Jump to content

ευρωεκλογες poll

performer

ποιο κομμα ψηφισατε/θα ψηφιζατε;  

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Βασικά αυτό με πείραξε, γιατί σε σχέση με άλλες μλκ που λέει ο καθένας, αυτό είναι εύκολη προτροπή για να ακολουθήσεις... δεν είναι πήδα απ' το μπαλκόνι... δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... είναι το η πιο επικύνδυνη μορφή προπαγάνδας, γιατί λες στον άλλο να κάνει κάτι το οποίο όχι μόνο δεν απαιτεί κόπο, αλλά θα περάσει και καλά και θα νομίζει ότι έκανε και το σωστό...

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

η απαντηση μου στην ερωτηση σου ειναι : βαλε σ ολους οσους θες, απλα στο τελος βγαλε τη δικια μου και πες μου τι ανατροπη θα γινει.

Να το κάνω. Απλά μετά θα μου ζητήσουν και οι άλλοι ένας ένας να βγάλω τις δικές τους. Οπότε θα βγούνε όλες με αυτή τη λογική!

και στην τελικη ρε παλικαρια, δε μ αρεσει κανεις, τι να ψηφισω; ετσι για να λεω οτι εριξα σε οικολογους-κυνηγους-λεβεντη-κατμαν;

Αυτό το δέχομαι. Όχι το "δεν ψηφίζω γιατί δεν αλλάζει κάτι".

δηλαδη τοση ωρα γραφουμε επειδη καποιος επελεξε να παραθεσει τη μιση προταση που εγραψα στο πρωτο ποστ ; :p

οπως και να χει ο καθενας εχει διαφορετικο λογο που απεχει.

Ακολουθεί πολιτικη διαφίμηση για την αποχή:

-Πόσο μακρύα μπορείς να απέχεις από ένα κλικ ;

Τώρα, μέσω του διαδικτύου μπορείτε να ψηφίσετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά το κομμά που σας εκφράζει κάνοντας μόνο δυο κλικ και έχοντας τον κωδικό της ηλεκτρονικής αστυνομικής σας ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε την ιστοσελίδα www.e-ekloges.gr .

Πάρε το μέλλον της χώρας σου στα χέρια σου. Τώρα, κ εσύ μπορείς!

www.e-ekloges.gr

Γιατι η ελλάδα βλεπει μπροστα:computer:

Αυτό το δέχομαι.

Δηλαδη 27 υποψηφια κομματα, που καλυπτουν ολο το πολιτικο φασμα, και καποιος ισχυριζεται οτι κανενα δεν το εκφραζει?

Σωωωωπα ρε μεγαλε, τι το ιδιαιτερο εχεις στο μυαλουδακι σου που δεν χωρα -εστω και με καποιους συμβιβασμους- στις πολιτικες θεσεις των 5-6 κοινοβουλευτικων κομματων?

όταν οι συμβιβασμοί έχουν ταυτιστεί με τις υποχωρήσεις γιατί ο τάδε έβαλε την κόρη μου στην τάδε θέση ή επειδή χρωστάω χάρη στον θείο που είναι κολλητός με το κάθε μπλε-πράσινο πιονάκι γιατί έκαναν τα στραβά μάτια και δε μου πήραν με το ζόρι το παράνομο χωράφι ή το αυθαίρετο, ερχόμαστε σε αυτή τη θέση......

σε μια θέση που όλα λειτουργούν στο αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα της μίζας και της εξυπηρέτησης των "οικείων" μας.

τυχόν παραστράτημα από την ψήφο στο χέρι που μας δίνει έστω και το μικρότερο ψιχουλάκι για να ξημερώσουμε και αύριο με το κεφάλι μας ήσυχο θα χαλάσει την ισορροπία του συστήματος.......και η οποία ισορροπία υπάρχει μόνο λόγω αυτών των αθέμιτων δυνάμεων αντί να στηρίζεται στο δίκαιο, την ισονομία και την ισοπολιτεία.

είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας του έλληνα οτι έτσι λειτουργούν όλα σε αυτή τη χώρα και οτι δεν γίνεται πλέον να αλλάξει.

