν ειναι για να ερθω κοντρα με σας, αλλα δε μαρεσει.Οχι για τον λογο οτι ξεφευγει απο τα κοινα σχεδια , αλλα το ιδιο το σχεδιο δεν μαρεσει.

νιωθω οτι καμπουριαζει το ποδηλατο.

Το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης είναι οτι αν καρφωθείς σε κανένα δέντρο/κοτρόνα κλπ με δαύτο, δε σου ρχεται ο λαιμός στην... εχμ... "ευαίσθητη περιοχή". :p

ανοιξα το φρενο , καθαρισα τα εμβολα με σαπουναδα, ετριψα τα τακακια και τωρα δε κολλαει οπως πριν :)

αν κ χρειαζομαι τακακια

τελικα τα μεταλικα shimano κρατανε παρα πολυ καιρο

εγω σημερα πηγα με την βροχη φιλοπαππου να παιξω.μια ωριτσα σουπερ.επεσα βεβαια δυο φορες αλλα το χαρηκα γτ ειχα ξεχασει να πεφτω:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.