Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

Σαβούρα καλή εχθές, έβρεχε, γλίστραγε ο δρόμος, πήρα μια στροφή με ολίγον πολλά χιλιόμετρα.. και τσουπ πάρτον κάτω. Ευτυχώς το γρασίδι στο πλάι με έσωσε από χειρότερα.

Ευτυχώς το ποδήλατο δεν έπαθε τίποτα!

Περαστικά αν και μακάρι να ήμουν έτσι μετά από όλες μου τις σαβούρες...

• Replies 11,9k
  • Created
  • Last Reply

Ζητω μια αποψη από τους μεγαλους ποδηλατες του forum! Τι γνωμη έχετε για ενα Scott Scale 60 του 2008 σχεδον αχρησιμοποιητο , αγορασμενο περσυ, και με υδραυλικα δισκοφρενα εξτρα?

Μου το πουλαει ενας γνωστος υποτιθεται σκοτωμα 500€?? Αξιζει να ξηλωθω? Ή δεν ειναι ευκαιρια?

Ζητω μια αποψη από τους μεγαλους ποδηλατες του forum! Τι γνωμη έχετε για ενα Scott Scale 60 του 2008 σχεδον αχρησιμοποιητο , αγορασμενο περσυ, και με υδραυλικα δισκοφρενα εξτρα?

Μου το πουλαει ενας γνωστος υποτιθεται σκοτωμα 500€?? Αξιζει να ξηλωθω? Ή δεν ειναι ευκαιρια?

Καλή τιμή μου φαίνεται... τι μπροστινό έχει; Dart 2?

Καλά λεφτά είναι αν και όχι ότι καλύτερο στον πλανήτη σε θέμα τιμής μιας και θεωρητικά είναι 3 μοντέλα πίσω (αν και ρεαλιστικά το 9 στο 10 στο 11 έχουν διαφορά ουσιαστική το βάψιμο).

Τα υδραυλικά είναι ένα + σίγουρα.

Η 100άρα rock sox το ίδιο.

Αν είναι σαν καινούργιο δεν είναι κακό γιατι με 500 δεν παίρνεις τίποτα παρόμοιο σε καινούργιο σίγουρα, και δεν ξέρω τι παίρνεις σε 2ο χέρι αλλά δεν θα είναι σαν καινούργιο όπως λες.

ΠΡΟΣΟΧΗ λίγο όμως γιατί αυτές οι παρτίδες Scott κοβόντουσαν... αν ψάξεις στο νετ θα θες αρκετό QQ.

Βέβαια δεν ξέρω ΤΙ ταργαζινές κάνανε οι ιδιοκτήτες τους αλλά έχει βγει μια μικρή (μεγάλη) βρόμα.

Α και κάτι άλλο, μοντέλο του 08, αγορασμένο πέρσυ δηλαδή το '10, το πήρε κοψοχρονιά 100% και σε ΚΑΜΙΑ σχέση με την τιμή καταλόγου.

εγω εχω το sports tracker αλλα μη σε νοιαζει για το gps.ενταξει δειχνει +30(πχ στο δικο μου) μετρα.αλλα σε ολα τα υψομετρα προσθετεις τοσο.

Μπορει να το δοκιμασω σημερα. Δυο απορίες εχω...

1. Απαιτει 3G ιντερμετ ή όχι?

2. Καταλαβαινει μόνο δρομους καποιου χαρτη ή μπορει να μου βγαλει και διαδρομη μέσα απο τα χωραφια?

αυτο που κανει το sports τρακερ δεν ειναι πλοηγηση σε χαρτη.Καταγραφη διαδρομης ΜΟΝΟ (δεν δειχνει εικονα δλδ) και μετα το περνας στο sprortstracker.com και σου δειχνει την διαδρομη απο google maps + ολα τα στατιστικα

ιντερνετ δε χρειαζεσαι εφοσων εχεις Intergrated gps.Απλως θα αργησει να κλειδωσει.Μπορει στο 2λεπτο , αλλα μπορει και 10λεπτο

τα scale ειναι πολυ καλοι σκελετοι και ελαφριοι

πες ομως τι περιφεριακα εχει.

dolly : αν ειναι 100αρα dart2 / dart3 δεν αξιζει μια

djd : περαστικα ρε μλκ.Προσεχε.δε χτυπαμε εμεις με τα βραχια και χτυπας εσυ ;;;

