Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Εγώ νομίζω ναι.

Γιατί με το trekking δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ καθαρό για άσφαλτο ή χώμα αλλά κάτι που θα σε κρεμάσει και στα 2 αν το λιώσεις.

Άποψη μου πάντα.

Ενα MTB με λάστιχα δρόμου είναι παρεμφερές με το τρεκ και αν σου ταυλώσει πας και παντού εκτός.

Εγώ με αυτό το σκεπτικό το πήρα και μέχρι τώρα έτσι κάνω.

ΜΕ τρώει και εμένα για κούρσα να βρω λεφτά αλλά το ΜΤΒ είναι αγορά που την έχω χαρεί τρελά γιατί και ασφαλτο πάω και στα βουνα σκοτώνομαι!

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

με την κουρσα χωμα δε πας

με το τρεκκινγκ βαρυ χωμα δε πας , απλως το αγγιζεις (μακρια και αγαπημενοι δλδ)

με το ΜΤΒ πας παντου αν αυτο σου λεει κατι

και ολα επι του πρακτικου και οχι με πιο κανεις καλυτερα τη δουλεια σου.

MTB και παλι MTB.

Πηγα χθες αιγαλεω με 115PSI στην αναρτηση κατεβηκα κατι βραχια και με πεθανε η αναρτηση.Το γυρναω στα 110πσι , καλυτερα αλλα παλι ειχα προβλημα.Πισω στα 105 λοιπον :D

δε ξερω αν το εχετε δει

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GxbIrNDH3pQ&feature=mfu_in_order&list=UL]YouTube - ‪toympes‬‏[/ame]

ειναι η παρεα που βγαινουμε για βολτες

και απο το 1.08 ειμαι εγω...στο ορειβατικο μονοπατι του μπαφι

δε ξερω αν το εχετε δει

ειναι η παρεα που βγαινουμε για βολτες

και απο το 1.08 ειμαι εγω...στο ορειβατικο μονοπατι του μπαφι

Βλέποντας το videaki μου δημιουργήθηκε η εξής απορία ρε παιδιά. (Noob γαρ στο σπόρ, είμαμε).

Παρά τις αναρτήσεις του ποδηλάτου, η μεσούλα αντέχει; Δηλαδή τόσα πάνω-κάτω δεν την καταπονούνε μακροπρόθεσμα;

Επίσης όλα αυτά τα κολάν κρίνονται απαραίτητα για διαδρομές του είδους; :hang3:

αυτα ειναι τα απλα....:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7RsBobue7mE&feature=channel_video_title]YouTube - ‪Aigalew me xelwnitsa‬‏[/ame]

αυτο θεωρειται κροκαλα και κοτρονι.

εμενα πιο πολυ με κουραζει η μεση απο την πολλη ωρα ποδηλασιας , παρα απο τα κοπανηματα.Γιατι στα κοπανηματα εισαι ορθιος και λειτουργει το σωμα σου σαν αναρτηση.

Επισης τα κολαν ναι λογω του pad απο κατω ειναι απαραιτητα για την σελα.Οπως επισης και γυαλια για τυχων κλαδια που μπορει να φας στην μαπα :p

edit: ο εικονιζομενος ποδηλατης στο ανωθεν βιντεακι ειμαι εγω για οσους δε το καταλαβαν :p

Μόλις έφτασε και το παλουκόσελο, Omniracer full carbon με βίδες τιτανίου, 31.6, 350mm, 2 γρ λιγότερο από όσο διαφημιζόταν.

img-1607-6030.jpg

FU? Το δικό μου FSA (31.6 350mm) βγήκε 233gr -240gr έλεγαν τα specs- αλλά 85gr κάτω ακριβώς στην ίδια διάσταση είναι εντυπωσιακό. Πόσο πήγε το μαλλί;

BTW, να του βάλω βαζελίνη για να το βάλω στο σκελετό μου;

BTW2, LOL

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bzE-IMaegzQ]YouTube - ‪bike lanes‬‏[/ame]

100ευρώ από USA. Όχι βαζελίνη, carbon compound assembly paste :p (που μπορεί να ναι και βαζελίνη με πιο φαντεζί όνομα)

Χρωματικά έδεσε πολύ καλά πιστεύω, και για 20€ δεν ήταν άσχημη αγορά :D. Δεν ξέρω κατά πόσο οφείλεται σε ψυχολογικό παράγοντα, λόγω αγοράς κλπ, αλλά νομίζω έχει διαφορά σε σχέση με το αλουμινένιο noname που είχα πριν σε απόσβεση κραδασμών.

DSC02268.jpg

DSC02269.jpg

DSC02271.jpg

(τελικά έβαλα βαζελίνη :p)

BTW2, LOL

Video που τράβηξα εγώ..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uDkWiUERd2Q]YouTube - ‪Κατέβασμα ποδηλατόδρομου Λεωφόρου Κνωσσού‬‏[/ame]

Απέφευγα τα εμπόδια..

για αρχή θα καλούσα την τροχαία και τη δημοτική να κόψουν κλήσεις σε όλους...ακόμα και στο μαγαζάτορα με τα μηχανάκια ντελίβερι....

σε περίπτωση που με γράφαν στα παπάκια τους θα πέρναγα και θα έσπαγα όλους τους καθρέφτες.

Εδώ δεν ενδιαφέρονται που παρκάρουν μπροστά στις ράμπες για τους ανάπηρους, θα ενδιαφερθούν για τα ποδήλατα; Και μετά περιμένουμε να αλλάξει η κυβέρνηση και το καθεστώς χωρίς να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι, κουκορούκου μανταλάκια.

Video που τράβηξα εγώ..

Απέφευγα τα εμπόδια..

δε ξερω αν οδηγησες επιτηδες για το βιντεακι και καλα προσπαθεις να μπεις στον ποδηλατοδρομο σου , αλλα σαν οδηγηση ειναι ακρως επικινδυνη και για σενα και για αλλους..

οδηγησα σε πολη μετα απο πολλα χρονια...Μου πηρε ωρα να συνηθισω τα αυτοκινητα...αλλα οκ...με μερικες εξαιρεσεις oi περισσοτεροι με προσεχουν:p

Σε χαλαρους ρυθμους μαζεψα 23κμ...κατιτις παραπανω απο ωρα.

Eπομενη βολτα ειναι μεχρι Τυρναβο :p (32km πηγαινε ελα.)

Ααααει χααααασου....λιπακι.

δε ξερω αν οδηγησες επιτηδες για το βιντεακι και καλα προσπαθεις να μπεις στον ποδηλατοδρομο σου , αλλα σαν οδηγηση ειναι ακρως επικινδυνη και για σενα και για αλλους..

Προσπαθούσα για το βιντεάκι να είμαι στον ποδηλατόδρομο όσο περισσότερο μπορούσα..

Κανονικά, και για ευνόητους λόγους, δεν μπαίνω καθόλου στον ποδηλατόδρομο, και δεν κάνω τέτοια σλάλομ (εκτός αν είμαι μόνος στον δρόμο και έχω ορεξούλες)

NTG πάμε καμιά μέρα μαζί αν θες. Δεν έχω πολύ που ξαναξεκίνησα και εγώ. Συνήθως κάνω τον γύρο της Λάρισας και καμιά δυο φορές Λάρισα - Τερψιθέα - Ελευθερέ - Λάρισα.

Nα παμε ...απλα ελπιζω να μην τα κανεις ολα αυτα την ιδια μερα....:p

Το β κομματι πρεπει να ειναι καμμια 25αρια μονο :p (και καλη διαδρομουλα...btw απο πλευρας κινησης)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.