Jump to content

ευρωεκλογες poll

performer

ποιο κομμα ψηφισατε/θα ψηφιζατε;  

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ένα απ'τα μικρομεσαία κόμματα, χωρίς να με εκφράζει ιδιαίτερα :)

(απάντηση στο τι ψήφισα, γιατί όντως πηγα, αν και στην αρχή ψηνόμουν για αποχή)

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
γιατι δε ριχνουν ενα κερμα καθε φορα να γλιτωνουμε και εξοδα?

1. Γιατί το κέρμα δεν κάνει τον κόσμο να νιώθει ότι η συμμετοχή του έχει σημασία...

2. Ποιος τσιγκούνης από αυτούς θα βάλει το κέρμα...? Θα μπει κάποιος φόρος και γι'αυτό...

3. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα φτάσουν και σε αυτό το σημείο... :to_pick_ones_nose:

Εντύπωση μου κανει πως σε καποιους νομους ψηφίσαν ΝΔ ενω πριν καιρό φώναζαν για διαφορα θεματα...

Μας δουλεύουν?:getlost:

Μαλλον...ναι.

Αυτο συμβαινει απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου, καμμια 10+αρια χρονακια δλδ

Μαλλον...ναι.

Αυτο συμβαινει απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου, καμμια 10+αρια χρονακια δλδ

η ηλιθιοτητα ειναι απειρη,το ειχε πει και ο αινσταιν αλλωστε

H ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ δεν είναι μόνο που ψήφισαν Νεα Δημοκρατία, αλλά και που ψήφισαν πάλι ΠΑΣΟΚ. Τελικά αυτή η χώρα θέλει τρελό remake.... αλλά πως να μην θέλει...με τα μυαλά που κουβαλάμε ακόμα και οι νεολαίοι....

Ακόμα και σε αυτό το poll υπάρχουν 6 άτομα που ψήφισαν την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. wtf? PASOK is cleansed? Ρε αφού δώσατε πάνω από 20% συνολικά σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καλά να πάθετε....

οσο και αν προσπαθησα να βρω το παραμικρο ψήγμα λογικής στο παραπανω , δεν τα καταφερα.Βοηθησε με λιγο

ειναι απλο,βαλε σε οποιον θες, μια ψηφο παραπανω και δες τι διαφορα θα κανει.

αυτο ακριβως ειναι το γιατι η αποχη εφτασε κοντα στο 50....

αν οι μισοι που δε πηγαν να ψηφιζουν ψηφιζαν κατι άλλο τα ποσσοστα των κοματων που αντιπαθει ο καθε ενας θα έπεφταν κατακοριφα και άθλια κομματα θα εβγεναν επιτελους απο τη βουλη....(ονομα δε λεμε οικογεννια δε θυγουμε)

α οκ, τωρα καταλαβα

Θα βάλω. Και για σένα, και για τους υπόλοιπους εκατοντάδες αθηναίους που γεμισαν τις παραλίες χθες. Θα κάνει διαφορά; :)

H ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ δεν είναι μόνο που ψήφισαν Νεα Δημοκρατία, αλλά και που ψήφισαν πάλι ΠΑΣΟΚ. Τελικά αυτή η χώρα θέλει τρελό remake.... αλλά πως να μην θέλει...με τα μυαλά που κουβαλάμε ακόμα και οι νεολαίοι....

Ακόμα και σε αυτό το poll υπάρχουν 6 άτομα που ψήφισαν την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. wtf? PASOK is cleansed? Ρε αφού δώσατε πάνω από 20% συνολικά σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καλά να πάθετε....

αυτοι που ψηφιζουν φανατικα ενα κομμα ειναι ειτε βολεμενοι ειναι πανυβλακες που νομιζουν οτι θα βολευτουν,ειτε ακομα πιο πανυβλακες που νομιζουν οτι το κομμα τους ειναι το καλυτερο.

δεν ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες,παρτε το χαμπαρι.

