Jump to content

γυαλιά ηλιου ΟΜως...

jayfrog

Recommended Posts

ρε παιδια γινεται το παρακατω

να παω σε σε ωυθαλμιατρο και να μου γραψει γυαλια μιοπιασ και με μαγκια να παρω γιαλια ιλιου και να πληρωσει οσα επιτρεπεται ι ασφαλεια?

το εχει κανει κανενας?

ρε παιδια γινεται το παρακατω

να παω σε σε ωυθαλμιατρο και να μου γραψει γυαλια μιοπιασ και με μαγκια να παρω γιαλια ιλιου και να πληρωσει οσα επιτρεπεται ι ασφαλεια?

το εχει κανει κανενας?

Μπορεις να τα παρεις να ειναι 2 σε 1

Απλά λες στον οπτικό να σου κόψει απόδειξη για κανονικά γυαλιά ή φακούς επαφής. Πας στο ΙΚΑ ζητάς για νέα γυάλια ή ακόμα καλύτερα φακούς επαφής (είναι συν 30 ευρώ, άσχετο που δεν φτάνουν ούτε το σκελετό να αγοράσεις)..

Απλά λες στον οπτικό να σου κόψει απόδειξη για κανονικά γυαλιά ή φακούς επαφής. Πας στο ΙΚΑ ζητάς για νέα γυάλια ή ακόμα καλύτερα φακούς επαφής (είναι συν 30 ευρώ, άσχετο που δεν φτάνουν ούτε το σκελετό να αγοράσεις)..

απο ασφαλεια δημοσιου ειναι καλυτερα?

ενα ειναι το γυαλι και ειναι τσαμπε

thumbnail.php?file=DOROGYALIA_973969613.png&size=article_large

σοβαρα τοπ μοδα.

Το οτι αυτο το πράγμα παίζει εύκολα να σου καταστρέψει τα μάτια να υποθέσω οτι αντισταθμίζεται απο το οτι ειναι.. μόδα;

Όλες τα ίδια σκ.. είναι

Πχ εμένα μου χορηγούν 90 ευρώ για φακούς και τα γυαλιά μου κάνουν 350( μόνο κρύσταλλα δεν μιλάω για σκελετό)

μαλιστα, ενταξει εγω αυτα που εχω σκοπο να παρω κανου 180-210 ευρω οποτε παλι οκ θα ειναι

οποτε τι θα παω θα κλισω ραντεβου στο γιατρο και θα του πω χυμα οτι θελω να αγορασω γιαλια ηλιου με πετεντα ενω δν εχω μυοπια??

Όλες τα ίδια σκ.. είναι

Πχ εμένα μου χορηγούν 90 ευρώ για φακούς και τα γυαλιά μου κάνουν 350( μόνο κρύσταλλα δεν μιλάω για σκελετό)

ε δεν υπολογιζουν οτι το 95% ειναι κερδος απο τα γυαλια...

Θες να δεις πως είναι χιούμορ όταν πληρώνεις 500 ευρώ που δε σου περισσεύουν και το ΙΚα σου δίνει 90 γιατί υπολογίζει με τιμές του 50. Μίλα για χιούμορ σε μια οικογένια που ζει με 800 ευρώ και πρέπει να δώσεις 410 από τη τσέπη και μετά τα άλλα 300 να πληρώσει νοίκι, φαγητό και λοιπούς λογαριασμούς...

Ναι έχει πολύ χιούμορ

Θες να δεις πως είναι χιούμορ όταν πληρώνεις 500 ευρώ που δε σου περισσεύουν και το ΙΚα σου δίνει 90 γιατί υπολογίζει με τιμές του 50. Μίλα για χιούμορ σε μια οικογένια που ζει με 800 ευρώ και πρέπει να δώσεις 410 από τη τσέπη και μετά τα άλλα 300 να πληρώσει νοίκι, φαγητό και λοιπούς λογαριασμούς...

Ναι έχει πολύ χιούμορ

ελα βρε ναι ενταξει αν το δεις οπως ειναι δν ειναι αστειο αλλα μην καταδικαζεις καποιον που να εκανε χουμορ

Αμά δεν έχεις μυωπία δεν γίνεται... ή κάτι που να δικαιολογεί τη χρήση γυαλιών

κιτα με μια λογικη εχω μιοπια δν βλεπω τελεια πχ στα 60 μετρα δν μπορω να δω καθαρα το προσωπο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.