Jump to content

Συμφερει η αλλαγη ψυκτρας?

agis

Recommended Posts

Υπαρχει ενας ΑΜD X2 4400+ s939 και η μαμισια του ψυκτρα ειναι εντυπωσιακη για μαμισια, μεγαλη και με pipes, οπως βλεπετε στα images.

.........

Συμφερει να αντικατασταθει με μια Scythe Katana?

...........

Η συγκεκριμενη ψυκτρα ειναι παλιοτερη του επεξστη, εδω ενα review του 2005

το λιγοτερο σε αυτη για να αξιζει η διαφορα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1054198&catalog=20&category=69977719&page=3&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEEF60278A122B5EF11A10DABA09DC5ADA5994F8DB142834364E43195B6196A699617500B70A854DB2976E5E35F23EBAE9A525A3FD20E5B92945A763BDA2E01A54FF329468FF5F9AEDE3EE4DC3DEB2627FF4BF2B1B77352E717DD7AB95768A2B2FE6DAAB6FE518E361628E1151BA9E1C4BCFB3D6CBD23B3303

υγ1 απλα ξυριζει για τα λεφτα της :inlove:πιστεψε με

υγ2 θα σου συστηνα και την αλλη που εχω την zalman 9700 αλλα ειναι αρκετα

πιο ακριβη και δεν ξερω τι χρηματα θελεις να ξοδεψεις

η scythe αυτη υπαρχει ηδη
Αν έχεις την ψήκτρα ήδη, απλά την κολλάς πάνω και το βρίσκεις αμέσως. Και ταυτόχρονα, μας λες και εμάς αν συμφέρει...:upside:

Θεωρητικά, λόγω tower κατασκευής η katana θα πρέπει να έχει ελαφρώς αυξημένη απόδοση σε σχέση με την stock. Αλλά αυτό μόνο με πειραματισμό θα το βρεις (δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας που να έχει δοκιμάσει και τις δύο που αναφέρεις στον ίδιο επεξεργαστή..ειδικά μιας και η stock είναι καινούρια (από τον 720?) και η scythe παλιά)...οπότε μην βαριέσαι, κάνε την αλλαγή και πες μας...

Τι εννοείς συμφέρει? Οικονομικά? Είναι λίγο αργά για να ρωτήσεις μάλλον αφού όπως λες την έχεις.

Για διαφορές βάλτην πάνω και πες μας όπως λέει και ο από πάνω.

Ρε παιδια, ξερετε οτι δεν ειναι ευκολη υποθεση να αποσυνδεθουν ολα για να βγει εξω η mobo και μετα να ξανασυνδεθουν και μετα να αποσυνδεθουν κλπ...

Γιαυτο ρωταω απο τωρα να ξερω να μην κανω τσαμπα το κοπο αν δεν αξιζει.

Dante, μιλαμε για 4400 s939... ο 720 ειπαμε, εβαλε τη mugen 2 και καθαρισε:-)

Dubber, δεν ρωταω αν συμφερει οικονομικα. Αν συμφερει θερμικως ρωταω.

δεν μπορω να καταλαβω καν τι θελεις να σου απαντησουμε.

Εχεις και τα δυο προιοντα και μονο εσυ θα δεις αν υπαρχει διαφορα.

Εικασιες κλπ. δεν ειναι fact.

Περι τσαμπα κοπων κλπ δεν σχολιαζω.

Αν εσυ εχεις διαθεσιμες 2-3 ωρες να ξοδεψεις σε τετοιες δοκιμες να τις ξοδεψεις και να μην το σχολιασεις...

Εγω θελω να μου απαντησει καποιος γνωστης ή καποιος που το δοκιμασε. Η Scythe εχει πουλησει πολλες ψυκτρες.

Αφηνω στην ακρη το εριστικο σου υφος και λεω οτι δεν ιδιαιτερα δυσκολο να το κανεις,δεν θα σου παρει πανω απο μιση ωρα να βαλεις-βγαλεις.

Δοκιμες δυσκολα αφου η CPU σου ειναι αρκετα παλια.

Η στοκ ψυκτρα εχει 4 heatpipe ενω η Katana 2.

H στοκ μικροτερο fan,η αλλη μεγαλυτερο.

Μονο με δοκιμη θα βγαλεις συμπερασματα.

Αν εσυ εχεις διαθεσιμες 2-3 ωρες να ξοδεψεις σε τετοιες δοκιμες να τις ξοδεψεις και να μην το σχολιασεις...

Εγω θελω να μου απαντησει καποιος γνωστης ή καποιος που το δοκιμασε. Η Scythe εχει πουλησει πολλες ψυκτρες.

1243797692494.jpg

σου προτείνω να το κάνεις και εσύ

Αφηνω στην ακρη το εριστικο σου υφος και λεω οτι δεν ιδιαιτερα δυσκολο να το κανεις,δεν θα σου παρει πανω απο μιση ωρα να βαλεις-βγαλεις.

Δοκιμες δυσκολα αφου η CPU σου ειναι αρκετα παλια.

Η στοκ ψυκτρα εχει 4 heatpipe ενω η Katana 2.

H στοκ μικροτερο fan,η αλλη μεγαλυτερο.

