AchilleasGR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 Τρέχει κανείς Macintosh σε x86 υλικό, όπως δείχνουν οι οδηγίες εδώ: http://www.osx86project.org/ ? Είναι ένα τέτοιο σύστημα σταθερό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Πολύ ενδιαφέρον θέμα Ανυπομονώ να ακούσω εμπειρίες ... ! Απορώ πώς και δεν έχει ξανα αναφερθεί ... εκτός από εδώ edit: τώρα συνειδητοποίησα πως και το παρακάτω θρεντάκι (με τιτλο Macintosh) θίγει το θέμα ... ας συγχωνευτούν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούνιος 11, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2009 σε advent 4221 (πρακτικά msi wind intel atom) no problemμάλιστα σε σχέση με winxp και ubuntu to gui φαίνεται να είναι πιο responsiveκαι ας έχει το macosx περισσότερα κολπάκια on by defaultΒέβαια παιδεύτηκα λίγο να βρω driver που να δουλεύει για το wifiκαι ότι σε κάθε update χάνει το keyboard και το mouse και θέλει να βάλεις usb keyboard και Mouse να περάσεις κάποιους drivers και μετά πάλι όλα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2009 Είχα δοκιμάσει πέρυσι να εγκαταστήσω το leopard στο pc... αφού δοκίμασα με καμιά δεκαριά εκδόσεις δεν κατάφερα τίποτα... το macos 10.4 (tiger) μπορούσα να το εγκαταστήσω, αλλά με τίποτα το 10.5 (leopard), αλλά ακόμα και το κόλπο με το upgrade από 10.4 σε 10.5 δεν μου είχε δουλέψει και πάντα κόλλαγε για ώρες... πάντως κάποιοι ισχυρίζονταν ότι τα είχαν καταφέρει...Τελικά βρήκα ένα vm για το vmware το οποίο παίζει, αλλά είναι πολύ αργό...Ίσως μετά από 1 χρόνο να έχουν αλλάξει τα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούνιος 11, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2009 Είχα δοκιμάσει πέρυσι να εγκαταστήσω το leopard στο pc... αφού δοκίμασα με καμιά δεκαριά εκδόσεις δεν κατάφερα τίποτα... το macos 10.4 (tiger) μπορούσα να το εγκαταστήσω, αλλά με τίποτα το 10.5 (leopard), αλλά ακόμα και το κόλπο με το upgrade από 10.4 σε 10.5 δεν μου είχε δουλέψει και πάντα κόλλαγε για ώρες... πάντως κάποιοι ισχυρίζονταν ότι τα είχαν καταφέρει...Τελικά βρήκα ένα vm για το vmware το οποίο παίζει, αλλά είναι πολύ αργό...Ίσως μετά από 1 χρόνο να έχουν αλλάξει τα πράγματα...Μονο λίγες μητρικές/πλατφορμες "δεχονται" OSX όπως είναι. Δοκιμασες να flashαρεις το BIOS της μητρικής σου με "πειραγμένο" ? Σε τέτοιες περιπτώσεις το ποσοστό επιτυχίας είναι πιο μεγάλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούνιος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2009 Παιδες το MacOS ειναι καλο,σταθερο,ομορφο ΑΛΛΑ κλειστου κωδικα τυπου windows!Δεν αντιλεγω οτι ειναι καλυτερο σε καποια πραγματα αλλα για να δουλεψει μπορει να χρειαστει τρελες μοντες!Γιατι δεν δοκιμαζετε ενα linux που κινηται σε παρεμφεριες δρομους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούνιος 11, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2009 Είχα δοκιμάσει πέρυσι να εγκαταστήσω το leopard στο pc... αφού δοκίμασα με καμιά δεκαριά εκδόσεις δεν κατάφερα τίποτα... το macos 10.4 (tiger) μπορούσα να το εγκαταστήσω, αλλά με τίποτα το 10.5 (leopard), αλλά ακόμα και το κόλπο με το upgrade από 10.4 σε 10.5 δεν μου είχε δουλέψει και πάντα κόλλαγε για ώρες... πάντως κάποιοι ισχυρίζονταν ότι τα είχαν καταφέρει...Τελικά βρήκα ένα vm για το vmware το οποίο παίζει, αλλά είναι πολύ αργό...