Jump to content

Macintosh

FANISTELROOY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Eχει βαλει κανεις Macintosh στο pc του σε dual boot. Βρηκα καποια πραγματα στο ιντερνετ, αλλα μπερδευτηκα με οσα εχω διαβασει, οποτε ειπα να ζητησω και μια βοηθεια απο τα τσακαλια εδω μεσα!

Προφανώς εννοείς Mac OS...

Ναι γίνεται, σχετικά εύκολα, αλλά είναι παράνομο, αν δεν απατώμαι...

Παρανομο ειναι, αλλα το εχει κανει αρκετος κοσμος. Απλα πρεπει να προσεξεις τις προδιαγραφες του hardware οπου θα το εγκαταστησεις...

Αν τα εχεις τα καταλληλα εξαρτηματα (οχι κατι σπανιο ε), εχει καλως.. αλλιως δεν αξιζει να αγορασεις οσο το δυνατον συμβατες καρτες γραφικων, mobo κτλ για να το πετυχεις.. παιρνεις ενα μακ-μινι και ξεμπερδευεις

Προφανώς εννοείς Mac OS...

Nαι αυτο εννοω...

Απλα θελω μια βοηθεια απο καποιον που το εχει κανει, να μου δωσει πχ ενα οδηγο που χρησιμοποιησε γιατι εχω χαθει.

ΑΝ απαγορευεται αυτη η συζητηση ας διαγραφει.

Σε intel υπολογιστές γίνεται!

Αν έχεις AMD τότε την έβαψες :)

Αν και υπάρχει τρόπος για να τα εγκαταστήσεις σε AMD, είναι πάρα πολύ δύσκολο! είχα προσπαθήσει πέρσι και δεν τα κατάφερα!

Σε ιντελ θελω να τα βαλω...

Εχω βρει μια λιστα, με drivers αν δεν κανω λαθος, και λεει οτι πρεπει να περασεις ακριβως οτι χρειαζεται το συστημα σου....τπτ περισσοτερο, τπτ λιγοτερο. Αλλα δεν ξερω ποια πρεπει να επιλεξω.

iPCList.jpg

• 2 weeks later...

Η μητρική σου είναι συμβατή.

Ένας οδηγός (αν και σχετικά παλιός) είναι εδώ: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=148061

Τα υποσυστήματα της μητρικής σου προφανώς υποστηρίζονται με τον Α' ή Β' τρόπο εδώ και καιρό (10.5.2).

Ψάχνοντας στο insanely θα βρείς πιο elegant (DFE Boot-132) τρόπους για την εγκατάσταση, αλλα είναι μια αρχή...

Όσον αφορά τα πρόσφατα 10.5.6 distros (XxX, iPC, etc...), βρές τα specs της μητρικής σου και της κάρτας γραφικών και δώσε τα κατάλληλα tick στον Installer. Κάθε επιλογή έχει ένα μικρό συνοδευτικό κείμενο, ώστε να καταλαβαίνει κανείς αν χρειάζεται ή όχι...

Την 8800GT μπορείς να την αξιοποιήσεις και με EFI Strings...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.