Θα βάλω. Και για σένα, και για τους υπόλοιπους εκατοντάδες αθηναίους που γεμισαν τις παραλίες χθες. Θα κάνει διαφορά; :)

εγω μιλαω για μενα μονο , και το τονισα και στην αρχικη μου προταση.Δε με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι, ουτε το γιατι.

η απαντηση μου στην ερωτηση σου ειναι : βαλε σ ολους οσους θες, απλα στο τελος βγαλε τη δικια μου και πες μου τι ανατροπη θα γινει.

και στην τελικη ρε παλικαρια, δε μ αρεσει κανεις, τι να ψηφισω; ετσι για να λεω οτι εριξα σε οικολογους-κυνηγους-λεβεντη-κατμαν;

Ας μην ακουμε αστειοτητες και χαρακτηρισμους, ο καθενας ψηφιζει αυτο που τον ευχαριστει ή που του αξιζει, ειναι μεγαλο stretch απο το να διαφωνεις ιδεολογικα ή κομματικα με καποιον, για οποιονδηποτε λογο, μεχρι το να τον χαρακτηριζεις πανυβλακα με βαση την ψηφο του*. Με την ιδια λογικη, οσοι ψηφισαν Κατμαν ειναι διανοητικα καθυστερημενοι, like, με πιστοποιηση γιατρου. Πως σου ακουγεται αυτο?

* Το αν δεν μπορει να κρινει ποτε τον γ*μουν και ποτε οχι, ειναι δικο του προβλημα καθαρα. Και μην ακουσω κανεναν να λεει "και γιατι να την πληρωσω εγω/γιατι να το κανει δικο μου προβλημα". Αν δεν θελατε να το κανει δικο σας προβλημα, να ψηφιζατε και σεις.

Χθες λογω του οτι ημουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ εφορευτικη επιτροπη, ειχα συζητηση με ουκ ολιγους αντιπροσωπους κομματων.

Ενημερωτικα, να σας πω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν μικροι σε ηλικια, ~25-27 χρονων, που σημαινει ειτε οτι οι νεολαιοι κοιτανε παλι τα ιδια κομματα επειδη βολευτηκαν, ή επειδη ελπιζουν ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ Κ@λους, να βολευτουν στο δημοσιο.

Επισης, γενικη ομολογια ολων ηταν η εξης. Οταν τα κομματα βλεπουν οτι υπαρχει μεγαλη αποχη, το λαμβανουν ως οτι ο ελληνας δεν νοιαζεται γιατι ειναι ολα καλα. ΑΡΑ υπαρχει ακομα περιθωριο να τους μ@μησουμε.

Μολις ο ελληνας καταλαβει οτι η αποχη δεν περναει καποιο μηνυμα, τοτε κατι θα αλλαξει.

Ας μην ακουμε αστειοτητες και χαρακτηρισμους, ο καθενας ψηφιζει αυτο που τον ευχαριστει ή που του αξιζει, ειναι μεγαλο stretch απο το να διαφωνεις ιδεολογικα ή κομματικα με καποιον, για οποιονδηποτε λογο, μεχρι το να τον χαρακτηριζεις πανυβλακα με βαση την ψηφο του*. Με την ιδια λογικη, οσοι ψηφισαν Κατμαν ειναι διανοητικα καθυστερημενοι, like, με πιστοποιηση γιατρου. Πως σου ακουγεται αυτο?

* Το αν δεν μπορει να κρινει ποτε τον γ*μουν και ποτε οχι, ειναι δικο του προβλημα καθαρα. Και μην ακουσω κανεναν να λεει "και γιατι να την πληρωσω εγω/γιατι να το κανει δικο μου προβλημα". Αν δεν θελατε να το κανει δικο σας προβλημα, να ψηφιζατε και σεις.

το κακο ξερεις ποιο ειναι?οτι με την δικη τους ψηφο επηρεαζομαι κι εγω.

