Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

hahahha

αφενος θα εχει λασπες και θα γλυστρανε τα παντα εκει πανω

αφετερου εφαγα πολυ σημερα και πρεπει να το καψουμε :p

hahahha

αφενος θα εχει λασπες και θα γλυστρανε τα παντα εκει πανω

αφετερου εφαγα πολυ σημερα και πρεπει να το καψουμε :p

*Παμε παρεα, ποδηλατο που θα βρουμε; :p

η βόλτα αναβλήθηκε λόγω ομίχλης και χιονόπτωσης ,μια στιγμή είπα να πάω με το χιόνι αλλά άμα πέσω θα μείνω εκτός για μέρες και έχω δουλειά στο μαγαζί.νταμν :(

Exω πολλές εναλλακτικές εκεί Ιάσονα :D

Aλλά θα βρείς λάσπη σε μέρη που δεν τα πιάνει ο ήλιος, και ΔΕΝ εννοώ την μασχάλη σου!!

[MENTION=23]DJD[/MENTION] & [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] απαντηστε σε κανα pm και αφηστε τα λασπολουτρα :D

Πες τε με κίναιδο, αλλά ιδρώσανε οι παλάμες μου!!

:hehe:

η πλάκα ήταν στο σημείο που έκατσε ο άλλος δεξιά με την κάμερα να περάσουν οι άλλοι 2.

-oh hai.....smile

- U DUMBF@CK dont park the bike on that spot!!!@!@! :rant:

αγαπητοι μου συναδελφοι , σας ευχομαι καλες γιορτες να εχετε , ποδηλατικα χιλιομετρα , το καθε ενα με παραπανω προσοχη απο το προηγουμενο.

αγαπη και υγεια το σημαντικοτερο.

φευγω για εξοχικο σε 3-4 ωρες για χριστ/να και γυρναω τριτη.

Το ποδηλατο ειναι μεσα στη λασπη αλλα δε το πλενω γιατι απο αυριο ξαναβρωμιζεται :D

Τεταρτη βεβαια , εχει αλλο προγραμμα.Καθαρισμος ποδηλατου , στο χιονι:D

Καλες γιορτες παιδια

θα μπαινω απο το κινητο :p

Καλή ξεκούρασοκούραση Ιάσωνα.

Την υγεία οκ. Την αγάπη τι να την κάνουμε; Εδώ δεν έχουμε 2000 να πάρουμε μία κούρσα της προκοπής, οι αγάπες μας μάραναν...

Την υγεία οκ. Την αγάπη τι να την κάνουμε; Εδώ δεν έχουμε 2000 να πάρουμε μία κούρσα της προκοπής, οι αγάπες μας μάραναν...

le fap fap fap :p

876_0.jpg

[Φοβιτσιάρης mode on] Πειράζει που και μόνο που βλέπω να τα κάνουν άλλοι, η κάλτσα μου αρχίζει και γίνεται καφετιά? (aka da sh1t in da sock) [Φοβιτσιάρης mode off]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.