Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Σήμερα έκανα και τη βόλτα Πεδίον Άρεως- Πάρκο Τρίτση- Μπουρνάζι.

Καλό μου κανε και ξεπιάστηκα από το χθεσινό μαρτύριο με τα πόδια μου.........η αλήθεια είναι οτι το παράκανα την Παρασκευή με τα 50χλμ.

Δυστυχώς θέλω μια σωστή σέλα μιας και η Carbon αγωνιστική Selle Italia δεν έχει ούτε gel....ούτε χώρισμα στο κέντρο για προστασία......αλλά μάλλον δεν είναι και το νούμερό μου σε άνοιγμα στους γλουτούς.

Link to comment
Share on other sites

Καμια βολτα σημερα?

Εγω χθες πηγα Παναθηναικο σταδιο, ζαππειο, συνταγμα, μοναστηρακι, θησειο, ακροπολη, διονυσιου αεροπαγητου και επιστροφη νεα σμυρνη....

Link to comment
Share on other sites

δωστα σε μενα ...8α παρω και εναν 70-200 (να ναι καλα η canon που εχει τον f4 L κομμενο και ραμενο στα μετρα μου) αλλα και ενα ποδηλατακι με 300-400Ε και ειμαι κομπλε:D

Eiναι κατι στην βεραντα μου ...μοιαζει με mtb...για αρχη θελει οπως και δηποτε λαστιχα σαμπρελες....και μολις κανω καμποσες πεταλιες θα θελει λογικα αλυσιδα ..αν προλαβω δε να πατησω και φρενο μαλλον θα χρειαστω και ντιζες.

Λεω να το προχωρησω...(το θεμα)

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτησω κατι.

Βλεπω ολες αυτες τις κινητοποιησεις με τις διαφορες βολτες κατα ομαδες.

Καταρχας το βρισκω φοβερη ιδεα και θελω να συμμετασχω στο μελλον.

Μια απορια εχω μονο.Οταν λενε συναντηση στο Συνταγμα,πως να ξερω εγω τον δρομο απο το σπιτι μου στο Συνταγμα με το ποδηλατο.Βεβαια ξερω πως πας με τα ποδια Ομμονοια,οποτε μετα βρισκω τον δρομο για λιγα μετρα,αλλα γενικα για καποιον αλλον.

Μια αλλη μερα θα μαζευτει αλλου ο κοσμος,καπου που δεν ξερουμε τον δρομο.

Και ρωταω (σοβαρα τωρα),γιατι το ειχα δει μια φορα σε ενα παληκαρι απο Πελασγια Μαγνησιας που δωσαμε ραντεβου για βολτα.

Πηγαμε μεχρι Λαμια και ειχε gps (ω ναι) στο ποδηλατο.Δεν το παρατηρησα και πολυ καλα για να δω αν ειναι σαν αυτοκινητου,αλλα υπαρχει gps για ποδηλατο?

Αν ναι ειναι ακριβο?

Link to comment
Share on other sites

Oκ ευχαριστω.Πολυ καλα φαινονται αμα το χει κανεις για δρομο βεβαια και οχι βουνα κτλπ.

Θυμαμαι τοτε (περσυ) ξεκινησε και μια βροχη και μας βοηθησε το gps και βρηκαμε εναν παραλληλο δρομο (αγροτικος θα ταν δεν ειχε αλλα αμαξια) και στην τυχη ακολουθοντας τον μονο και μονο εμπιστευομενοι το gps,φτασαμε σε ενα διπλανο χωριο και πηραμε τον δρομο για το δικο μας μερος κανονικα μετα.

I want it bad,αλλα ειναι ακριβα :weep:

Link to comment
Share on other sites

Πάει και η σημερινή βόλτα.......

Σύνταγμα-Ομόνοια-Πειραιώς μέχρι Ταύρο-Νέα Σμύρνη-Ελ.Βενιζέλου-Ν.Κόσμος-Συγγρού-Συνταγμα.

συμμετοχή περίπου 100-150άτομα παρουσία της τροχαίας.

Τα χιλιόμετρα( + την απόσταση για Σύνταγμα από Σεπόλια x2 ) σήμερα βγήκαν για πλάκα.

Οσο πιο πολύ ασχολούμαι τόσο πιο πολύ πορώνομαι.......:crazy_pilot:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Στην σημερινή προπόνηση τα είδα όλα, νομίζω πρώτη φορά που βλέπω τέτοιο νούμερο. 201 σφυγμούς σε sprint 200μέτρα πριν την κορυφή.. Το στόμα διάπλατα ανοιχτό προσπαθώντας να ρουφήξει αέρα.. Εγκεφαλικό is near :hehe: Βέβαια έκανα χαζομάρα και το έκανα αυτό, γιατί εξαντλήθηκα και αντί να κάνω 120κ που είχα προγραμματισμένα έκανα τα μισά.. 850μ συνολική ανάβαση όμως.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έκανα σήμερα την πρώτη μεγάλη βόλτα φτάνοντας μέχρι την Ιντρακόμ και λίγο πιο κάτω (στη διασταύρωση με το φανάρι της Μαρκοπούλου, δίπλα στο κτήριο της Rehau). περίπου 25χλμ πήγαινε-έλα. Στις προηγούμενες 2 είχα πάει μια βόλτα 5χλμ μέχρι το σταθμό του Νομισματοκοπείου και μία ανάβαση τον Υμηττό από την Αγία Παρασκευή. Έμεινα ενθουσιασμένος, γιατί όταν γύρισα πίσω στην Αγία Παρασκευή δεν είχα κουραστεί και κατάφερα να πάω στο καπάκι και γυμναστήριο για δικέφαλους-τρικέφαλους. Ελπίζω αύριο να μπορώ να πάρω τα πόδια μου :unsure:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.