η μόνη μας ελπίδα είναι να τα γκρεμίσουμε όλα και να ξεκινήσουμε από την αρχή με ανθρώπους που δεν θέλουν να βρωμίσουνε τα χέρια τους σε αυτή τη λάσπη......και αυτοί οι άνθρωποι φυσικά θα προέλθουν από τις νέες γενιές που θα πρέπει να καλλιεργηθούν αμόλυντα και με σωστά πρότυπα και ιδέες.

ξέρω ξέρω........η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία....αλλά μόνο αυτή μου έμεινε

:neo:

......... ή επειδή χρωστάω χάρη στον θείο που είναι κολλητός με το κάθε μπλε-πράσινο ......

:neo:

Ε βάλε και το κοκκινάκι ντε...βάλτο. Μπορεί να ναι έξω απ' τον "χορό" αλλά την "συνεισφορά" τους την έχουν και αυτοί στο σύστημα...Και οι δύο οι κόκκινοι φυσικά...

Δηλαδη 27 υποψηφια κομματα, που καλυπτουν ολο το πολιτικο φασμα, και καποιος ισχυριζεται οτι κανενα δεν το εκφραζει?

Σωωωωπα ρε μεγαλε, τι το ιδιαιτερο εχεις στο μυαλουδακι σου που δεν χωρα -εστω και με καποιους συμβιβασμους- στις πολιτικες θεσεις των 5-6 κοινοβουλευτικων κομματων?

:hehe: ναι 27 κομματα 5 οικολογικα 4 για την ανασυγκροτηση του κκε 3 τερμα ακροδεξια , 5 φιλελευθερα , 3 χριστιανικα ορθοδοξα μακεδονικα, κυνηγοι, σουργελα, βενιζελικοι και τα κλασσικα κομματα με 1-10 ατομα. Ωραια πολιτικη σκηνη φιλε, μας λειπει και καποιος που να θελει και το 12θεο παλι.

στο θεμα των συμβιβασμων το 99% αφορα τους συμβιβασμους που ειπε κ ο φραγμας. Σ αυτη τη σκουπιδοσαπιλα εγω δε θελω να παρω μερος.

Μα ειλικρινά ξέρετε κάποιον που να οφελείθηκε από ψήφο του σε κάποιον;

Μήπως περνάν από πόλεις/χωριά οι υποψήφιοι και σημειώνουν ονόματα; Ή είσαι μέσα στο "κύκλωμα" και απολάμβάνεις τις "χάρες" του είτε όχι.

Εγώ δηλαδή αν ψήφιζα ΠΑΣΠ και μετά ΠΑΣΟΚ υπήρχε περίπτωση να πάρω βιβλία πριν την εξεταστική, ο βαριόμοιρος;

Το παραδέχομαι, πήγα μέχρι το εκλογικό κέντρο και δεν ψήφισα. Εν τέλει το μετάνιωσα. Να κάτι στο οποίο με βοήθησε να βελτιωθώ το thread αυτό...

:hehe: ναι 27 κομματα 5 οικολογικα 4 για την ανασυγκροτηση του κκε 3 τερμα ακροδεξια , 5 φιλελευθερα , 3 χριστιανικα ορθοδοξα μακεδονικα, κυνηγοι, σουργελα, βενιζελικοι και τα κλασσικα κομματα με 1-10 ατομα. Ωραια πολιτικη σκηνη φιλε, μας λειπει και καποιος που να θελει και το 12θεο παλι.

στο θεμα των συμβιβασμων το 99% αφορα τους συμβιβασμους που ειπε κ ο φραγμας. Σ αυτη τη σκουπιδοσαπιλα εγω δε θελω να παρω μερος.

Ψηφίζεις. Δεν το αφήνεις έτσι. Αυτό θέλουν. Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή μας κυβερνάει το 16,5% (1,655,636/9,995,992) και έχει βλέψεις για την εξουσία το 18,8% (1,878,859/9,995,992); Δεν καταλαβαίνεις ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα εκλογικό σώμα χειραγωγήσιμο, "πετώντας έξω" τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες κάνοντας τους να σιχαθούν και στη συνέχεια να αδιαφορούν για το πολιτικό σύστημα;

