savvas122 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 Αγαπητοί φίλοιΠροσφατα αγόρασα τα LOGITECH Z5500 αλλα έχω πρόβλημα με την σύνδεση τους στην ON BOARD κάρτα ήχου REALTEK ALC 1200 HD 8CH.(H μητρική είναι η ASUS P5QL-E) δεν παίζει 5.1 αλλα μόνο 2.1 θέλω να ρωτήσω εαν φταίει η κάρτα ήχου και τι μπορώ να κάνω; επίσης παρείγγειλα την SPEEDLINK sl8871 7.1 θα μου λύσει το πρόβλημα; κυρίως για να ακούω μουσική και ταινίες (5.1 DOLBY 'H DTS) να την συνδέσω αναλογικά ή ψηφιακά; (SPDIF) Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 καταρχας Savvas122 διορθωσε την καταχωρηση σου και γραψτην με Ελληνικους πεζους χαρακτηρες,καθως τα κεφαλαια στο ιντερνετ ειναι σαν να φωναζεις.Κατα δευτερον το λινκ που δινεις θελει διορθωση αφου σε οδηγει σε μια σελιδα με ορους χρησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas122 Ιούνιος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Συγνωμη για τα κεφαλαία δεν το ήξερα ειμαι νεος στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 κοιταξε με τα Z5500 αν τα συνδεσεις με την ψηφιακη ,τοτε την αποκωδικοποιηση την αναλαμβανουν αυτα.Αυτο ειναι καλυτερο οταν χρησιμοποιεις την onboard καρτα ηχου.Θα σου προτεινα την αγορα μιας Xonar DX/D1 για μεγιστη αποδοση και συνδεση αναλογικη,αφου υπερτερει σε σχεση με την onboard και αυτη των ηχειων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas122 Ιούνιος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Παρατήρησα ότι στην on board ηχου όταν την βάζω ένδειξη 5.1 παίζει μόνο το κεντρικό και γουφερ ενώ στην ένδειξη 8.1 παίζουν τα μπροστά δεξι-αριστερο και γούφερ φταίει η κάρτα ήχου (realtek alc1200 hb) αναλογικά συνδεδεμένα, εχω την απορία εαν τα συνδέσω ψηφιακά θα παίζουν κανονικά; ή θα χω το ίδιο προβλημα; σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Αγαπητοί φίλοιΠροσφατα αγόρασα τα LOGITECH Z5500 αλλα έχω πρόβλημα με την σύνδεση τους στην ON BOARD κάρτα ήχου REALTEK ALC 1200 HD 8CH.(H μητρική είναι η ASUS P5QL-E) δεν παίζει 5.1 αλλα μόνο 2.1 θέλω να ρωτήσω εαν φταίει η κάρτα ήχου και τι μπορώ να κάνω; επίσης παρείγγειλα την SPEEDLINK sl8871 7.1 θα μου λύσει το πρόβλημα; κυρίως για να ακούω μουσική και ταινίες (5.1 DOLBY 'H DTS) να την συνδέσω αναλογικά ή ψηφιακά; (SPDIF) Ευχαριστώ.που παιζει 2.1??παντου ή μονο σε mp3?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas122 Ιούνιος 8, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 παντού και σε mp3 και ταινίες 2.1 παίζουν αφου βάλω τα ηχεια σε 8.1 (ρύθμιση υπολογιστή) στις υπόλοιπες ενδείξεις 2.1 4.1 5.1 δεν παίζουν τιποτα είναι βουβά. Ενω τα καλώδια ειναι σωστά συνδεδεμένα προφανώς θα φταίει η κάρτα δεν εξηγείται αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas122 Ιούνιος 9, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Ποια ειναι η γνώμη σας για τις κάρτες ήχου CREATIVE και συγκεκριμένα για την CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO BULK; και ποια θα προτείνατε εως 50€; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 9, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 για έως 50ευρώ κάτσε με την onboard....καμιά άλλη εξωτερική κάρτα των 50ευρώ δεν θα σου δώσει κάτι παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas122 Ιούνιος 9, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 δεν θέλω εξωτερική αλλα εσωτερική εαν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τις παραπάνω απαντήσεις θα καταλάβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 9, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 εξωτερική εννοώ εκτός onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.