Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Όταν πρωτοείδα αυτό το βίντεο, η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν "ποιος χρειάζεται λιγνίτη και πυρηνικά εργοστάσια για ρεύμα, άμα έχεις μερικές χιλιάδες τέτοιους..." :p

Έτσι πρέπει να πάω εγώ με το 14άρι πίσω, για να πιάσω 60.

BTW επειδή έπεσε το thread από ποζεροβόλτες.... μετά από 3,5 εβδομάδες αποχής και με 3 μέρες ακόμη να παίρνω αντιβίωση :p

SportsTrackLive | agras | Cycling

Ave Moving Speed 30.10kph ... δεν με χάλασε.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] : Κάτι διαδρομές σου με 40avg ήταν σε πεδιάδα ή με λοφάκια( βουνά με τίποτα, δεν θα σε πιστέψω :p )

OMG πως πηγαινε ετσι το παληκαρι? Ειχαμε τα βελτιωμενα Supra και Nissan στα δυναμομετρα...Τωρα εχουμε και ποδηλατες :)

[MENTION=23]DJD[/MENTION] : Κάτι διαδρομές σου με 40avg ήταν σε πεδιάδα ή με λοφάκια( βουνά με τίποτα, δεν θα σε πιστέψω :p )

Φλαταδουρα, μεσα σε 50χλμ αντε να ειχαμε συνολικα 300μ αναβαση.

Λέω και εγώ :p

Θα περάσεις από Λάρισα να σε σπαμάρω με 500 ερωτήσεις για κούρσες;

[MENTION=9381]papajim[/MENTION] Γιατί ρε ρατσιστή δεν βάζεις μέσα και σαράβαλο (MTB) 10ετίας;

Έχω βέβαια semi-slick λάστιχα....2.10 προφίλ :p

@NTG Δεν είχα προσέξει τα υψομετρικά http://ridewithgps.com/routes/857739/ Τρελό κατέβασμα πριν την Μάνδρα

Λέω και εγώ :p

Θα περάσεις από Λάρισα να σε σπαμάρω με 500 ερωτήσεις για κούρσες;

Χλωμό το βλέπω για Λάρισα.. αλλά.. ο άλλος ο Λαρισαίος δε σου πε τίποτα;;

δεν εχω προβλημα με τα φρενα ρε συ....αφου με ξερεις.

(αντε ρε ταχυδρομε ελα αυριο να δω πως ειναι να φρεναρεις επιτελους)

καιρός @#$%#@&!!!!

Στο τσακ προλαβαμε σημερις...τι τσακ δλδ ..μια ωρα μετα ξεκινησε(η βροχη) νομιζω.

Παντως με συμβατικα ρουχα οι 8 βα8μοι ειναι ψιλοοριο..(λιγο ακομα μπορω να πεσω:p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.