Ίσως μετά από 1 χρόνο να έχουν αλλάξει τα πράγματα...Εχουν, εχουν.Εκτος του vm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούνιος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 Παιδες το MacOS ειναι καλο,σταθερο,ομορφο ΑΛΛΑ κλειστου κωδικα τυπου windows!Δεν αντιλεγω οτι ειναι καλυτερο σε καποια πραγματα αλλα για να δουλεψει μπορει να χρειαστει τρελες μοντες!Γιατι δεν δοκιμαζετε ενα linux που κινηται σε παρεμφεριες δρομους?θα συμφωνισω μαζι σου μπορει καποιος πολυ ποιο ευκολα να κανει καποια distro να μοιαζει με macos με αυτους τους τροπους και πανω απο ολα free ,σταθερα και με αψογη συμβατοτητα με hardware;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούνιος 12, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 θα συμφωνισω μαζι σου μπορει καποιος πολυ ποιο ευκολα να κανει καποια distro να μοιαζει με macos με αυτους τους τροπους και πανω απο ολα free ,σταθερα και με αψογη συμβατοτητα με hardware;)Αλλωστε να μην ξεχναμε οτι ολα αυτα τα fantazy γραφικα ειναι καθαρα θεμα του theme που εχουμε βαλει.... Αν βαλεις για παραδειγμα το beryl θα δεις κυματιστα παραθυρα διαφανιες και πολλα αλλα.Οποτε μην σας ψαρωνουν τα χαζα theme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AchilleasGR Ιούνιος 12, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 Παιδες το MacOS ειναι καλο,σταθερο,ομορφο ΑΛΛΑ κλειστου κωδικα τυπου windows! Δεν αντιλεγω οτι ειναι καλυτερο σε καποια πραγματα αλλα για να δουλεψει μπορει να χρειαστει τρελες μοντες!Γιατι δεν δοκιμαζετε ενα linux που κινηται σε παρεμφεριες δρομους?Ναι, αλλά δεν βασίζεται στο ανοιχτού κώδικα πυρήνα Darwin, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται σε freeBSD ?Επίσης, για Mac Os X έχουν βγει Microsoft Office, Adobe Creative Suite.... Τα προγράμματα για τα οποία ΖΩ, σκέφτομαι να βγάλω τα Windows αμα είναι αρκετά σταθερό το OSX και να έχω αποκλειστεικά OS X και Linux, τα windows έχουν αρχίσει να γίνονται ακριβώς τόσο απλοϊκά, όσο ασταθή και ανασφαλή είναι και ήταν από πάντοτε (δεν έχω δοκιμάσει τα 7 και δεν με βλέπω να τα δοκιμάζω ποτέ:bye:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούνιος 13, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2009 Κοιτα,τα παντα γνονται!Δηλ εχεις το wine (windows emulator)που μπορει να τρεξει με ανεση το office.Τωρα η adobe πληρωνει κανινκα την ομαδα αναπτυξης του wine ωστε να μπορουν να τρεξουν ολες της οι εφαρμογες χωρις προβλημα!Τελος αν οι εφαρμογες που τρεχειs ειναι μονο cpu indipended μπορεις να φορτωσεις σ' ενα vm(virtual mahine) τα windows και μεσα εκει να τρεχεις οτι αλλο θελεις!Εγω πριν 2 χρονια ετρεχα το office 07 μέσα απο winXp φορτωμενα σε virtualBox και δεν καταλαβαινα καμια διαφορα σε αποκριση!Τωρα αν εχεις κανενα pII- i7 που εχoυν σε hardware επιπεδο εντολες για virtualation και αρκετη ram,μαλλον δεν θα καταλαβεις καν οτι δουλευεις σε vm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AchilleasGR Ιούνιος 13, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2009 Κοιτα,τα παντα γνονται!Δηλ εχεις το wine (windows emulator)που μπορει να τρεξει με ανεση το office.Τωρα η adobe πληρωνει κανινκα την ομαδα αναπτυξης του wine ωστε να μπορουν να τρεξουν ολες της οι εφαρμογες χωρις προβλημα!