Ψηφίζεις. Δεν το αφήνεις έτσι. Αυτό θέλουν. Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή μας κυβερνάει το 16,5% (1,655,636/9,995,992) και έχει βλέψεις για την εξουσία το 18,8% (1,878,859/9,995,992); Δεν καταλαβαίνεις ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα εκλογικό σώμα χειραγωγήσιμο, "πετώντας έξω" τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες κάνοντας τους να σιχαθούν και στη συνέχεια να αδιαφορούν για το πολιτικό σύστημα;

τι να το κανω κ αυτο ρε αστρολαβε οταν οι μισοι απ τους πολιτες που λες, με το που φτανουν στην καλπη τους κοβονται τα ποδια και θυμουνται τον μπαρμπα τους και βλεπουν σε οραμα τον ηλιο και τη δαδα να φωτιζουν τον τοπο;

Εγώ δηλαδή αν ψήφιζα ΠΑΣΠ και μετά ΠΑΣΟΚ υπήρχε περίπτωση να πάρω βιβλία πριν την εξεταστική, ο βαριόμοιρος;

Αν ψηφιζες τωρα, δεν θα αλλαζε τπτ, αλλα αν ψηφιζες παλιοτερα ναι.

Κοιτα, το νομο πλαισιο τον στηριζε μονο η ΝΔ. Αν δεν ηταν κυβερνηση η ΝΔ δε θα γινοταν ο νομος πλαισιο.

Στα πανεπιστημια πρωτη δυναμη ειναι ΔΑΠ. Οταν η ΔΑΠ λεει ναι στο νομο πλαισιο, τοτε η κυβερνηση λεει: "Οριστε.. Οι ιδιοι οι φοιτητες στηριζουν το νομοθετικο μας εργο."

Δεν ειναι τυχαιο οτι το πρωτο ιδρυμα που εφαρμοστηκε ο νομος πλαισιο ηταν το Πανεπιστημιο Πειραιως οπου η ΔΑΠ ειναι αυτοδυναμη. (Δλδ εχει ποσοστο πανω απο το 50%)

Όταν βρεθεί ο μάγκας που θα ξεκαρφώσει όλα τα κόμματα από τα πανεπιστήμια και θα στείλει αδιάβαστους όλους τους κομματάρχες και τα κομματόσκυλα εκεί μέσα, θα κάνω τατουάζ το όνομά του στο μέτωπό μου...

Όταν βρεθεί ο μάγκας που θα ξεκαρφώσει όλα τα κόμματα από τα πανεπιστήμια και θα στείλει αδιάβαστους όλους τους κομματάρχες και τα κομματόσκυλα εκεί μέσα, θα κάνω τατουάζ το όνομά του στο μέτωπό μου...

μα πρεπει η νεολαια μας να εχει πολιτικη συνειδηση και να ανταλλασουν πολιτικες αποψεις στα πανεπιστημια.

πως θα ξερει το 1οετο ποιος κανει τα καλυτερα παρτυ και ποιος εχει τα καλυτερα κοριτσια αν δεν υπαρχουν κομματα;

βγαλε τις παρωπιδες !

Κύκλωμα λέμε... στην αρχή κάπως έτσι πλησιάζουν τα πιτσιρίκια, με ιδεολογίες και βλακείες και μετά δεν μπορούν να ξεκόψουν γιατί τα απειλούν...

Κάποτε πήγα να τις αρπάξω από κάτι λεβεντόπαιδα ενός αριστερο-δεν-ξέρω-που-παν-τα-τέσσερα κόμματος (ΠΚΣ κάτι τέτοιο), επειδή ξήλωσα το χαρτί του εργαστηρίου (το οποίο είχαν βάλει με 10 τζίφρες για να το κλείσουν) και μπήκα μέσα για μάθημα...

Οι ιδεολόγοι αυτοί ξέχασαν γιατί βρίσκονταν εκεί μέσα... ακόμα και όταν τους έλεγες με επιχειρήματα ότι αυτά που κάνουν είναι ακριβώς ενάντια στην ιδεολογία τους, από αντίδραση πάταγαν το Play και έπαιζαν το εμβατήριο που τους είχαν μάθει, να λένε... μιλάμε για γερές προσωπικότητες... όλοι τους, ανεξάρτητα κόμματος...

