Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

σχαρα εχω εγω..σας φορτωνω και 9.30 ποδηλατουμε.Αν τυχει και ειμαστε 4 ποδηλατα , τοτε αναγκαστικα ενας θα παρει το αμαξι του με το ποδηλατο του μεσα

ποσο κοντα μενεις στο κατ ; κηφισιας ; Γτ ο αλλος ο αχρηστος ειναι διπλα απο δαυτα

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

απο κηφισιας ειμαι 500m υψος προς μελλισια.

Και απο ΚΑΤ ερχομαι, 6 λεπτα max με bike.

ειμαι ευελικτος δεν εχω προβλημα, οτι σε βολευει, ενα θεμα εχω μονο, μηπως εχεις δευτερα προστατευτικα για αγκωνες῏γονατα?

οχι δα προστατευτικα στα ηπια βασιλικα.....

ποτε δε φοραμε..Αυτα μονο οι downhillades @υμηττο

Υ.Γ Ισως δωσουμε ραντεβου κατα τις 9:00 στην κηφισιας εξω απο αλσος αλλα στο κατεβασμα (γιατι εγω μπαινω αριστερα ανεβαινοντας)

το θεμα ειναι να κατεβαινουμε πατωματα!

αναφερεσαι στην εισοδο της κηφισιας στο εσακι η στο ΚΑΤ? δες ποσα ποδηλατα θα ειμαστε κ τα βρισκουμε :)

το θεμα ειναι να κατεβαινουμε πατωματα!

αναφερεσαι στην εισοδο της κηφισιας στο εσακι η στο ΚΑΤ? δες ποσα ποδηλατα θα ειμαστε κ τα βρισκουμε :)

ορισμενα μονοπατια δε χαριζουν ουτε μισο χιλιομετρο παραπανω.

ημουν σε ενα μονοπατι που επετρεπε περιπου 30χμ/ω και πιανω κοντα στο 33-34? και πριν το καταλαβω επεσα και μετα κουτσενα για μια βδομαδα με πρισμενο ποδι

Οποτε παμε να κανουμε μια 25αρα περιπου χιλιομετρα που θα εχει και μονοπατια ;)

για το ραντεβου πανω στην κηφισιας στην εισοδο του αλσους της νεας σμυρνης.

Εκει στριβω ανεβαινοντας την κηφισιας αριστερα(στο φαναρι) για να παω στον αλλον.

θα σου πω asap για αν θα χρειαστεις αμαξι η οχι

Έχω λιώσει στο γέλιο με αυτό το site και συγκεκριμένα με αυτό: Cycle Facility of the Month

Δείχνει τα χάλια που έχουν οι ποδηλατόδρομοι στην Αγγλία/Ιρλανδία.

Θες να δεις και τους δικούς μας; :hehe:

Καλά το συγκεκριμένο είναι τραγικό :p

Μόλις το παράγγειλα:

FRPXNAHIMOD_P1.jpg

Σε άσπρο φυσικά.. θα αργήσει όμως να ρθει :( Λογικά μέσα Ιούνη θα ναι έτοιμο.

DJD αυτο ειναι το SL στο urban που παρεθεσες η το nanolight? τι διαφορα εχουν αυτα τα δυο? μεγεια :magic:

edit> τοβρηκα ειναι το nanolight, τρελα offers αλλα οχι η καταλληλη εποχη, βλεπω οτι υπαρχουν 2 nanolight, αυτο ειναι το παλιο κ το καινουριο? το high modulus ειναι το καινουριο η ειναι εκδοση? Αν σου πω οτι με ψηνει το γαλαζιo για urban θα ημουν τραγικος? :p

Ελα ζω!

Παίζει αύριο να έχω μια πρόσκληση για το bazaar της Adidas στην Γλυφάδα που είναι αυστηρά 10-1 οπότε δεν θα προλάβω να σκοτωθούμε, εκτός αν είμαι στις 11 σπίτι μου?

Θα το δώ και θα σας πω σήμερα, και το άλλο θέμα είναι πως είμαι οφφ 2 μέρες τώρα με πυρετό και σήμερα συνήλθα κάπως για να έρθω δουλέιά και δεν ξέρω πόσο σοφό είναι να λιώσω αύριο στα Βασιλικά στο καπάκι.

πρωτον περαστικα σου

δευτερον δε σου ξαναλεω για ποδηλατο

τριτον μου σπας τα νευρα

Ζητώ συγνώμη που αρρώστησα, δεν θα ξαναγίνει, ειδικά σε τέτοιες συναντήσεις κορυφής!

εγώ σε αγαπάω και ας σου σπάω τα νεύρα.

οποιος δεν μπορει να κατσει σπιτι του! :p

περαστικα dolly :)

gomar εγω ειμαι μεσα, αυτο το 9:30 αν μαζευαμε λιγo..

DJD αυτο ειναι το SL στο urban που παρεθεσες η το nanolight? τι διαφορα εχουν αυτα τα δυο? μεγεια :magic:

edit> τοβρηκα ειναι το nanolight, τρελα offers αλλα οχι η καταλληλη εποχη, βλεπω οτι υπαρχουν 2 nanolight, αυτο ειναι το παλιο κ το καινουριο? το high modulus ειναι το καινουριο η ειναι εκδοση? Αν σου πω οτι με ψηνει το γαλαζιo για urban θα ημουν τραγικος? :p

To high modulus είναι περίπου 100γρ ελαφρύτερο και πιο άκαμπτο μιας και χρησιμοποιεί ενισχυμένο carbon.. ή τουλάχιστον αυτά λέει το marketing τμήμα τους :)

με εχεις βαλει στην πριζα αλλα δεν μπορω να δω φως τωρα, θα υπαρχουν ξανα αυτες οι εκπτωσεις φετος?

παιδια κανονικα δε θα εκανα ποδηλατο αυριο γιατι δουλευω νωρις.

Οποτε και το 9.30 ειναι αργα για μενα.Κυριακη δε μπορω που εχω ρεπο γιατι εχω υποχρεωσεις

Τι να κανουμε ;να το παμε για αλλη μερα που θα ειμαι ελευθερος και δε μας πιεζει ο χρονος ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.