Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

ναι rockshox απο reckon κ πανω, κ γενικα καλυτερα 120 αλλα κ αυτο σχετικο ειναι αναλογως την χρηση.

για 500 εουρος ψαχτω παραπανω, για 350῏400 ειναι πολυ καλα. τι υδραυλικα εχει?

edit>

ειμαι λιγο ευαγγελιστης τους το παραδεχομαι, αλλα κοιτα τι παιρνεις με ενα κατοσταρικο πανω, καινουριο κ τσεκαρε πιρουνι,ντουραγιε, φρενα etc.

Canyon | Mountainbikes | Yellowstone 3.0

δεν λεω να παρεις αυτο, αλλα πεστου οχι και 500 ρε μαστορα! 400-419max

Shimano XT φρενα εβαλε. Από πιρούνι υποτίθεται καλύτερο από το μανισιο , αλλά δεν ξέρω τι και ποιο επειδή μιλάω με το φίλο μου. Κανονικα λεει το πουλαει 700. Σε εμας θα το αφησει 500 λόγω γνωστου.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δυστυχώς θα πρέπει να απέχω τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη :(

Με πονάει το γόνατο ακόμα και στο περπάτημα και την Τρίτη έχω ραντεβού να δούμε τι φταίει και αν το ποδήλατο θα κάνει ζημιά ή θα βοηθήσει... :nothing:

Link to comment
Share on other sites

για θησειο δυστυχως δεν μπορω αν και με ψηνει.. αυριο ειμαι μεσα οπου μου πειτε, δεν εχω σχαρα για ποδηλατο βεβαια..οποτε σε οποιο σταθμο ηλεκτρικο μου πειτε, εκτος αν παμε κτημα συγγρου που ειμαι διπλα.

edit> wizard περαστικα κ ευχομαι γρηγορη αναρρωση

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Περαστικά George.

fotme κατά τις 11 το πρωί θα κατέβω κέντρο κοντά στο μοναστηράκι. Αν το ψήνεις και θέλει και κανένας άλλος ρίχτε μήνυμα. Δίνει καλό καιρό χωρίς πολύ ζέστη και μια βόλτα ως το καβούρι θα ήταν ωραία νομίζω.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

αυτο που κανει το sports τρακερ δεν ειναι πλοηγηση σε χαρτη.Καταγραφη διαδρομης ΜΟΝΟ (δεν δειχνει εικονα δλδ) και μετα το περνας στο sprortstracker.com και σου δειχνει την διαδρομη απο google maps + ολα τα στατιστικα

ιντερνετ δε χρειαζεσαι εφοσων εχεις Intergrated gps.Απλως θα αργησει να κλειδωσει.Μπορει στο 2λεπτο , αλλα μπορει και 10λεπτο

Οκ! Σημερα το δοκίμασα και καταλαβα τι παιζει. Εκανα και ένα export σε .gpx και φορτώνει μια χαρα και στο google earth. Επίσης θα ήμουν σιγουρος οτι ΔΕΝ λειτουργει αν δεν μου έλεγες για 10λεπτο. Εκανε 7 λεπτά περίπου να σταθεροποιησει σήμα και να ξεκινήσω αλλα μετα συνεχησε απτοητο και ας ηταν μέσα σε τσαντακι. :T:

Link to comment
Share on other sites

εγινε μαγκες... εγω θα ειμαι εκει η καπου εκει κατα τις 12¨30, θα αντιπροτινα πρωταθηματακι καρτ που θα γινει στην πιστα καρτ Ασπροπυργου, αλλα αφου υπαρχει ενδιαφερον θα παω για ποδηλατο.

Link to comment
Share on other sites

Πατήσια-Μοναστηράκι-Θησείο-Μοσχάτο-Ταύρο-Καλλιθέα-Τζιτζιφιές-Φλοίσβο-Άλιμο-Αγ.Κοσμά-Γλυφάδα και πίσω

50χιλιομετράκια γράψαμε με τον Σπύρο.Ωραία ήτανε :p

ξέχασα οτι πετύχαμε και το Γιάγκο στο δρόμο :D

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.