oxide Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 Γεια σας μορτες, σε μουσικη σελιδα θελουμε να βαλουμε ονλινε ραδιο για να μπορει να κανει οποιος θελει εκπομπη.. προς το παρον χρησιμοποιουμε το listen2myradio.com το οποιο ειναι μαυρο χαλι οχι τοσο απο ποιοτητα ηχου(η οποια ειναι ευλογη)αλλα απο παρουσια διαφηστικων και λοιπων... ετσι λοιπον θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποια αλλη σελιδα (δωρεαν) που να παρεχει παρομοιες υπηρεσιες και αν ειναι εφικτο να σηκωσουμε στον σερβερ μας οτι χρειαζεται να ξεμπερδευουμε μια και καλη.. εφικτο απο την αποψη bandwidth...με περιπου 5gb το μηνα διαθεσιμα... ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 αυτο εχω μονο υποψηνhttp://www.live365.com/index.liveαλλιως winamp και shoutcast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούνιος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 αυτο εχω μονο υποψηνhttp://www.live365.com/index.liveαλλιως winamp και shoutcast.απο οσο ξερω αυτο δεν ειναι δωρεαν...η αλλη λυση που προτινεις εξηγησε μου λιγο αν θες πως δουλευει και συγκεκριμενα..*υπαρχει τροπος ο χρηστης να ανοιγει παντα την ιδια διευθυνση για να ακουσει ασχετα με την ip οποιου κανει εκπομπη?*ειναι δυνατον να ακουει μεσω player που θα εχει γινει embed στην σελιδα?*περιοριζοται σημαντικα ο αριθμος απο ακροατες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 9, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 *υπαρχει τροπος ο χρηστης να ανοιγει παντα την ιδια διευθυνση για να ακουσει ασχετα με την ip οποιου κανει εκπομπη?ναι μπορει.*ειναι δυνατον να ακουει μεσω player που θα εχει γινει embed στην σελιδα?οχι ειναι ουσιαστικα ενα αρχειο που "κατεβαζεις" ,πολυ μικρο σε μεγεθος και παιζει σε winamp*περιοριζοται σημαντικα ο αριθμος απο ακροατες? εξαρταται απο τη γραμμη σου και την ποιοτητα που "εκπεμπεις". Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούνιος 9, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 ok thx νομιζω πως καλυφθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Ιούνιος 10, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Παντως υπαρχουν πακετα τα οποια ειναι αρκετα καλα σε τιμες και προσφερουν απεριοριστο b/w κλπ. Για να μην θεωρηθει διαφημιση , στειλε pm να σου πωΤο listen2myradio καλο ειναι παντως, το εχω δοκιμασει παλια. Για free ηταν αψογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.