Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Γενικά σε κάθε ποδήλατο, αυτό που συμφέρει να έχεις ελαφρύ είναι τα περιστρεφόμενα μέρη. Εκείνο το βάρος είναι που κάνει τη διαφορά.

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Περιστέρι-Κέντρο-Κουκάκι-Θησέως-Φλοίσβος μέχρι την συνάντηση στις 8μιση-9. Μετά ανάλογα τα κέφια...σίγουρα θα αράξουμε στη μαρίνα σκαλάκια για καφέ όπως τις προάλλες.

τρένο θα έχει κοντά σε Π.Φάληρο, Μοσχάτο, Καλλιθέα....το μετρό νομίζω κλείνει 12μιση.

Ήρθαν σήμερα τα σωστά πράγματα :D. Βέβαια τώρα 3 μέρες μας έχει ξεσκίσει στον αέρα και δεν έχω βγει καθόλου :(

Με τις τελευταίες αλλαγές πιστεύω έπεσα στα ~8.9KG. Για τα λάστιχα (Bontrager R3) η ζυγαριά έδειξε 180gr ενώ τα παλιά μου, φθαρμένα Kenda Kampaign ήταν 305gr έκαστο :p

DSC02276.jpg

DSC02290.jpg

DSC02289.jpg

DSC02288.jpg

DSC02285.jpg

δε μου αρεσει η διχρομια στο τιμονι.

θα μαμουσε αν ηταν ολο red.

ωραιο το λαστιχο αλλα πιστευω ειναι μονο για σαγρε καινουργια ασφαλτο.

σε παλια κλασσικη ελληνικη-γυαλι ασφαλτο πιστευω again ειναι απαγορευτικο.

bike pr0n:

Και το βάρος του:

[

Πολυ εντυπωσιακο το βαρος του αν σκεφτει κανεις οτι κατι τετοιο εχει σχεδον το διπλασιο βαρος. Ανντε δενε να το δουμε, black & white only! :p

Δεν βρεθηκαμε το πρωι κ δεν εχουμε παει για μπανιο ακομα, ετσι συνδυασα μια βολτα me ξαφνικη βροχη διπλα στους χειμαρους της πεντελης (ανω μελισσια), μολις γυρισα απο ενα ποδηλατικο μπανιο. :D

Πεντελη ημουν και εγω απο μερια του Μαραθωνα

γραψαμε 40χιλιομετρα με αρκετη βροχη (παλι γουρουνιαστηκαμε)

βεβαια το κινητο μου την ακουσε με τοση βροχη :(

Ρε παιδιά, στα 300€ μπορώ να πάρω τίποτα αξιόλογο για μέσα στην πόλη; (Ίσως και για λίγο offroad)

PS (Καινούριο)

Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από τα R3.. Το Intempo τώρα έχει πολύ μεγαλύτερα όρια. Μπήκα στη στροφή κάτω από το σπίτι μου με 45-50km/h, πραγματικά ακλόνητο. Με τα Kampaign δε θα το τολμούσα. Και η ταινία της Lizardskins κορυφαία. Είμαι πολύ :D

Ρε παιδιά, στα 300€ μπορώ να πάρω τίποτα αξιόλογο για μέσα στην πόλη; (Ίσως και για λίγο offroad)

PS (Καινούριο)

ideal freeder

ideal freeder

Α) Αυτά δεν κάνουν για τη δουλειά που τα θέλω; Ποια η διαφορά με τα MTB στην οδήγηση;

TREKKING OFF ROAD - IDEAL Bikes

Β) Αξίζει η διαφορά τιμής για τα δισκόφρενα σε σχέση με τα V-Brakes;

Α) Αυτά δεν κάνουν για τη δουλειά που τα θέλω; Ποια η διαφορά με τα MTB στην οδήγηση;

TREKKING OFF ROAD - IDEAL Bikes

Κάνουν αλλά είναι πιο ακριβά. Καμία διαφορά δεν θα δεις εφόσον όλα από αυτά έχουν και την ανάρτηση τους.

Το Freeder είναι το πιο φθηνό ποδηλατάκι της Ideal και είναι αρκετά τίμιο. Καθαρά για πόλη δεν είναι, είναι λίγο πιο offroad, αλλά αν δεν έχεις σκοπό να πιάνεις τα 40 σε άσφαλτο και έχεις σκοπό να το πάς σε ελληνικούς δρόμους μια χαρά είναι.

Β) Αξίζει η διαφορά τιμής για τα δισκόφρενα σε σχέση με τα V-Brakes;

Όχι δεν αξίζουν, εκτός αν πρόκειται για υδραυλικά και όχι μηχανικά δισκόφρενα, αλλά τα ποδήλατα με υδραυλικά πρέπει να ξεκινάνε από 600+ αφού μόνα τους (τα υδραυλικά φρένα) έχουν 200 ευρώ.

Επειδή με V-Brakes είμαι, και έχω δοκιμάσει και μηχανικά δισκόφρενα, και υδραυλικά, απέφυγε τα μηχανικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.