Jump to content

P45 ή όχι;

tasatva

Recommended Posts

Ναι, μαζι με το X48 φυσικα.. Ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγει για 775 socket..

Τότε όσοι απο εμάς έχουμε c2d άν θέλουμε να κάνουμε κάποιου είδους αναβάθμιση πρέπει να πάμε σε κάτι τέτοιο.

Αλλά πιστέυω από p35 σε p45 δέν θα δώ καμμία διαφορά, απλά το σκέφτομαι για την dfi χ48, ελέω της μή υποστήριξης πλέον της abit στις μητρικές.

Δε θα δείς διαφορά. Ο μόνος λόγος που θα άξιζε να αλλάξεις μητρική, θα ήταν η προοπτική του cf. Αν έχεις τέτοια σχέδια τότε πήγαινε για Χ48.

Εχω κι' εγω την IP35PRO, και είναι αλήθεια ότι με ψιλοπροβλημάτισε το κλείσιμο της Abit. Αν το σκεφτείς όμως, τι άλλη υποστήριξη να χρειαστούμε ;

Έχουν βγάλει 17 bios, η μητρική παίζει και με τους 65nm και με τους 45nm, οπότε το έχει εξαντλήσει το socket. Περιθώρια για μικροβελτιώσεις/διορθώσεις υπάρχουν πάντα βέβαια, αλλά δε περιμένουμε κάποιο major ή critical update.

Έχουν βγάλει 17 bios, η μητρική παίζει και με τους 65nm και με τους 45nm, οπότε το έχει εξαντλήσει το socket. Περιθώρια για μικροβελτιώσεις/διορθώσεις υπάρχουν πάντα βέβαια, αλλά δε περιμένουμε κάποιο major ή critical update.

Έχει βγει και το 18 για το E0 socket των Ε8***

http://www.lejabeach.com/ABIT/IP35Pro/

Δυστυχώς το 18 δέν λύνει το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, οπότε δώρο άδωρο.

Δεν το εχω υπ' όψιν μου το πρόβλημα που αναφέρεις.

Αν θέλεις πες μου για τι πρόκειται ή δωσε ενα link.

Δέν μπορώ να το βρώ τώρα , αλλά αναφέρεται πολλάκις στο νήμα .xtremesystems για την συγκεκριμένη μητρική.

Δέν διαβάζει καλά τις θερμοκρασίες των cores και της cpu, στους Q9***

Δέν διαβάζει καλά τις θερμοκρασίες των cores και της cpu, στους Q9***

Και στους Εχχχ έχει παρόμοιο πρόβλημα, μου δίνει 17 βαθμούς θερμοκρασία cpu και βαράει συνέχεια προειδοποιητικά...

Παρά το όσα είχα ακούσει και με έκαναν να πάρω το εν λόγο μπόρντ δεν μπορώ να πώ ότι έχω μεινει με τις καλύτερες των εντυπώσεων...

εδω abit ip35 pro + q9550 (bios 18) κανενα προβλημα με θερμοκρασιες, και τον εχω και υπερχρονισμενο!

απο το uguru μου ανεβαινει το pwm ~70 μετα απο prime ομως!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.