Μονο με δοκιμη θα βγαλεις συμπερασματα.

Eσυ πρωτος ποσταρησες με εριστικο υφος. Καλο ειναι να μην επιτιθεσαι ετσι σε καποιον που δαπανησε τοσο χρονο για να ετοιμασει το pοst του και μετα αναμενει να λυσει το ζητημα του.

Εχω λυσει πολλες φορες μητρικες και γνωριζω πόσο χρονο παιρνει.

Να βγαλω τη παλια, να βαλω τη νεα, μετα να ξαναβγαλω τη νεα και να βαλω την παλια, φανταζεσαι πόσο χρονο θα παρει(συν παστες, συν δοκιμες με το os κλπ).

Astrolabos, δεν καταλαβα τι ειπες.

Φιλε μου, δεν θελω να ξοδεψω καθολου χρηματα.

Εθεσα ενα συγκεκριμενο ερωτημα:-)

(η scythe αυτη υπαρχει ηδη, σημερα δε νομιζω να κυκλοφορει)

συγνωμη δεν καταλαβα την ερωτηση

νομιζα οτι ηθελες απλα αν αξιζει να αγορασεις την κατανα

οπως σου ειπαν τα παιδια της δοκιμαζεις και της δυο και οποια σου κατσει

review παλαιοτερο εχεις . Την ψύκτρα την εχεις . Να το δοκιμάσεις μονος σου διοτι : .

* Απο το κουτι - airflow μεχρι το τι παστα θα βαλεις και ποσο σωστα θα την απλωσεις παιζει ρολο . Οποτε αλλος μπορει να δει ταδε βαθμους διαφορα αλλος αλλο νουμερο κοκ . Σε αλλον ενα 10% διαφορας μπορει να μην του κανει αισθηση αλλος σε αυτο να βρίσκει τον παράδεισο . . . κλπ. Γενικα γενικά χωρις να την εχω την ψυκτρα πιστευω πως θα ειναι ενα ~10% καλυτερη καθαρη εικασια : D . ( πχ αν σε στρεσσ η στοκ κραταει 50c με αυτην θα εχεις 45 . )

Dante, μιλαμε για 4400 s939... ο 720 ειπαμε, εβαλε τη mugen 2 και καθαρισε:-)
Ναι, ρωτάω η ψήκτρα η στοκ από που είναι....μάλλον από το box του 720?

Για τα υπόλοιπα, όπως σου λέμε όλοι Άγη, δικό σου το μαχαίρι, δικό σου και το πεπόνι. Κάνε την τράμπα, και πες και εμάς τι αλλαγές έχεις (θα είναι ενδιαφέρον να δούμε)...κανένας δεν μπορεί να σου πει ακριβώς αν υπάρχει διαφορά, και ποια είναι αυτή. Γιατί όπως είπαμε, η χρονική διαφορά ανάμεσα στην stock και την aftermarket ψήκτρα που έχεις ως προϊόντα, διασφαλίζει πως σχεδόν κανένας δεν θα έχει συγκρίνει σε 4400 τις δύο αναφερθείσες...

Ναι, ρωτάω η ψήκτρα η στοκ από που είναι....μάλλον από το box του 720?

Μan... με απογοητευεις:-)

Αν ειχε τετοια ψυκτρα ο 720 καλα θα ηταν.

Αυτη ειναι η στοκ του 4400... αφου το λεω στο πρωτο post.

Για τον 720 τα εχουμε πει, η μαμισια του ειναι για κλαμματα, μικρη, χωρις pipes και με ανεμιστηρακι της συμφορας.

review παλαιοτερο εχεις . Την ψύκτρα την εχεις . Να το δοκιμάσεις μονος σου διοτι : .

* Απο το κουτι - airflow μεχρι το τι παστα θα βαλεις και ποσο σωστα θα την απλωσεις παιζει ρολο . Οποτε αλλος μπορει να δει ταδε βαθμους διαφορα αλλος αλλο νουμερο κοκ . Σε αλλον ενα 10% διαφορας μπορει να μην του κανει αισθηση αλλος σε αυτο να βρίσκει τον παράδεισο . . . κλπ. Γενικα γενικά χωρις να την εχω την ψυκτρα πιστευω πως θα ειναι ενα ~10% καλυτερη καθαρη εικασια : D . ( πχ αν σε στρεσσ η στοκ κραταει 50c με αυτην θα εχεις 45 . )

Οι παραγοντε αυτοι ειναι κοινοι και γα τις δυο.

Παιζει και η παστα ρολο? Πρωτη φορα το ακουω. Ποια ειναι η καλυτερη?

Βασικα μιλαω για κατεβαστηρι που φτιαχνω για εναν φιλο, και λεω να το αφησω fanless. Noμιζω οτι για fanless καλυτερη ειναι η katana. Επισης δεν ειμαι σιγουρος αν κουμπωνει.

Γιατι να μην κουμπώνει ? εχει πυκνωτες και τετοια πολυ κοντα η mobo ? Η δεν ξερεις αν σου κανει το bracket. Κοιτα στο σιτε της εταιριας για συμβατοτητες. Fanless καλυτερη η katana σιγουρα ' η στοκ ειναι πολυ μαζεμμένη και θελει airflow.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.