Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Ψοφήσαμε από ανηφοριές κρύο και ψιλόβροχο αλλά το καταευχαριστηθήκαμε. Μετά το μενού είχε παλαβοβόλτα με επίσκεψη στα ρακομελάδικα και μετά το πιοτό φάγαμε και ένα πιατάκι μαγειρευτό φαγητό από το γνωστό στη Βαρβάκειο. Μόλις το λήξαμε και πάω να ξεραθώ. :p

Link to comment
Share on other sites

Παίδες,ξέρει κανείς κανέναν που να πουλάει αξιοπρεπές dirtακι max 500 ευρώ?Επίσης,ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για android κινητό,που να κρατάει τις διαδρομές,χιλιόμετρα και τα σχετικά?

Link to comment
Share on other sites

Που σκοτώθηκες ωρέ; Περαστικά..

To σ/κ είχε μόλις 80 χαλαρά χλμ λόγω πάγου δυστυχώς. Οι "βουνοκορφές" (η υψηλότερη είναι περί τα 750μ :p ) μας είναι χιονισμένες.

Untitled by astranoc at Garmin Connect - Details

Link to comment
Share on other sites

DJD σε μας οι βουνοκορφές (2115μ) δεν ήταν ΤΟΣΟ χιονισμένες :p και μάγκωσε η σανίδα σε μία πέτρα. Εντάξει ήταν εκτός πίστας, οπότε η βλακεία όλη δικιά μου.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Την παλεύω πάντως. Να φανταστείτε το έπαθα στο τέρμα πάνω lift και την πάλεψα να κατέβω 3χμ πίστας (μετά από 5 λεπτά που δεν κουνιόμουν καθόλου :p ). Απλά ξενερώνω γιατί μου 'πε ένας μαθητευόμενος γιατρός, ότι θα φύγει το πατατο-πρήξιμο σε 2 βδομάδες και θα είναι καλό να μην κάνω τίποτα ως τότε :( Και επίσης επειδή δεν ήταν απόλυτα σίγουρος για αν πρέπει να το δει γιατρός ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

Αν το χιόνι είναι πούδρα είναι μια χαρά και με λάστιχα του τώλου...

Με το γομάρι έχουμε πάει 2 φορές και εντάξει σπινάρεις, αλλά δεν πεθαίνεις κιόλας :D

(ίσως ο Ιάσονας γιατί πάει σαν λαλάκας, αλλά εντάξει το παιδί το αγαπάμε με τα κουσούρια του) :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.