morph Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 Μόλις εγκατέστησα το openoffice 3.1προσπάθησα να εγκαταστήσω το dictionaries-gr.oxt και dictionaries- el.oxt αλλά κανένα δεν λειτούργησε. Τι πρέπει να κάνω?
Jaco Ιούνιος 9, 2009 #2 Ιούνιος 9, 2009 Έχει κάποια θεματάκια με τα windows η 3.1... αν δεν χρειάζεσαι κάποια συγκεκριμένη λειτουργία βάλε την 2.4.0 η οποία είναι σταθερή και παίζει σωστά ο ορθογράφος... την έχω στο γραφείο και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα εδώ και πολλούς μήνες...
mariosalice Ιούνιος 9, 2009 #3 Ιούνιος 9, 2009 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=808607&postcount=19
slaught Ιούνιος 9, 2009 #4 Ιούνιος 9, 2009 Ποια διανομη εχεις?Βρες με καποιον package manager το αρχειο myspell-el-gr ειναι ο Ελληνικος ορθογραφος και παιζει τελεια.
morph Ιούνιος 10, 2009 Author #6 Ιούνιος 10, 2009 Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το opneoffice και δεν έχω αλλη εμπειρία να συγκρίνω. Παρατήρησα οτι καθυστερεί όταν βλέπω τα preview twn templates.Ευχαριστώ και για το λινκ με το αρχειο για Ελληνικό ορθογράφο. Τελικά δούλεψε, μετά απο επανεκκήνηση και επανεγκατασταση του ορθογραφου εδω.Ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.