Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Ου ρε! Δε θέλω mountain για την ώρα.. είδα video για cyclocross racing κι έχουν τρελό γέλιο.. Άσε που θέλω να έχω περίπου την ίδια γεωμετρία στο ποδήλατο. Όλα αυτά θα είναι προπόνηση για το [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/La_Marmotte[/ame].

Link to comment
Share on other sites

Καλο το Mountain,αλλα και με κουρσα πρεπει να χει φοβερη ευχαριστηση.Σκοπευα να χαλασω περι τα 400 για ενα καινουριο MTB,αλλα ο κολλητος μου θα πουλησει στην ιδια τιμη κουρσακι και εχω μπει σε γερο διλλημα.

31560_1282453663429_1292722359_30628342_2335113_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

εσυ αποφασισε τι θελεις με το στυλ που σου αρμοζει.

Θα εισαι σε δρομο και μεγαλες αποστασεις ;πχ την παραλιακη και οπου βγει ; Αν ναι παρε κουρσα.

Αν ομως εισαι και βουνισιος σκεψου οτι με το MTB και μπορεις να ευχαριστηθεις το βουνο κατι που με την κουρσα δεν μπορεις :p και μπορεις επισης να κανεις το ταξιδακι σου στην παραλιακη (οχι τοσο ανετα βεβαια οσο η κουρσα αλλα γινεται!)

Η μεγαλυτερη μου αποσταση χωρις σταση ειναι 60χιλιομετρα με τον κυβο

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εκτός απο το στυλ που λεει ο Γόμαρος δες αν μπορείς να έχεις και παρέα. Αν όλοι σου οι φίλοι ειναι κουρσαδες τι να το κάνεις το mtb. Να τους ακολουθήσεις δεν θα μπορείς να πέρνεις μόνος σου τα βουνά κάποια στιγμή θα βαρεθείς. Η παρέα μπορεί να σε ξεσηκώσει οταν βαριέσαι, να σε βοηθήσει αν πάει κάτι στραβά, χώρια τον ψευτο-ανταγωνισμό.

Ξανθια, μελαχροινή, κούρσα,mtb το θέμα είναι τη Αγαπάς?? Αν ναι όλα τα άλλα θα τα λύσεις...

Εδώ και 2 χρόνια περίπου που έχω γυρίσει στο χωρίο όλοι βαριούνται την ζωή τους. Τι χρυσούς τι ασημένιους τους έχω κάνει κανείς δεν σηκώνεται απο την καφετέρια να έρθει για ποδήλατο. Τι να κάνω και εγώ παω μόνος μου. Είναι μέρες που θέλω να του πιω το αίμα και άλλες που λεω δεν γ@μ και το κόβω στον ύπνο.Αυτό που μου έχει λείψει πιο πολύ απο την Θεσσαλονίκη είναι η παρέα για mtb.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

παρε αυτο που θα καλυψει τις αναγκες σου τωρα (το MTB απο οτι βλεπω ) και μετα αποκτας κουρσα :)

αυτο που αναφερθηκε για παρεα ειναι πολυ σημαντικο...

αλλα..εχει και τα αρνητικα του

ολες τις φορες κουβαλαω μονος μου και ποδηλατω με τον ρυθμο που θελω εγω.Αν τωρα ο αλλος ειναι πιο γρηγορος η πιο αργος θα με κουρασει στη πορεια

Τι να το κανω να παω σε βουνο με παρεα αν δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους ;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μπα.. τα πιο ανθεκτικά είναι του τιτανίου. Το carbon δεν έχει σχεδιαστεί για "κάθετες" προς αυτό δυνάμεις. Αν το βάλεις κάτω και πατήσεις το πίσω πιρούνι με δύναμη θα σπάσει. Στο αλουμίνιο θα στραβώσει και στο τιτάνιο ίσως πάρει μια κλίση.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.