ιδεολογια ειναι καπου το 5% του ενος κομματος,το υπολοιπο 95% ειναι συμφεροντα.

οσοι ψηφισαν catman τον ψηφισαν για πλακα,και φυσικα αυτος που τον εβαλε υποψηφιο σε αυτους τους "πλακατζηδες" πονταρε.οπως και προπερσι με την σαρρη.

το αν εχουν πιστοποιηση γιατρου δε το ξερω,αλλα δε τους θεωρω σοβαρα και υπευθυνα ατομα οποιους ψηφιζουν καποιον για πλακα ο οποιος (υποτιθεται) θα παρει σοβαρες αποφασεις γι αυτους και τους αλλους στο μελλον

Χθες λογω του οτι ημουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ εφορευτικη επιτροπη, ειχα συζητηση με ουκ ολιγους αντιπροσωπους κομματων.

Ενημερωτικα, να σας πω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν μικροι σε ηλικια, ~25-27 χρονων, που σημαινει ειτε οτι οι νεολαιοι κοιτανε παλι τα ιδια κομματα επειδη βολευτηκαν, ή επειδη ελπιζουν ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ Κ@λους, να βολευτουν στο δημοσιο.

Επισης, γενικη ομολογια ολων ηταν η εξης. Οταν τα κομματα βλεπουν οτι υπαρχει μεγαλη αποχη, το λαμβανουν ως οτι ο ελληνας δεν νοιαζεται γιατι ειναι ολα καλα. ΑΡΑ υπαρχει ακομα περιθωριο να τους μ@μησουμε.

Μολις ο ελληνας καταλαβει οτι η αποχη δεν περναει καποιο μηνυμα, τοτε κατι θα αλλαξει.

ολοι αυτοι οι 25ρηδες που λες ειναι δαπιτοοννεδιτες και αντιστοιχοι ολων τον κομματων.

αυτοι ξεκινανε απο τις σχολες,πανε στις εννωσεις νεων του καθε κομματος και στο μελλον γινονται υποψηφιοι βουλευτες.

απλα σκεφτειτε ποσο τεμπεληδες,λαμογια και απατεωνες ειναι που δεν εχουν κανει τιποτα αλλο στη ζωη τους περα απο συμφωνιες κατω απο το τραπεζι.

αυτο ακριβως ειναι το γιατι η αποχη εφτασε κοντα στο 50....

αν οι μισοι που δε πηγαν να ψηφιζουν ψηφιζαν κατι άλλο τα ποσσοστα των κοματων που αντιπαθει ο καθε ενας θα έπεφταν κατακοριφα και άθλια κομματα θα εβγεναν επιτελους απο τη βουλη....(ονομα δε λεμε οικογεννια δε θυγουμε)

Δηλαδή Τόλη εσύ πιστεύεις ότι το 50% των ψηφοφόρων που δεν πήγαν στην κάλπες θα ψήφιζαν σίγουρα μικρά κόμματα; Εγώ πάλι πιστεύω ότι όλοι αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί είναι το χειρότερο είδος που υπάρχει, διότι προφανώς ότι και να γίνει αυτοί δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα... Το είδαμε και στα απανταχού ρεπορτάζ. Και επειδή οι "βολεμένοι" γαλουχήθηκαν στην εποχή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ only, αν τους "εξανάγκαζαν" (πχ να ήταν μέσα Νοέμβρη οι εκλογές) να ψηφίσουν, μαλλον πάλι τα δυο μεγαλα κόματα θα ψήφιζαν λόγω συνήθειας. Διότι ο βολεμένος δεν επηρεάζεται από τα Σκ@τ@ που υπάρχουν και δε τον νοιάζει να αλλάξει και πολλά πράγματα. 'Η τουλάχιστον έτσι νομίζει...

