Jump to content

Ποδηλατό-thread (CycleLab)

performer

Recommended Posts

σήμερα πάω να παραλάβω τη κούρσα μου! θα κατουρηθώ από τη χαρά μου και δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά :D

θέλουμε photozzzzz:D

δεν πιστεύω η χαρά να οφείλεται στο ότι στο έδωσε άσελο..

:hehe:

Μάλλον καταλήγω στο Cube ltd pro που είναι το πιο φτηνό cube που βγαίνει σε μπλε άσπρο που μου αρέσει. Αυτό με ποια μοντέλασε σε ideal/scott είναι συγκρίσιμο?

http://www.cyclex.co.uk/product/cube_bikes-cx/cube_ltd_pro10.html

rad_cube2010_ltd-pro-blau_0.jpg

μην δινεις τοση σημασια στα περιφερειακα

πολυ πολυ περισσοτερο μετραει ο σκελετος.

Χωρίς παρεξήγηση έτσι, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (αν εξαιρέσεις τα full suspension). Πολύ πιο εύκολα καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά μεταξυ 2 σειρών ανταλλακτικών παρά 2 σκελετών.

Χωρίς παρεξήγηση έτσι, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (αν εξαιρέσεις τα full suspension). Πολύ πιο εύκολα καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά μεταξυ 2 σειρών ανταλλακτικών παρά 2 σκελετών.

Debatable πολύ, ειδικά όταν έχεις αλλαγή υλικού, πχ alu-carbon. Από την αλλαγή 105 σε ultegra τι να καταλάβεις πχ; Αν μιλάμε όμως να πας από 2200 σε dura-ace, ε ναι θα καταλάβεις διαφορά. Αλλά είμαι πολύ υπέρ του καλό σκελετού κι ας φοράει και μέτρια σειρά.

DJD έτσι εξηγείται η αντοχή σου; :jester:

lol δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο που να κρύβεται τόσο καλά.

• Like 2

Φυσικα και δεν υπαρχει παρεξηγηση, απλα διαφωνουμε.

δεν εχω γνωμη για τις κουρσες και δεν μιλουσαμε για αγορα ενος MTB απλα για βολτες στην πολη.

ο Gomar το θελει για βουνο. (για διαδρομες που εδειξε στο youtube)

Όταν ανεβαινεις μεγαλες κλισεις με κοτρονια και δεν θελεις να γερνεις ολος μπροστα μη σε φερει καπακι (και χανεις δυναμη στο πεταλαρισμα) , οταν κατεβαινεις απο στενα μονοπατια και πρεπει να εισαι ευελικτος

Όταν κατεβαινεις με μεγαλη ταχυτητα και θελεις να εισαι σταθερος και πολλα αλλα....

τοτε πρεπει να αισθανεσαι οτι "καθεσαι" στο ποδηλατο καλα.

και ενας σκελετος ανθεκτικος μεν αλλα και με σωστη γεωμετρια που να ταιριαζει στο σωματοτυπο σου ειναι πιο σημαντικος

απο το αν το ποδηλατο ειχει Sram 5.0 ή deore x σειρας ή deore Y σειρας

εξαλλου στα ποδηλατα στα οποια αναφερθηκαμε της ιδιας κατηγορια τιμης πανω κατω τα ιδια περιφερειακα ειχαν.

μικροδιαφορες....δεν νομιζω οτι πρεπει να σταθει καποιος εκει...

αυτο που θελεις για τετοιου ειδους μονοπατια σε HT ειναι σωστο μεγεθος/γεωμετρια μια σχετικα καλη αναρτηση

και ενα αξιοπρεπες σετ ταχυτητων/μεταδοσης ... να μην βγαινει η αλυσιδα με τα κουνηματα στην καταβαση...

αν δεν του κανει κατι μετα το αλλαζει...

αλλα αυτη ειναι γνωμη μου φυσικα...

καποιος βεβαια μπορει να βρει ενα ποδηλατο με super περιφερειακα σε super ειδικη προσφορα να κρατησει τα περιφερειακα

και αν δεν του κανει ο σκελετος να αλλαξει το σκελετο.... αναλογα πως το βλεπει κανεις...

Έγινε επεξεργασία από Dem
  • Like 3

Φραγμα ?

το ποδηλατακι πολυ ωραιο και παναλαφρο...εχω να σηκωσω με το ενα χερι ποδηλατο απο.....χθες:p

τελικα πηγες στο freeday ? την παλεψες ;

με τετοιο παναλαφρο ποδηλατο , πως να μη την παλεψεις....

6ώρες ποδηλατάκι χθες και 50χιλιόμετρα....και ψιλοανηφοριά.....Θησείο-Ολυμπιακό Χωριό :D

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΛΤΑ!.......μόλις γύρισα σκέφτηκα οτι αύριο δε πρόκειται να μπορώ να ανοίξω τις κλειδώσεις μου....αλλά τελικά όλα κομπλέ :rap:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.