Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

εσυ τελικα δεν εχω καταλαβει..

πηρες νεο ποδηλατο ;

δεν ειχες ενα downhill και στο κλεψανε ;

δεν έχω πάρει.αυτό που σου έδειξα είναι ενός φίλου και έλεγα μήπως το δανειστώ καμιά μέρα και σας κάνω παρέα στο βουνό.είχα ενα dirt και μου το φαγανε.τώρα αφού δώσω πανελλήνιες τον Μάιο μετά αμέσως δουλειά για να μαζέψω για καινούργιο.Του χρόνου τέτοιο καιρό άμα πρόκειται για διαδρομή σε βουνό θα με παίρνετε πρώτο τηλέφωνο :p

Link to comment
Share on other sites

αυτό που έδειξα πιο πάνω απλά με κάποιες αλλαγές.Εμένα μια χαρά με βόλευε μιας και ζύγιζε γύρω στα 14 κιλά.είχε και 16άρα ανάρτηση μπροστά που κλείδωνε οπότε δεν κούραζε ιδιαίτερα.Είναι αναλόγως το στήσιμο του κάθε ποδηλάτου.Το scott fr 30 θεωρείται freeride αλλά είναι πιο παιχνιδιάρικο.Δηλαδή χαλαρά πας για άλματα αλλά και για κατάβαση.

Link to comment
Share on other sites

Επρεπε να πας Διρφυς που κανονισε η ομαδα του downhill για καταβαση και αναβαση με καροτσα

Πιστευω θα σε δυσκολευε αρκετα σε τετοιου ειδους αναβαση + τις αντοχες σου που εχεις ηδη μεγαλη αποχη απο το χομπυ

Link to comment
Share on other sites

Παιδες μιας και κολλητος μου πουλαει το μωρο του. κριμα θα ηταν να παει σε ξενα χερια

Πωλείται Specialized S-Works SL2 μοντέλο 2009 quickstep μέγεθος 54.Δισκοβραχίωνας Specialized s-works 172,5(53-39) με σειρά Full Sram Red.Καινούργια αλυσίδα κ γρανάζι 26-11.Τροχοί Dura-ace WH-7850 carbon clincher (50 profile) ελαστικά Specialized Mondo pro 2 21''.Λαιμός 10 εκ S-works Carbon.Tιμόνι 44 εκ Specialized Pro anatomic.Σέλα Specialized Toupe 2 Ti 143.Πετάλια Dura-ace.

Δώρο τροχοί προπόνησης Fulcrum 7 με ελαστικά Specialized mondo pro 2 21'' γρανάζι Sram Rival 26-11 και τσάντες μεταφοράς τροχών.2 παγουροθήκες Specialized pro.

Δεκτός κάθε έλεγχος

Για ινφο πμ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα έχει Freeday με νέα μπλιμπλίκια!

παπουτσάκια Shimano FN21

και

SPD Shimano DX πεταλάκια.

Τα ρύθμισα στο τέρμα χαλαρό και κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν άψογα....φαντάζομαι με τον καιρό και όσο τρώγονται θα θέλουν σφίξιμο.Το παπουτσάκι δε παίζεται. ΠΟΛΥ άνετο και ελαφρύ.

Επίσης πλέον ο δρόμος φωτίζεται από έναν Led Lenser P7 :p

και την βραδινή ένδυση συνοδεύει το Altura Night Vision Evo Jacket μαζί με γαντάκι Altura Night Vision.

Επίσης πέρασα νέα bar tape Ritchey Pro που προς το παρόν δείχνει πολύ άνετη στο πιάσιμο και το F22 fixer για να είναι συμβατό το τσαντάκι της Topeak.

bikeparts.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και αν έχει ζέστη, μη το φορέσεις αυτό το πράμα γιατί θα χάσεις 10 κιλά από τον ιδρώτα.

Το παλικάρι μπορεί να κρυώνει. Δεν έχει τα 6 κιλά μόνωση που έριξες προσφάτως πάνω σου, και βγαίνεις ξεβράκωτος στα χιόνια. : P

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.