Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

7!

Καλά ναι, μέχρι και 120χλμ/ω φτάνουν οι pro στις μεγάλες καταβάσεις.

Εχθές έκανα το πρώτο μου 10M (16kms) TT. Μία λέξη μπορεί να το χαρακτηρίσει, πόνος! Ο χρόνος μου ήταν πολύ μέτριος στα 27λεπτά 44 δεύτερα (πατήστε view in metric πάνω δεξιά). Οι σφυγμοί μου πήγαν από 120 σε 182 (92% του Max HR μου) σε 10δεύτερα και έμειναν εκεί και για τα σχεδόν 28 λεπτά. Για πρώτη φορά ο χρόνος είναι σχετικά οκ ειδικά όταν ερχόμουν από 160χλμ την Κυριακή και ξενύχτης. Όταν τέλειωσα χρειάστηκα περίπου 10 λεπτά να επανέλθω στα νορμάλ μου, το στήθος μου έκαιγε και ψιλοζαλιζόμουν.. σημαίνει ότι έκανα ότι μπορούσα :hehe: Δεν είχα χρόνο για ζέσταμα μιας και πήγα με το αυτοκίνητο μέχρι την εκκίνηση και δεν είχα aero bars ή τίποτα τέτοιο για να βοηθήσει οπότε ο χρόνος πολύ εύκολα καλυτερεύει.

Άντε και στο επόμενο τώρα.

• Like 2

30 είμαι. Είναι λίγο off για κάποιο λόγο το Max HR στο site. Το max που έχω δει σε sprint στο τέλος ανηφόρας είναι 202, το max σε νορμάλ συνθήκες είναι 192, οπότε στα 182 ήμουν περίπου στο 92-94% του Max μου.

10miles Time trial, ή αλλιώς 16 χλμ εναντίον του χρόνου. Κάθε ποδηλάτης φεύγει με διαφορά 1-2 λεπτών από τον προηγούμενο και στην ουσία κάνεις μια λούπα μια διαδρομής και πας όσο πιο γρήγορα μπορείς. Εγώ πήγαινα ακριβώς στο σημείο που μπορώ να κρατήσω τους σφυγμούς μου τόσο ψηλά ώστε να μη κλατάρω. Τυπικό ποδήλατο και στάση για time trial είναι αυτό:

corvos_cancellara_time_trial.jpg

Φυσικά εγώ δεν έχω τίποτα από τον εξοπλισμό (ακόμα) :p

Καλά ναι, μέχρι και 120χλμ/ω φτάνουν οι pro στις μεγάλες καταβάσεις.

Εχθές έκανα το πρώτο μου 10M (16kms) TT. Μία λέξη μπορεί να το χαρακτηρίσει, πόνος! Ο χρόνος μου ήταν πολύ μέτριος στα 27λεπτά 44 δεύτερα (πατήστε view in metric πάνω δεξιά). Οι σφυγμοί μου πήγαν από 120 σε 182 (92% του Max HR μου) σε 10δεύτερα και έμειναν εκεί και για τα σχεδόν 28 λεπτά. Για πρώτη φορά ο χρόνος είναι σχετικά οκ ειδικά όταν ερχόμουν από 160χλμ την Κυριακή και ξενύχτης. Όταν τέλειωσα χρειάστηκα περίπου 10 λεπτά να επανέλθω στα νορμάλ μου, το στήθος μου έκαιγε και ψιλοζαλιζόμουν.. σημαίνει ότι έκανα ότι μπορούσα :hehe: Δεν είχα χρόνο για ζέσταμα μιας και πήγα με το αυτοκίνητο μέχρι την εκκίνηση και δεν είχα aero bars ή τίποτα τέτοιο για να βοηθήσει οπότε ο χρόνος πολύ εύκολα καλυτερεύει.

Άντε και στο επόμενο τώρα.

μπράβο, πολύ καλά για πρώτο ΤΤ :T:

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.