Για ένα βαθμό και τις ελπίδες ότι κολωβαρώντας θα μπουν μια μέρα στο δημόσιο και θα πάρουν πτυχίο άριστα, πούλαγαν και την μάνα τους... αλλά δυστυχώς αυτοί είναι που εξελίσονται λόγο των ψήφων των υπολοίπων...

Edit: Το καλύτερο τους το είχε κάνει ο δήμαρχος... πάνε να του ζητήσουν τον λόγο για κάτι (μια επιτροπή από δαπίτες) και γυρνάει και τους λέει, ότι δεν μπορεί να μιλήσει μαζί τους γιατί δεν εκπροσωπούν το σύνολο των φοιτητών της σχολής και αν του έφερναν αποδείξεις ότι είναι η πλειοψηφία, τότε θα τους δεχόταν, αλλά που να πάνε όταν στο σύνολο των φοιτητων είχαν βγει πρώτοι με ψήφους που αντιστοιχούσαν στο 1/20 των φοιτητών... χεχε, είχαν γελάσει και τα μουστάκια μου όταν το είχα μάθει... ωραίος ο δήμαρχος... ας ήταν και άλλοι έτσι...

Όσο είμαι υγιής, και μπορώ να πηγαίνω να ψηφίζω -ότι νομίζω κάθε φορά-, θα το κάνω, γιατί η Δημοκρατία στηρίζεται στη συμμετοχή. Όλα τα άλλα ταιριάζουν σε μεμψίμοιρους ανθρώπους, που έχουν αφεθεί να σαπίσουν μέσα σε ένα σάπιο σύστημα. Και συγνώμη, αλλά είμαι πολύ νέος για να παραδώσω τα όπλα, και να γίνω ένα με το σύστημα:no:

ψηφισε αυτον που θεωρεις λιγοτερο χειροτερο,λιγοτερο απατεωνα.

Εν τω μεταξύ, ο περισσότερος κόσμος είναι τόσο ηλίθιος που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έρχεται τον επόμενο καιρό... δεν μ' αρέσει να είμαι χαιρέκακος, οπότε δεν θα χαρώ, αλλά όμως και δεν θα τους λυπηθώ...

Δεν χρειάζεται να ξέρει και ο πιο απλός πολίτης πως διαχειρίζεται ένα κράτος και τι είναι οικονομία κλπ κλπ, αλλά όταν του κρούουν το καμπανάκι και του εξηγούν ότι η Ελλάδα είναι χρεωμένη όσο το ΑΕΠ της, τότε θα έπρεπε με την απλή λογική του να καταλάβει ότι όλα αυτά τα δις ευρώ που λείπουν κάποιος θα πρέπει να τα πληρώσει... και αν κάποιου η δικαιολογία είναι ότι δεν το ήξερε, τότε η απάντηση είναι αφού δεν ήξερες τι ψήφιζες...?

Λοιπόν, οι μέρες που θα έρθουν, ειδικά για τους νεότερους, δεν είναι καλές... ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους... και χρήμα μαύρο να υπάρχει από την οικογένεια, στους περισσότερους θα πρέπει να το πάρει το κράτος, επίσης το μαύρο χρήμα θα μειωθεί, γιατί δεν θα υπάρχει χρήμα να κινηθεί... οι νέοι και ειδικά όσοι δεν έχουν προλάβει να μπουν στην επαγγελματική αγορά σε τομείς που αυτήν την στιγμή είναι αναπτυσσόμενοι και προσφέρουν ανέλιξη και επαγγελματική κατάρτιση και προϋπηρεσία, θα έχουν πρόβλημα... δουλειές θα υπάρχουν, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά θα είναι λιγότερες και με λιγότερα χρήματα...

Θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα όπως το μισθολογικό που θα πλήξει τους δημόσιους υπαλλήλους, η εξίσωση της συντάξιμης ηλικίας ανδρών-γυναικών (από τα χειρότερα μέτρα που υπάρχουν για μια γυναίκα που είναι μητέρα παιδιών), φοροεπιδρομές κτλ... όμως το 80% του κόσμου που ψηφίζει τα τελευταία 20 χρόνια, είναι σύμφωνο με τα μέτρα αυτά και τα θέλει με πάθος, είτε αδιαφορώντας...

οπότε καλοδεχούμενα και σε καλή μεριά... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.