Τελος αν οι εφαρμογες που τρεχειs ειναι μονο cpu indipended μπορεις να φορτωσεις σ' ενα vm(virtual mahine) τα windows και μεσα εκει να τρεχεις οτι αλλο θελεις!Εγω πριν 2 χρονια ετρεχα το office 07 μέσα απο winXp φορτωμενα σε virtualBox και δεν καταλαβαινα καμια διαφορα σε αποκριση!Τωρα αν εχεις κανενα pII- i7 που εχoυν σε hardware επιπεδο εντολες για virtualation και αρκετη ram,μαλλον δεν θα καταλαβεις καν οτι δουλευεις σε vm.Ναι, όπως το είπες όμως, μέσα στο vm θα πρέπει να έχω Windows και εγώ μιλάω για πλήρη απεξάρτηση...Κατεβάζω τώρα το Mac Os X 10.5.6 από την ομάδα iDeneb και θα δοκιμάσω την τύχη μου.Και άλλοστε, κάτω από το ωραίο interface του OS X βρίσκεται Unix, απ' όσο ξέρω θα έχω π.χ. πρόσβαση σε shell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonah Ιούνιος 21, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Η καλύτερη λύση για το MacOS ειναι ενας Mac. Εάν θές σταθερό περιβάλλον χωρίς αλχημείες και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Απο πλευράς πειραματισμού ειναι ενδιαφέρον κάργα Αλλά νομίζω οτι δέν γίνεται να μπορέσει κάποιος να έχει το MacOS (νόμιμα) εάν δέν έχει mac, η μηλαρού δέν πρέπει να το πουλάει ξεχωριστά. Εάν το θές για επαγγελματική χρήση κράτησε το λειτουργικό που οι εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν είναι πιο σταθερές, αν οχι πές μας εντυπώσεις μόλις το κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosaid Ιούνιος 22, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Εγώ είχα εγκαταστήσει στο λαπτοπ πριν κανα 6μηνο μία ντιστρο αλλά δεν είχα ήχο.Τώρα προσπαθώ να βάλω ιατκος v7 σε 680ι με 8 gb και 8800gt αλλά μου κολλάει στην αρχή λέγοντάς μου //waiting for root device//.Αυτό μάλλον είναι θέμα dvd που είναι σε sata αλλά δεν έχω ακόμα δοκιμάσει με εξωτερικό usb dvd.Αν και με αυτήν την έκδοση δεν έχουν λυθεί τα θέματα του nforce νομίζω ότι βαριέμαι να ακολουθήσω πειράγματα σε kexts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 23, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 σας μιλαω απο το pc μου που αυτη τη στιγμη τρεχει πληρως λειτουργικα Mac OSX 10.5.7 χωρις κανενα προβλημα...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolai Ιούνιος 23, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Ειχα δοκιμάσει μια φορά να βάλω αλλα απλα δεν δουλευε . Περα απο αυτο ομως δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι , κυριως χρηστες Λινουξ/Μακ λενε οτι το Windows δεν ειναι σταθερο κλπ . Εχουμε και λεμε : Για τα BSOD που συμβαινουν μια στο τοσο μηπως φταιει η εταιρεια που εβγαλε το driver ? Τι αλλα προβληματα εχει δηλαδη ? Η το αλλο που ακουω χρειαζεται defragmenting κλπ θα συμφωνησω εν μερει αλλα συγγνωμη ρε φιλε σε ενοχλει να κανεις defragmenting , μια διαδικασια που τρεχει στο παρασκηνιο και κανει μια ωρα μαξιμουμ ? Το ιδιο ισχυει και για registry cleaners etc . Δεν ειμαι το λεγομενο " Fanboy " απλα να λεμε τα πραγματα οπως ειναι, ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 1, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Ειχα δοκιμάσει μια φορά να βάλω αλλα απλα δεν δουλευε . Περα απο αυτο ομως δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι , κυριως χρηστες Λινουξ/Μακ λενε οτι το Windows δεν ειναι σταθερο κλπ . Εχουμε και λεμε : Για τα BSOD που συμβαινουν μια