τα scale ειναι πολυ καλοι σκελετοι και ελαφριοι

πες ομως τι περιφεριακα εχει.

dolly : αν ειναι 100αρα dart2 / dart3 δεν αξιζει μια

djd : περαστικα ρε μλκ.Προσεχε.δε χτυπαμε εμεις με τα βραχια και χτυπας εσυ ;;;

Θα το δω σημερα και θα σας πω. Παντως από ότι μου είπε ο φίλος μου (μεσαζοντας , εχει ρίξει λεφτά για καλα υδραυλικα δισκοφρενα και , έχει αλλάξει την ανάρτηση με μία πολύ καλύτερη). Επίσης υποτίθεται το έχει πάει 2 βόλτες όλες κι όλες. Μετά έχει μείνει σε αποθήκη.

ναι rockshox απο reckon κ πανω, κ γενικα καλυτερα 120 αλλα κ αυτο σχετικο ειναι αναλογως την χρηση.

για 500 εουρος ψαχτω παραπανω, για 350῏400 ειναι πολυ καλα. τι υδραυλικα εχει?

edit>

ειμαι λιγο ευαγγελιστης τους το παραδεχομαι, αλλα κοιτα τι παιρνεις με ενα κατοσταρικο πανω, καινουριο κ τσεκαρε πιρουνι,ντουραγιε, φρενα etc.

http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/bike.html?b=2050

δεν λεω να παρεις αυτο, αλλα πεστου οχι και 500 ρε μαστορα! 400-419max

ναι rockshox απο reckon κ πανω, κ γενικα καλυτερα 120 αλλα κ αυτο σχετικο ειναι αναλογως την χρηση.

ε οχι και reckon..

tora SL που φοραω ειναι απιστευτη

κατσε ρε μεγαλε, με 500-600 τι περιθωρια εχεις, ενα απλο καλο πηρουνακι.

ti SL? εγω reba SL φοραω, αντε να τα πουμε γιατι εχω σκουριασει :)

edit>

ειμαι λιγο ευαγγελιστης τους το παραδεχομαι, αλλα κοιτα τι παιρνεις με ενα κατοσταρικο πανω, καινουριο κ τσεκαρε πιρουνι,ντουραγιε, φρενα etc.

Canyon | Mountainbikes | Yellowstone 3.0

δεν λεω να παρεις αυτο, αλλα πεστου οχι και 500 ρε μαστορα! 400-419max

Shimano XT φρενα εβαλε. Από πιρούνι υποτίθεται καλύτερο από το μανισιο , αλλά δεν ξέρω τι και ποιο επειδή μιλάω με το φίλο μου. Κανονικα λεει το πουλαει 700. Σε εμας θα το αφησει 500 λόγω γνωστου.

να κανονισουμε καμια σχετικα χαλαρη βολτουλα, λεω σχετικα διοτι ειμαι απροπονητος..θα πατε καπου τωρα το ΣΚ?

Σήμερα το βράδυ στις 10:00 στο Θησείο....Freeday Easter-ία

περιμετρικά του κέντρου και αυγομαχίες :p

Αύριο η μέρα είναι free οπότε αν θέλετε να κανονίσουμε βόλτα είμαι μέσα.

Εγώ δυστυχώς θα πρέπει να απέχω τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη :(

Με πονάει το γόνατο ακόμα και στο περπάτημα και την Τρίτη έχω ραντεβού να δούμε τι φταίει και αν το ποδήλατο θα κάνει ζημιά ή θα βοηθήσει... :nothing:

για θησειο δυστυχως δεν μπορω αν και με ψηνει.. αυριο ειμαι μεσα οπου μου πειτε, δεν εχω σχαρα για ποδηλατο βεβαια..οποτε σε οποιο σταθμο ηλεκτρικο μου πειτε, εκτος αν παμε κτημα συγγρου που ειμαι διπλα.

edit> wizard περαστικα κ ευχομαι γρηγορη αναρρωση

Περαστικά George.

fotme κατά τις 11 το πρωί θα κατέβω κέντρο κοντά στο μοναστηράκι. Αν το ψήνεις και θέλει και κανένας άλλος ρίχτε μήνυμα. Δίνει καλό καιρό χωρίς πολύ ζέστη και μια βόλτα ως το καβούρι θα ήταν ωραία νομίζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.