Serial Killer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2009 Καλημέρα σας.... Σήμερα Το Πρωί Αγόρασα Ένα Stickακι 4GB της Lexar... Το Παίρνω και εγώ όλο χαρά Να Περάσω Μια Δισκογραφία Και Μόλις το βάζω πάνω στο PC ανάβει για λίγο το Ledάκι του και μετά γιόκ... Αυτό συμβαίνει στα Windows 7... Το έβαλα σε όλες τις θύρες που έχει το PC μου αλλά τίποτα... Τα Ίδια μου είχε κάνει και με ένα άλλο stickάκι που ενώ πρίν ένα μήνα το διάβαζε κανονικά τώρα δεν το βλέπει ούτε για αστείο... Με τα πολλά και με τα λίγα κάνω ένα Restart αλλά τζίφος... Έτσι είσαι λέω??? Για Να δούμε τι ψάρια πιάνεις και στα XP... Ξανακάνω Restart και κάνω boot τα XP... Βάζω πάνω το stickάκι... Το Βλέπει Κανονικά...:jump1: Μου ζήτησε να κάνει επανεκκίνηση... Έγινε η επανεκκίνηση και όλα ΟΚ... Και τη δισκογραφία πέρασα και όλα Comple... Το Θέμα είναι τώρα πως εγώ δεν τα πολυχρησιμοποιώ τα XP... Παίζω περισσίτερο με τα 7αρια... Ε δεν λέει να κάνω Reboot κάθε φορά που θα θέλω να περάσω κάτι στο stickάκι... Έχει κανένας καμια ιδέα τι να κάνω για να δουλέψουν ξανά οι Θύρες????
Alexgk Ιούνιος 10, 2009 #3 Ιούνιος 10, 2009 Αν κάταλαβα καλά δε βλέπει ο υπολογιστής τις usb θύρες στα win7. Πέρασε τους οδηγούς για τις usb θύρες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.