στο τοσο μηπως φταιει η εταιρεια που εβγαλε το driver ? Τι αλλα προβληματα εχει δηλαδη ? Η το αλλο που ακουω χρειαζεται defragmenting κλπ θα συμφωνησω εν μερει αλλα συγγνωμη ρε φιλε σε ενοχλει να κανεις defragmenting , μια διαδικασια που τρεχει στο παρασκηνιο και κανει μια ωρα μαξιμουμ ? Το ιδιο ισχυει και για registry cleaners etc . Δεν ειμαι το λεγομενο " Fanboy " απλα να λεμε τα πραγματα οπως ειναι, ετσι ? +1 αν και δεν είναι 100% έτσι σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ. +πως στα 7 δεν κανεις defrag (ακριβώς όπως στα osx) εγώ είχα βάλει OsX της kalyway μια χαρά έτρεχε εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα (μονο ο ήχος πήγαινε stereo αλλα αυτό είναι επειδή το osx δεν υποστηρίζει stereo γενικά) το περίεργο είναι πως έβλεπε κανονικά την σειρά της mobo μου και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες... άμα πετύχεις την συνθέσει πάντως είναι ακριβώς το ίδιο σταθερά με ένα mac, τα updates πιο πολύ είναι για πιο σταθερό σύστημα (αλλα αυτό ισχύει στα mac όχι στο pc) δηλαδή στη x.x1 με x.x2 δεν θα δεις καμια διαφορα είτε έχεις mac είτε έχει hackintosh ...any way το δούλεψα το δούλεψα σε κάποια φάση απλά κατάλαβα πως δεν μου προσφέρει κάτι ουσιαστικό παραπάνω από τα windows οποτε το βαρέθηκα και το ξήλωσα. τώρα είμαι με windows για προγράμματα όπως (Photoshop κτλ) και για oλα τα υπόλοιπα ουμπούντου.. ήθελα πολύ καιρό να πίσω τον εαυτό μου να πάρει mac αλλα δεν "τακαταφερα". δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό σε κάποιον advance-user, any way πάντως υπάρχουν άπειρα site με τι hardware μπορείς να στήσεις ένα hackintosh και διαφορες αναλυτικές οδηγίες. επίσης με περίπου 800E χτίζεις ένα hackintosh που είναι ανώτερο από ένα iMac (υπάρχουν και μετρήσεις hackintos με macintosh) αλλα η κατάληξη πια είναι... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ? γιατί να μπεις σε ένα λειτουργικό μιας εταιρίας που αντι να καλύψει κατασκευαστές χρηματοδοτεί το μονοπώλιο? στην τελική τελική κάτι superwow δεν έχει να σου προσφέρει εκτος και άμα δεν έχεις καμια όρεξη να ασχολείσαι με το μηχάνημα σου και απλά θέλεις να δουλεύει αυτή είναι η δικια μου εμπειρία και γνώμη για την ώρα... ...άμα τώρα η apple στο μέλλον προσγειωθεί τότε το ξανασκέφτομαι και αυτά περί το photoshop τρέχει καλύτερα στα mac (πέρα πως το έχω διαψεύσει αρκετές φορες εμπειρικά) και αλλα τέτοια.. υπάρχει μια ρωσικη παροιμία στον κακό μάστορα το σφυρί φταίει και ένα σχετικό wallpaper Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Ιούλιος 1, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 +1(μονο ο ήχος πήγαινε stereo αλλα αυτό είναι επειδή το osx δεν υποστηρίζει stereo γενικά) Ναι, παίζει μονοφωνικό ήχο μόνο :flag: ...any way το δούλεψα το δούλεψα σε κάποια φάση απλά κατάλαβα πως δεν μου προσφέρει κάτι ουσιαστικό παραπάνω από τα windows οποτε το βαρέθηκα και το ξήλωσα. τώρα είμαι με windows για προγράμματα όπως (Photoshop κτλ) και για oλα τα υπόλοιπα ουμπούντου.. Είναι προσωπικά γούστα. Έχω να ακουμπήσω native windoze εκτός δουλειάς πολλά χρόνια τώρα - μόνο vmware. Και αυτό για συγκεκριμένους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τις δικές μου ανάγκες. ήθελα πολύ καιρό να πίσω τον εαυτό μου να πάρει mac αλλα δεν "τακαταφερα". δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό σε κάποιον advance-user, Αν υπονοείς ότι "advanced user" είναι αυτός που τρώει όλη την ώρα του με μετροπρογράμματα τότε (μόνο) ναι. Για μένα το OSX είναι για advanced users. Το ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσουν άνετα ΚΑΙ άτομα που δεν είναι geeks είναι μια επιβεβαίωση της προσπάθειας που κάνει δεκαετίες τώρα η Apple να επιδείξει τη σπουδαιότητα του ρόλου του interface. αλλα η κατάληξη πια είναι... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ? γιατί να μπεις σε ένα λειτουργικό μιας εταιρίας που αντι να καλύψει κατασκευαστές χρηματοδοτεί το μονοπώλιο? Μίλησε τώρα και η M$, ο πολέμιος του μονοπωλίου στην τελική τελική κάτι superwow δεν έχει να σου προσφέρει εκτος και άμα δεν έχεις καμια όρεξη να ασχολείσαι με το μηχάνημα σου και απλά θέλεις να δουλεύει Αν εννοείς ότι το superwow είναι τα εφέ του Compiz τότε τι να πω ... Στο OSX όλη την ομορφιά τη βλέπεις όταν πας με το δεξί σε ένα application και επιλέγεις "Show package contents". και αυτά περί το photoshop τρέχει καλύτερα στα mac (πέρα πως το έχω διαψεύσει αρκετές φορες εμπειρικά) και αλλα τέτοια.. υπάρχει μια ρωσικη παροιμία στον κακό μάστορα το σφυρί φταίει Το ότι το photoshop τρέχει καλύτερα (υπό την έννοια της ταχύτερης επεξεργασίας) στα Mac ίσχυε όταν αυτά είχαν PowerPC επεξεργαστές. Με την μετάπτωση σε x86 τεχνολογία πλέον υστερούν (ελαφρά) σε απόδοση. Το "τρέχει καλύτερα" όμως συχνά αναφέρεται στο look&feel και την όλη εμπειρία χρήσης του OSX που για πολλούς είναι πολύ ανώτερη από των Window$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Ιούλιος 1, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 +1αν και δεν είναι 100% έτσι σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ. +πως στα 7 δεν κανεις defrag (ακριβώς όπως στα osx) εγώ είχα βάλει OsX της kalyway μια χαρά έτρεχε εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα (μονο ο ήχος πήγαινε stereo αλλα αυτό είναι επειδή το osx δεν υποστηρίζει stereo γενικά) το περίεργο είναι πως έβλεπε κανονικά την σειρά της mobo μου και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες... άμα πετύχεις την συνθέσει πάντως είναι ακριβώς το ίδιο σταθερά με ένα mac, τα updates πιο πολύ είναι για πιο σταθερό σύστημα (αλλα αυτό ισχύει στα mac όχι στο pc) δηλαδή στη x.x1 με x.x2 δεν θα δεις καμια διαφορα είτε έχεις mac είτε έχει hackintosh ...any way το δούλεψα το δούλεψα σε κάποια φάση απλά κατάλαβα πως δεν μου προσφέρει κάτι ουσιαστικό παραπάνω από τα windows οποτε το βαρέθηκα και το ξήλωσα. τώρα είμαι με windows για προγράμματα όπως (Photoshop κτλ) και για oλα τα υπόλοιπα ουμπούντου.. ήθελα πολύ καιρό να πίσω τον εαυτό μου να πάρει mac αλλα δεν "τακαταφερα". δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό σε κάποιον advance-user, any way πάντως υπάρχουν άπειρα site με τι hardware μπορείς να στήσεις ένα hackintosh και διαφορες αναλυτικές οδηγίες. επίσης με περίπου 800E χτίζεις ένα hackintosh που είναι ανώτερο από ένα iMac (υπάρχουν και μετρήσεις hackintos με macintosh) αλλα η κατάληξη πια είναι... