Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Να κουβαλάς πάντα τρόμπα και 1-2 ρεζερβέ λάστιχα. (ακούς και εσύ l2phile? :p )

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Ε ναι μωρέ. σαμπρέλες. Από μικροί λέγαμε "έσκασε/τρύπησε το λάστιχο" και μου 'μεινε.

ΛΕπόν, μέσα στην βδομάδα λέω να παραγγείλω Jersey + Bib Shorts + Γάντια.

Για γάντια λέω γύρω στα 30 γιούρια. Διαβάζοντας αυτό... Cyclist.gr - Καλοκαίρι 2011 - Ντυθείτε σωστά ψήθηκα να σκάσω και... 190 για πάνω κάτω..και συγκεκριμένα:

Cyclist.gr - Etxeondo Trier Jersey

Cyclist.gr - Etxeondo Bib-Short Blace

Αξίζει να σκάσω τόσα; Θέλω να πάρω κάτι αρκετά καλό, με το οποίο θα δω μεγάλη διαφορά από το κοντομάνικο που μπάζει αέρα και ξεπαγιάζω (ιδρώνω σαν φούστης) και το σορτς χωρίς ενίσχυση. Αν δεν χαλάσουν, δεν σκοπεύω να αναβαθμιστώ.

Ή τα παραλέει το παλικάρι και θα είμαι μία χαρά και με 100-120 ευρώ για πάνω κάτω;

(όπως αυτά στην φώτο που είναι και kewool :p )

fVDTj.jpg

Νομίζω ότι είναι ακριβά, αλλά γούστα είναι αυτά και αν σου αρέσουν αγόρασε τα.

Αγόρασα 2 από αυτά και είναι κορυφαία, αρκεί να τα πλένεις σε κρύο νερό.

Από κάτω αν αγοράσεις εσώρουχο με παντ βάζεις οποιοδήποτε σορτς του εμπορίου.

Απλά διαβάζω (στο λινκ που έβαλα στην αρχή) ότι τα φθηνά δεν προσφέρουν και πολλά.

Έχω και μία μικρή εμπειρία από snowboard με ισοθερμικό μακρυμάνικο Αdmiral και ισοθερμικό παντελόνι Helly Hansen. Καμία σχέση η αίσθηση/απόδοση του Admiral με απλή φανέλα, αλλά ... και με το Helly Hansen.

Το δικό σου είναι απλά σαν ισοθερμικό, σωστά;

Αν πάντως είναι να δώσεις 100 για το exteondo δώσε μια και καλή γι αυτό Assos FI Uno S5 Logo Bib Shorts | Buy Online | ChainReactionCycles.com

T FI. Uno S5 Trgerhose schwarz <- εδώ πιο φτηνό

Είναι το εισαγωγικό της assos αλλά είναι κορυφή.

Επίσης η μέθοδος αποστολής που επέλεξες για το crc είναι η εντελώς απλή. Θα έρθει με το ταχυδρομείο και δεν θα έχεις ούτε tracking Νo ούτε θα υπογράψεις για την παραλαβή.

Απλά διαβάζω (στο λινκ που έβαλα στην αρχή) ότι τα φθηνά δεν προσφέρουν και πολλά.

Έχω και μία μικρή εμπειρία από snowboard με ισοθερμικό μακρυμάνικο Αdmiral και ισοθερμικό παντελόνι Helly Hansen. Καμία σχέση η αίσθηση/απόδοση του Admiral με απλή φανέλα, αλλά ... και με το Helly Hansen.

Το δικό σου είναι απλά σαν ισοθερμικό, σωστά;

Αν απλή φανέλα εννοείς βαμβακερή, απλά ξέχνα το.

Τα περισσότερα καλά ποδηλατικά ρούχα είναι συνθετικά. Όσα δεν είναι αντιβακτηριακά μόλις ιδρώσεις βρωμάνε.

Όπως και να το κοιτάξουμε το φυσικό μαλλί και μάλιστα μερινός είναι αξεπέραστο.

cddaraa: Τουμπανέλι, αλλά το ποστ το έκανα για να μου πείτε, ότι δεν τα χρειάζομαι αυτά και να πέσω αρκετά στις τιμές. Να ανεβαίνω ξέρω και εγώ πανεύκολα :p

Εμπειρία από κάποιον που να είχε μέτρια ρούχα πχ 80-100 ευρώ και τα δύο και να πήγε σε καλύτερα; Επίσης από κάποιον που πήγαινε με τις φόρμες/σορτς γυμναστηρίου :p σαν εμένα και να πήγε σε οτιδήποτε.

Το Allez το έχω καβαλήσει (παλαιότερης χρονιάς) αλλά δεν έχω εμπειρία να σου πω τι κατάλαβα. Το έχει ένας κολλητός που κάνει χρόνια ποδήλατο (αγωνιστικά) αν σου λέει κάτι.