Δηλαδή Τόλη εσύ πιστεύεις ότι το 50% των ψηφοφόρων που δεν πήγαν στην κάλπες θα ψήφιζαν σίγουρα μικρά κόμματα; Εγώ πάλι πιστεύω ότι όλοι αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί είναι το χειρότερο είδος που υπάρχει, διότι προφανώς ότι και να γίνει αυτοί δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα... Το είδαμε και στα απανταχού ρεπορτάζ. Και επειδή οι "βολεμένοι" γαλουχήθηκαν στην εποχή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ only, μάλλον αν τους εξανάγκαζαν (πχ να ήταν μέσα Νοέμβρη οι εκλογές) να ψηφίσουν, μαλλον πάλι τα δυο μεγαλα κόματα θα ψήφιζαν λόγω συνήθειας. Διότι ο βολεμένος δεν επηρεάζεται από τα Σκ@τ@ που υπάρχουν και δε τον νοιάζει να αλλάξει και πολλά πράγματα. 'Η τουλάχιστον έτσι νομίζει...

οι βολεμενοι και φανατισμενοι πηγαν σιγουρα και ψηφισαν

δεν ψηφισαν οι σταρχιδες και ανευθυνοι.

πιστευω αν δεν ειχε τοσο μεγαλη αποχη,οι οικολογοι θα ηταν κι αλλο πανω.

πιστευω θα ηταν δικαιο αυτο το 50% της αποχης να ειχε μια εξτρα φορολογηση...:upside:

το κακο ξερεις ποιο ειναι?οτι με την δικη τους ψηφο επηρεαζομαι κι εγω.

ιδεολογια ειναι καπου το 5% του ενος κομματος,το υπολοιπο 95% ειναι συμφεροντα.

οσοι ψηφισαν catman τον ψηφισαν για πλακα,και φυσικα αυτος που τον εβαλε υποψηφιο σε αυτους τους "πλακατζηδες" πονταρε.οπως και προπερσι με την σαρρη.

το αν εχουν πιστοποιηση γιατρου δε το ξερω,αλλα δε τους θεωρω σοβαρα και υπευθυνα ατομα οποιους ψηφιζουν καποιον για πλακα ο οποιος (υποτιθεται) θα παρει σοβαρες αποφασεις γι αυτους και τους αλλους στο μελλον

Ο κατμαν ηταν ενα απλο παραδειγμα, το αλλο ακρο. Περα απ' αυτο, αυτο ακριβως εννοω. Μεχρι ενα σημειο, ετσι ειναι η Δημοκρατια, τι να κανουμε τωρα. Εσυ αποφασιζεις για την τυχη σου, ενας αλλος εχει διαφορετικη αποψη για την δικη του. Απο κει και περα ομως, δεν ειναι δυνατον να λεμε οτι μαμιονται οσοι ψηφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατι μας καταστρεφουν τις ζωες, και απο την αλλη να εχουμε 50% αποχη, να ξυνουμε σε παραλιες κλπ.

Πες μου, πως να παρω στα σοβαρα εναν ανθρωπο που γκρινιαζει για την καθημερινοτητα του και το αγγουρι που τρωει, και λεει να πεθανει το ΚΚΕ και η dfi, οταν την στιγμη που ειχε την ευκαιρια να συμμετεχει στο ποιος του βαζει το αγγουρι, πηγε για μπανακι, γιατι ετσι του ειπε ο Λαζοπουλος.

πηγε για μπανακι, γιατι ετσι του ειπε ο Λαζοπουλος.

Έγινε τέτοιο πράγμα...? :blink:

Βγήκε στην εκπομπή του και είπε κάτι τέτοιο...?

και για να το εκλαικευσω αυτο που ειπε ο spresv οποιος δεν ψηφισε το βουλωνει και δεν διαμαρτυρεται γιατι δεν εχει το δικαιωμα.

Έγινε τέτοιο πράγμα...? :blink:

Βγήκε στην εκπομπή του και είπε κάτι τέτοιο...?

εδω εχει πει χειροτερα ρε αυτο σε πειραξε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.