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ? γιατί να μπεις σε ένα λειτουργικό μιας εταιρίας που αντι να καλύψει κατασκευαστές χρηματοδοτεί το μονοπώλιο? στην τελική τελική κάτι superwow δεν έχει να σου προσφέρει εκτος και άμα δεν έχεις καμια όρεξη να ασχολείσαι με το μηχάνημα σου και απλά θέλεις να δουλεύει αυτή είναι η δικια μου εμπειρία και γνώμη για την ώρα... ...άμα τώρα η apple στο μέλλον προσγειωθεί τότε το ξανασκέφτομαι και αυτά περί το photoshop τρέχει καλύτερα στα mac (πέρα πως το έχω διαψεύσει αρκετές φορες εμπειρικά) και αλλα τέτοια.. υπάρχει μια ρωσικη παροιμία στον κακό μάστορα το σφυρί φταίει και ένα σχετικό wallpaper Από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι περίμενες άλλα πράγματα από το OSX και κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν έκατσες ούτε 1 βδομάδα να προσπαθήσεις να συνηθίσεις το περιβάλλον. To ότι δεν ταιριάζει σε όλους ανεξαιρέτως δεν σημαίνει ότι δεν εξυπηρετεί κανέναν απολύτως σκοπό, και αυτά περί πολιτικής και ήθους των εταιριών τα ακούω ελαφρά τη καρδία. Σε όσα άτομα έχω δείξει και προτείνει το OSX για να κάνουν την δουλειά τους και όχι να σκαλίζουν από δω και από κεί, στο τέλος κατέληξα να τους στείνω Hackintosh. Το ότι αναγνώριζε στον system profiler την μητρική σου, δεν είναι και κάνα σπουδαίο πράμα, ένα string από το BIOS και τπτ παραπάνω. Η υποστήριξη ήχου στο OSX εδώ και αρκετό καιρό (CoreX) είναι κατά πολύ ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα γενικής χρήσης. Aν δεν είναι ουσιαστικό για τους χρήστες να κάνουν απλά την δουλειά τους και να γλιτώνουν πονοκεφάλους τότε τί θεωρείται σημαντικό ? Τους o/cers δεν τους ενδιαφέρει το λειτουργικό απ' ότι έχω καταλάβει. Αν τα Benchmarks τρέχανε σε OSX, όλοι Hackintosh θα είχανε. Όσο για το GNU/Linux, πόσα χρόνια (κατακερματισμού) πέρασαν μέχρι να βγεί μια διανομή όπως το ubuntu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 1, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 για το stereo ήθελα να πω 5.1 και 7.1, sorry2 δεν είπα πως το ubuntu είναι το καλύτερο, το θέμα είναι πως το να πάρεις mac επειδή πήρε ο γείτονας το λιγότερο είναι ελλιπής ερευνα αγοράς,3 το επισήμανα πως είναι η δικη μου γνώμη αυτή. αλλα το μονο σίγουρο είναι πως τα Os δεν είναι για τον καθένα όπως και τα windows όπως και τα linux4 όλα τα λειτουργικά έχουν όσα θετικά αλλα τόσα αρνητικά τα οποια δεν κάνουν το ένα λειτουργικό ανώτερο η κατώτερο, απλά εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς η γούστα.απλά το να λέει κάποιος πως το κόκκινο είναι ανώτερο χρώμα από το πράσινο, είναι το λιγότερο βλ~~εία. και το να φοράς κόκκινο μπλουζάκι επειδή φοράει ο γείτονας η το δείξανε στην τηλεόραση παπάπια μου κάνει.το point είναι πως το να βάζεις Os η linux η windows επειδή έχει ο γείτονας, είναι σαν να ψωνίζεις οτιδήποτε επειδή ψωνίζει ο γείτονας χωρίς να καταλήξεις μονος σου.5 εμενα προσωπικά μου την σπάει απίστευτα η διαφημιστική καμπανια της apple, παραείναι φτηνή και ρηχή...δεν είναι ούτε η MS άγγελοι αλλα ούτε η Apple έλεος δηλαδή.και άμα ξεκολλήσει ποτε η apple από το παραμύθι της και δώσει κάτι σοβαρό (παράδειγμα η κίνηση με τα iPhone που ξεκλειδώσανε τα πάντα, BT, MMS k.t.l.) χωρίς να το παίζει υπεράνω τότε θα κάτι σοβαρό.αυτά το ξαναλέω είναι η προσωπική μου άποψη.και γενικά με αυτό το post ήδη είμαι στα όρια τις ανοχής από admins γιατί είναι τέρμα offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.