Ναι το έβλεπα live, o οδηγός απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ (σορρυ τραγικέ :p ). Τον πετάξανε έξω από το Tdf και περιμένουμε να δούμε τώρα αν θα προχωρήσουν νομικά οι ομάδες.

Οι φώτος δείχνουν τα κοψίματα οπότε προσεκτικά..

sport-011.jpg

Vacansoleil-DCM-rider-Hoo-007.jpg

Και μετά από όλα αυτά, τερμάτισε την πίστα.

Θέλω να γράψω δύο πραγματάκια με αφορμή δύο περιστατικά που είδα τις τελευταίες δύο ημέρες...

Πολύ μου αρέσει τελευταία που βλέπω κόσμο να κυκλοφορεί με ποδήλατο...παρέες, μεγάλοι άνθρωποι, γονείς με παιδιά.

Ακόμη περισσότερο μου αρέσει που βλέπω ότι πληθαίνουν οι ποδηλάτες, αλλά ταυτόχρονα με ανησυχούν διάφορα που παρατηρώ σύμφωνα με την οδηγική τους παιδεία.

1) Οι μισοί τουλάχιστον δέν φέρουν φώτα μπρός/πίσω, και δεδομένου ότι βολτάρουν βράδυ (φυσικό γιατί έχουν ησυχία οι δρόμοι) δέν είναι ορατοί καθόλου μερικές φορές!

Σχεδόν όλα τα ποδήλατα που δέν έχουν φώτα τα οδηγούν πιτσιρίκια (8-15χρόνων)!

Καλά αυτοί οι γονείς δέν ντρέπονται καθόλου ρέ παιδιά?

Επιτρέπεται να πηγαίνει βόλτα γονιός/παδί, ο πατέρας να έχει φώς και το πιτσιρίκι όχι?

2) Εχθές μου πετάχτηκαν ανάμεσα από παρκαρισμένα δύο πιτσιρίκια περίπου 10χρόνων σε κεντρικό δρόμο ενώ πέρναγα με το παπί στα 5-6 μέτρα απόσταση.

Κόβω αριστερά το παπί να τα γλυτώσω, και σταματάω στο τσάκ απ' το απέναντι πεζοδρόμιο γλυτώνοντας το πέσιμο στο παρα πέντε...

Όταν γύρισα και τους είπα στο ήρεμο ''ρέ παιδιά προσέχτε θα σας σκοτώσει κανένας!'' μου απαντάει το ένα: ''Άντε μ@μήσου ρέ μ@λ@κ@!''.

Τί να πείς σ' ένα 10χρονο τώρα....:nothing:

3) Απόψε το βράδυ:

Περιμένω με το παπί σε κόκκινο φανάρι (σε κεντρική λεωφόρο) και παρατηρώ στον καθρέπτη έναν ποδηλάτη να έρχεται ''με χίλια''.

''Δέν μπορεί λέω...θα σταματήσει!''

Ο τύπος περνάει το κόκκινο με καμιά 40άρα χαλαρά και συνεχίζει.

Αμέσως ανάβει πράσινο, τον προλαβαίνω και τον περιμένω στο επόμενο φανάρι...η ίδια ιστορία πάλι!

Ήθελα να 'ξερα...δέν φοβούνται για τη ζωή τους?

Έχω δεί πολλές φορές ποδηλάτες να μήν σέβονται τα φανάρια, και μου κάνει μεγάλη εντύπωση το φαινόμενο!

Τί να πώ ρε παιδιά...ο θεός να τους φυλάει μερικούς απ' τη βλακεία που κουβαλούν!

Όταν γύρισα και τους είπα στο ήρεμο ''ρέ παιδιά προσέχτε θα σας σκοτώσει κανένας!'' μου απαντάει το ένα: ''Άντε μ@μήσου ρέ μ@λ@κ@!''.

Έλεος δηλαδή. Εκεί έχουμε φτάσει; :hm:

2) Εχθές μου πετάχτηκαν ανάμεσα από παρκαρισμένα δύο πιτσιρίκια περίπου 10χρόνων σε κεντρικό δρόμο ενώ πέρναγα με το παπί στα 5-6 μέτρα απόσταση.

Κόβω αριστερά το παπί να τα γλυτώσω, και σταματάω στο τσάκ απ' το απέναντι πεζοδρόμιο γλυτώνοντας το πέσιμο στο παρα πέντε...

Κωλοφαρδία είναι να βρίσκονται δίπλα οι γονείς. Έχω ξεχέσει αρκετούς.

weird ? άμα ήταν οι γονείς που τους έδωσαν αυτή την ανατροφή να άλλαζαν ιδέες και συμπεριφορά κάθε φορά που τα βρωμόπαιδα τους προσέβαλλαν κάποιον θα ήταν όλοι ίδιοι.

:)

Μόνο που στο ένα μιλάμε για τη ζωή παιδιών και στο άλλο μιλάμε για "προσβολή" από μία εικόνα ή video. Even Weirder? :getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.