Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά οι 5 δεν είναι tubeless... Απο τους 3 και άνω

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Σβήστο γρήγορα πριν το δει, περίμενα να μας πει τις διάφορες με "tubeless" που θα έβλεπε. : p

το ξερω για τoυς 3 οτι ειναι tubeless ready.

αλλα μηπως υπαρχει πατεντα και για τους 5 ; tubeless kit που ακουω απο δω και απο εκει.

Δε ξερω τις πατεντες τους.

και τι να με στεναχωρησετε ρε ; Για το "tubeless" νομιζετε τους δανειστηκα ; :p

Λεεεεεποον.

πιο μεγαλη ηταν η διαφορα στο βαρος (οταν σηκωνεις το ποδηλατο) παρα στην πραξη πανω.

σιγουρα ηταν ελαφρα πιο ανετο , καπως πιο γρηγορο αλλα δε ξερω αν αξιζει τα λεφτα που ζητανε οι ζαντες αυτες.

η μπροστα ροδα ειναι με tubeless kit και αποροφαει ΠΟΛΥ πιο ευκολα τους κραδασμους του τερεν ενω πισω που εχει βαλει σαμπρελα γτ ειχε ενα προβλημα με την ζαντα , ηταν κουτσουρο..

Δλδ μου εκανε εντυπωση η αποροφηση που αν ειχε και tubeless kit και στην πισω ροδα , θα ηταν ολο πιο ανετο το ποδηλατο.

παντως οχι για deore xt / fulcrum 3 δεν παω.πολλα λεφτα και δε βλεπω να αξιζουν

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MefcSQlg550]YouTube - ‪Filopappoy MTB‬‏[/ame]

σε σλοου μοτιον στου φιλοπαππου σημερα :p

Πήγα και εγώ για ποδήλατο σήμερα, μετά από χρόνια! Πραγματικά ένιωσα ζωντανός, αλλά χρειάζεται να εξασκήσω την αντοχή μου ξανά!

Με ένα που η αγορά του κόστισε 1460 ευρώ....

Τι πήρες τελικά;; Ο gomar μου είχε πει ότι σε είχε ψήσει για ένα Cube Analog, αλλά αυτό δεν κάνει τόσο.

Τα νέα διαδίδονται βλέπω. Με αυτή την κούρσα που μου είχε χαρίσει ένας ξάδερφος μου έκανα. την είχα στην αποθήκη για χρόνια. Την καθάρισα-λάδωσα και πήρα 2 σαμπρέλες και voila!

260196_2209863487410_1272157888_32673341_5526200_n.jpg

Έχει μακρύ σασμάν, 14-28 6-τάχυτο πίσω και 42-52 εμπρός. Με ένα 30άρι μπροστά θα ήταν τέλεια!

YouTube - ‪Filopappoy MTB‬‏

σε σλοου μοτιον στου φιλοπαππου σημερα :p

off topic

Hint:Αν δεν εχεις ενα ζευγαρι τεραστια ζυζια που θα σκαμπανεβαζουν πανω κατω μην ξαναβαλεις slow motion βιντεο απο Φιλοπαππου:p

Πλακα κανω εννοειται......

κρατήσου.......τέλη αυγούστου ο γραμμάριος θα ρίξει όλα τα ποδήλατα του 11 περίπου 25% κάτω. ;)

Ο Γραμμάριος και το υπόλοιπο 95% των καταστημάτων, online ή μη :hehe: Τον σεπτέμβριο έρχονται τα 2012 μοντέλα και θέλουν να διώξουν το στοκ.

Επίσης το νου σας και στο canyon.com, πέρυσι κατά τη διάρκεια του Tour de France είχε καταπληκτικές προσφορές.

κρατήσου.......τέλη αυγούστου ο γραμμάριος θα ρίξει όλα τα ποδήλατα του 11 περίπου 25% κάτω. ;)

το συγκεκριμενο ποδηλατο το πουλαει ενας στο cyclist , ~1300Ε ουτε ενος μηνα ποδηλατο :)

αλλα no money no biking

Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα ΜΤΒ και είμαι ανάμεσα στα ALPINA HT-300 | ORIENT BIKES και SpecialBikes - ATALA WAP MAN V-BRAKE 21V . Για να μην κάνω καμιά λακαμία και κλαίω τα λεφτά μου για πείτε μου την γνώμη σας. Το budget είναι 300-350. Επίσης προτείνετε κάτι σε αυτά λεφτά αν μπορείτε. Θα ήθελα να πάρω κάτι με ανάρτηση που να κλειδώνει μπροστά αλλά σε αυτά τα λεφτα δεν υπάρχει τπτ. Κατάρα...

Και κάτι τελευταίο. Τα λάστιχα θα αλλάζουν μια φορά το χρόνο από ΜΤΒ σε ποιο λεπτά για τις βόλτες του χειμώνα.

Μη περιμένεις να κάνεις κάτι πιο άγριο απο backcountry η ελαφρύ xc με αυτά τα ποδήλατα, αλλά όπως και να χει, απο τις 2 σου επιλογές, θα έλεγα το πρώτο. Έχω το Atala εδώ και 2 χρόνια, είναι το βασικό μου ποδήλατο για μεσα στη πόλη, και το υπεραγαπώ, αλλά αν το θέλεις για βουνό, θα πήγαινα στο πρώτο, καθώς έχει παρεμφερή περιφερειακά, αλλά καλύτερη ανάρτηση.

(Με καλύτερη, εννοώ ανθεκτικότερη)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.