Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

UCI World Cup 2011 XCO 1 - Pietermaritzburg RSA - REPLAY - Mountain Bike Videos - Freecaster.tv powers extreme.com - High quality action sports videos and live events

Αν ενδιαφέρεται κάποιος το ΣΚ έγιναν οι πρώτοι αγώνες 4Χ, XC και downhill για το παγκόσμιο. Το λίνκ παραπάνω δείχνει τον αγώνα xc σε επανάληψη. Μάλλον θα ακολουθήσουν βίντεο για τους αγώνες 4Χ και για το downhill

• Like 2

@Dem & Fotme

Το Tonopah θεωρείται trekking και είναι 28αρι. Γιατί σας μοιάζει με MTB?:...:

Κι εγω trekking το ειχα θεωρήσει όταν το πρωτοειδα το ποδηλατακι και ειχα λατρεψει πολυ τα χρωματα του που λέει και ο φίλος. Δώστε ένα παράδειγμα trekking όσoι το θεωρείτε mtb...

Έγινε επεξεργασία από idefix

UCI World Cup 2011 XCO 1 - Pietermaritzburg RSA - REPLAY - Mountain Bike Videos - Freecaster.tv powers extreme.com - High quality action sports videos and live events

Αν ενδιαφέρεται κάποιος το ΣΚ έγιναν οι πρώτοι αγώνες 4Χ, XC και downhill για το παγκόσμιο. Το λίνκ παραπάνω δείχνει τον αγώνα xc σε επανάληψη. Μάλλον θα ακολουθήσουν βίντεο για τους αγώνες 4Χ και για το downhill

Οι θεατές έχουν βουβουζέλες!!!!!!!!! :wall:

@Dem & Fotme

xexe , ε τοτε ακυρο οτι ειπα. Ετσι μου φανηκε sry :p

το πιρουνι ειναι λιγο "παραφωνια" σε σχεση με τα αλλα περιφεριακα αλλα αφου θα πηγαινεις σε δρομο Ok...

xexe , ε τοτε ακυρο οτι ειπα. Ετσι μου φανηκε sry :p

το πιρουνι ειναι λιγο "παραφωνια" σε σχεση με τα αλλα περιφεριακα αλλα αφου θα πηγαινεις σε δρομο Ok...

Τι θεωρείται καλό πιρούνι για Trekking όμως?

@Dem & Fotme

OK googlara τις ζαντες κ ειδα οτι ηταν 26, αν ειναι 28 οντως ειναι πιο ρολαριστο.

@idefix, για μενα το trekking bike ειναι ενα λιγο πιο ορθιο mountain bike, με 28αρες ροδες και πιο ψηλο λαιμο.

@unsto, δεν υπαρχει διαφορα στην αρχη λειτουργιας του, μπουκαλες ειναι ολες, αλλες λαδιου αλλες αεριου λαδιου.

οι καλες κλειδωνουν κ ειναι ρυθμιζομενες.

θα μπορουσες να πεις οτι οι trekking ειναι λιγο πιο μακριες λογω μεγαλυτερης ροδας κ εχουν πιο μικρη διαδρομη (μικροτερο βυθισμα).

Έγινε επεξεργασία από fotme

NTG οντως το υψος του λαιμου ειναι στην προτιμηση του χρηστη ανεξαρτητως ποδηλατου, ομως ο ψηλος λαιμος οριοθετει μια πιο ορθια σταση που ειναι το ζητουμενο για hybrids, cruisers.

Unsto, σου παραθετω τις 2 αναρτησεις απο ιδιο site ωστε να δεις την διαφορα κ πρακτικα

Trekking

MTB (εδιτ> τωρα ειδα οτι δεν εχει to description, τσεκαρε σε www.bike-components.de)

αυτη εδω Ηταν τρελλη ευκαιρια...

Τι θεωρείται καλό πιρούνι για Trekking όμως?

μετα απο αρκετη σκεψη... : p

πως το βλεπω τωρα εγω...και το πιρουνι εχει να κανει με τις 3 επιλογες που εχεις να κανεις...

με το συγκεκριμενο μπατζετ που δεν ειναι και λιγα...

η μια ειναι να αποφασισεις οτι θελεις ποδηλατο για ασφαλτο οποτε

1) πηγαινεις για κατι πολυ γρηγορο πολυ street και καπως σκυφτη θεση στυλ Spec Sirrus Expert carbon πιρουνι.

50 x 34T

2) πηγαινεις για κατι αρκετα γρηγορο πιο ορθια θεση και πιο ευκολο σε στυλ Trek 7.7FX carbon πιρουνι

50/39/30

η αλλη ειναι να το θελεις για βουνο για μονοπατια κτλ οποτε σε αυτα τα λεφτα μπορουσες να παρεις αρκετα καλη

αναρτηση αλλα με 26" ροδες ομως......... τα 29er ειναι ακριβα μ αυτα τα περιφεριακα του Cube που βλεπεις.

26αρες ροδες στην περιπτωση σου (κυριως ασφαλτος) λεω να της αποκλεισουμε τελειως. & -

και η τελευταια ειναι αυτη που λες, θα εχεις ενα ποδηλατο ομορφο για σενα, με παρα πολυ καλα περιφεριακα

θα περνας απο πατημενο χωμα ευκολα....

