Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Πίστευα ότι ήταν λάστιχο για 500 χιλ και πέταμα. Άσε που είναι σλικ και δεν εμπνέει για βρεμένο

Αν δεν τα έβρισκα προσφορά δεν θα πέταγα 26€ το 1 τότε.

Τώρα που τα έχω δουλέψει θεωρώ ότι αξίζουν τα λεφτά τους.

Link to comment
Share on other sites

και μιας και πιασαμε τα λαστιχα...εχει κανεις γνωμη για αυτα

Bike24 - Michelin Country Rock MTB-Tire

για νορμαλ καλο φτηνολαστιχο..δεν θελω να ανεβω σε λεφτα..

Η ιστορια μου σαν του πετρου ..αλλα σε 26αρη..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μιας και αργούσαν τα Schwalbe Sammy Slick (και ήθελα επειγόντως να κάνω ποδήλατο), είπα στον ποδηλατά να βάλει ότι σάπιο έχει και βλέπουμε για τα άλλα.

Τώρα λοιπόν έχω τα Kenda Supercruiser (κάπως έτσι) Από λίγο ψάξιμο φαίνονται πανάρχαια, αλλά για 13 ευρώ λάστιχα + πέρασμα δεν με χάλασαν.

Ψήσου για αύριο NTG.

Πάντως από εξωτερικό (για λίγα πράγματα τουλάχιστον) έχει αρκετά μεταφορικά και δεν συμφέρει.

70 ευρώ μου τα δίνει τα Sammy Slick ο ποδηλατάς, ενώ από εξωτερικό τα βρίσκω 25x2 + 15μεταφορικά = 65

Τα παίρνεις από τον ποδηλατά και γλυτώνεις και το βάλσιμο-βγάλσιμο ρόδας. Επίσης κάνεις και καλύτερες σχέσεις και σου κάνει δωρεάν και κανένα service λάδια-σφιξίματα κλπ

Link to comment
Share on other sites

Τι αλλού ρε; Έλα να σε τεντώσω. (στείλε όποτε μπορείς..καθημερινές...ΣΚ...αργίες)

Πέτρο, και ο ποδηλατάς από εξωτερικό τα παίρνει και πληρώνει και ξένη εταιρία κούριερ. Απλά με τα ίδια λεφτά που θα δώσω, ωφελούντε περισσότεροι ;)

Για μεγάλους ποπούς μάλλον θέλει και μεγάλες σέλες. Παρόμοιο πρόβλημα με σένα, είχε και ένας φίλος πρωτάρης στο ποδήλατο. Βρήκε ένα MTB της κακιάς ώρας με λεπτή σέλα και πονούσε ο τώλος. Τελικά πήρε μία ...πραγματικά τεράστια, αλλά από τότε πηδαλάει και πετάει. Θα τον ρωτήσω αύριο να μου στείλει link

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει σημασία πόσο χοντροκώληδες είστε, αλλά πόση απόσταση έχουν τα sit-bones σας (δε ξέρω πως λέγονται στα ελληνικά, κωλοκόκκαλα; :hehe: ) γιατί εκεί πάνω κάθεστε. 123,130,143 και 155 είναι συνήθως τα νορμάλ πλάτη των σελών που κυκλοφορούν. Ο πιο εύκολος τρόπος για να μετρήσετε την απόσταση είναι να απλώσετε λίγο αλουμινόχαρτο πάνω σε κάτι μαλακό (μαξιλάρι/ μια σακούλα γεμάτη από αλεύρι (!) ) και να κάτσετε πάνω και μετά με ένα μέτρο να βρείτε την απόσταση.

Πιο λεπτομερώς:

7284336SpecializedSaddleFitMethod.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εμένα σήμερα που μου άνοιξε στο Battlefield, παίζει να βγάλει λάθος αποτελέσματα;

α) Μετράμε την απόσταση των μέγιστων βαθουλωμάτων, σωστά;

β) Αν δεν είμαστε τόσο φάρδοι σαν τον racer που του τις έδιναν για δοκιμή, πως θα επιλέξουμε σωστή σέλα (γνωρίζοντας μόνο την απόσταση των κωλοκοκκάλων μας);

Link to comment
Share on other sites

LOL!

α) Σωστά

β) Δυστυχώς στην σέλα δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Είναι πολύ προσωπικό πράγμα το πόσο "μαξιλάρι" θες για να είσαι βολικά. Εγώ δε μπορώ καθόλου τις χοντρές που βουλιάζει ο κώλος σου μέσα και προτιμώ τις σούπερ λεπτές χωρίς σχεδόν καθόλου padding. Πάντως το βασικό είναι να είναι σταθερός ο κώλος σου και να μη κουνιέται πέρα δώθε σε κάθε πεταλιά.

Link to comment
Share on other sites

β) Αν δεν είμαστε τόσο φάρδοι σαν τον racer που του τις έδιναν για δοκιμή, πως θα επιλέξουμε σωστή σέλα (γνωρίζοντας μόνο την απόσταση των κωλοκοκκάλων μας);

Από το cyclist.gr παίρνεις Fizik ή Bontrager και έχεις δικαίωμα να την κρατήσεις 1 μήνα για να δεις αν σου αρέσει. Αν δε σου αρέσει, την επιστρέφεις για να πάρεις ή τα λεφτά σου πίσω, ή κάποια άλλη.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς, καλησπέρα σας :p

Έχω αποφασίσει να πάρω το Orbea Aqua T23 μετά από αρκετά χρόνια χωρίς ποδήλατο. Επέλεξα το Τ23 γιατί απ όσο διαβάζω έχει τα κλασικά περιφερειακά(shimano 2300) που παίζουν σε αυτό το budget(700e) αλλά ο σκελετός είναι αρκετά καλός σαν βάση για περαιτέρω βελτιώσεις στο μέλλον.

Αυτό που δεν ξέρω και θέλω απόψεις είναι στο τι χρώμα να το χτυπήσω :p

Ρίχτε μια ματιά να μου πείτε γνώμες :)

Aqua T23 - Orbea

Link to comment
Share on other sites

Ποιο από τα 3 έχει καλύτερα specs? (Κατατάξτε τα)

MOUNTAIN - ZIGZAG 02 - IDEAL Bikes

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, αλλά σκελετό zig zag που είχα πάρει το '05 , σε δυνατές πεταλιές, το ψαλίδι πίσω μάζευε....

Όταν είχα το MTB Και το είχα κάνει δρόμου, με το που έβαλα την Deore LX(octalink kai hollowtech ΙΙ, δλδ αντίστοιχη με αυτή που δείχνεις) η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη ειδικά σε αίσθηση και ευκολία κύλισης στο μπαμ.

Αυτό ήταν το ποδηλατάκι μου που έφτιαξα απ το 0(αγορασμένα όλα χωριστά) το 05 και το 07 μου το έκλεψαν μέσα απ το σπίτι. :wall:

mybike02.th.jpgmybike06.th.jpgmybike09.th.jpgmybike10.th.jpgmybike11.th.jpgmybike12.th.jpgmybike14.th.jpgmybike15.th.jpgmybike16.th.jpg

Έγινε επεξεργασία από AN7 OverClocker
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.