που ομως ΑΝ χρειαστει να κανεις βουνο σοβαρα πολυ γρηγορα θα αλλαξεις ποδηλατο

γιατι δεν υπαρχει αναρτηση σ αυτο το ειδος ποδηλατου για βουνο εκτος αν βαλεις καμια 29inch

πχ Manitou Tower Pro Forks 29" - 20mm 2011 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

βλεπωντας εδω SR SUNTOUR Cycling

εικαζω, οτι αν δεν θα κανεις και πολυ βουνο, δεν θα χρειαστει να την αλλαξεις

για το υψος της καλα ειναι τα 1700gr

για το ειδος της καλη ειναι η αντοχη της @185 δισκους

Έγινε επεξεργασία από Dem

Unsto, σου παραθετω τις 2 αναρτησεις απο ιδιο site ωστε να δεις την διαφορα κ πρακτικα

Trekking

Αν κανει βουνο ουτε αυτη δεν κανει

Αν δεν κανει δεν θα χρειαστει να την αλλαξει. Εκτος αν του αρεσει ο μονο ο δρομος και βαλει πιρουνι

σκετο

αυτη εδω Ηταν τρελλη ευκαιρια...

σε αυτη (και σε καθε αλλη παρομοια) παιζει να βρικσει λαστιχο το τοξο αφου μιλαμε για 28inch

και δεν εχει νοημα να την βαλει κι ολας μ αυτα τα λαστιχα για μεσα στην πολη, με 120 διαδρομη? και 28αρες ροδες? σαν νταλικα θα στριβει μετα :p

φαντασου οτι τα MTB βουνου 29er που εχουν την ιδια διαμετρο ροδας μ αυτο που λεει, εχουν αναρτηση 80mm ή 100 το πολυ αν εχει το πιρουνι μεγαλο offset.

120 παει πολυ μετα και για βουνο με τετοια ροδα, δεν χρειαζεται κι ολας λειτουργει η ροδα σε μεγαλο βαθμο για αποσβεση.

Unsto δεν μας ειπες ποσο θα παει το μαλλι..

1430E είναι η τιμή καταλόγου στην Ελλάδα. Στην Πάτρα ξέρω 2 ποδηλατάδικα που φέρνουν Cube, αύριο θα πάω να δω τι τιμή μου κάνουν. 1250Ε έχει από εξωτερικό. Ήθελα να μην περάσω το χιλιάρικο αλλά δυστυχώς το ...:inlove: Όποιο άλλο μου αρέσει εμφανισιακά είναι ΜΤΒ και είναι λάθος επιλογή.

Έγινε επεξεργασία από unstoppable

αυτη παιζει να βρικσει λαστιχο αφου μιλαμε για 28inch

και δεν εχει νοημα να την βαλει κι ολας μ αυτα τα λαστιχα για μεσα στην πολη, με 120 διαδρομη? και 28αρες ροδες? σαν νταλικα θα στριβει μετα :p

φαντασου οτι τα MTB βουνου 29er που εχουν την ιδια διαμετρο ροδας μ αυτο που λεει, εχουν αναρτηση 80mm ή 100 το πολυ αν εχει το πιρουνι μεγαλο offset.

120 παει πολυ μετα και για βουνο με τετοια ροδα, δεν χρειαζεται κι ολας λειτουργει η ροδα σε μεγαλο βαθμο για αποσβεση.

ναι ρε συ εννοειται , ειρησθω εν παροδο το ειπα γιατι την θελω κ δεν μπορω! :D

1430E είναι η τιμή καταλόγου στην Ελλάδα. Στην Πάτρα ξέρω 2 ποδηλατάδικα που φέρνουν Cube, αύριο θα πάω να δω τι τιμή μου κάνουν. 1250Ε έχει από εξωτερικό. Ήθελα να μην περάσω το χιλιάρικο αλλά δυστυχώς το ...

ενταξει αμα το γουσταρεις εμενα μου φτανει κ μου περισσευει :), εχει ακριβα περιφερειακα, θα μπορουσες να εξοικονομησεις εκει πολυ, δεν ειναι καθολου λιγα λεφτα για trekking, μπορεις να παρεις πολυ δυνατα fs η κουρσακια η urban (μου αρεσουν πολυ). Αλλα οπως ειπα, αν το γουσταρεις κ εχεις σκεφτει οσα συζηταμε, go for it, αν σου αρεσει πολυ θα το χαρεις κ πολυ.

αλλά δυστυχώς το ...:inlove:

ε παρτο !!! περνανε τα χρονια :p

ναι ρε συ εννοειται , ειρησθω εν παροδο το ειπα γιατι την θελω κ δεν μπορω! :D

προσοχη αυτη που λες ειναι και με 1.5 Taper λαιμο ε.... οχι 1 και 1/8

Unsto αν η χρήση του θα ναι κατά 95% άσφαλτο πάρε αυτό: SL Pro Carbon Hybrid £899.00 που θα ναι η μέρα με την νύχτα με το cube στην άσφαλτο. Όταν με το καλό αποφασίσεις ότι θέλεις να πας για βουνό δώσε 300-400 ευρώ και πάρε ένα μεταχειρισμένο hardtail που θα πηγαίνει όπου θες στο βουνό.

• Like 1

Unsto αν η χρήση του θα ναι κατά 95% άσφαλτο πάρε αυτό: SL Pro Carbon Hybrid £899.00 που θα ναι η μέρα με την νύχτα με το cube στην άσφαλτο. Όταν με το καλό αποφασίσεις ότι θέλεις να πας για βουνό δώσε 300-400 ευρώ και πάρε ένα μεταχειρισμένο hardtail που θα πηγαίνει όπου θες στο βουνό.

πω γ@μει το urbanιδι, ισια τιμονια, 8kg, τρελο!, τι γυαλοχαρτο δεν ισιωνει με τιποτα!

• Like 2

Αύριο λέω να παραγγείλω επιτέλους ποδήλατο και εγώ, Cube Tonopah, πως σας φαίνεται

mf12101_cube-tonopah-team.jpg

Ελα ρε Ντινο... Μπραβο ρε φιλε... πανω που ειχα αρχισει να πιστευω οτι ΟΛΑ τα Cube ειναι ομορφα... :hehe::p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.