Hohenstaufen Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 Θέλω ρε παιδιά να βρω ποιο τραγούδι είναι αυτό που παίζει με το που ξεκινάει το βίντεο και επίσης πρέπει να παίζει ξανά στο 8:25. Εσείς οι πιο παλιοί ίσως να το ξέρετε. Thanks in advance http://www.youtube.com/watch?v=lh3tY4f3PfM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Georgie Red - If I Say Stop, Then Stop. Αυτο το τραγούδι σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: Audi Quattro Edit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2009 Georgie Red - If I Say Stop, Then Stop.Αυτο το τραγούδι σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: Audi Quattro ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Μου έφτιαξες το βράδυ....σε ευχαριστώ πάρα πολύ :worship: ΕΔΙΤ- Δεν είναι τέλειο κομμάτι? Είναι πραγματικά για αυτό τον σκοπό. Αυτοκίνητο και στροφές. Τίποτα άλλο. Αν είχαμε βεβαια και Quattro....αχ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2009 Θέλω ρε παιδιά να βρω ποιο τραγούδι είναι αυτό που παίζει με το που ξεκινάει το βίντεο και επίσης πρέπει να παίζει ξανά στο 8:25. Εσείς οι πιο παλιοί ίσως να το ξέρετε. Thanks in advance http://www.youtube.com/watch?v=lh3tY4f3PfM Toν γραφει και στα comments τον τιτλο κατω απο το βιντεο . Γενικοτερα στον tubie ενα tip ειναι . ψαχνεις πρωτα απο τα comments με ενα ctrl + F ( αφου πατησεις να σου τα εμφανισει ολα . ) και tags song name συνηθως τον βρίσκεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Toν γραφει και στα comments τον τιτλο κατω απο το βιντεο . Γενικοτερα στον tubie ενα tip ειναι . ψαχνεις πρωτα απο τα comments με ενα ctrl + F ( αφου πατησεις να σου τα εμφανισει ολα . ) και tags song name συνηθως τον βρίσκεις .Εγώ είμαι ο skatalolen. Εγώ έγραψα τον τίτλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Αύγουστος 17, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2009 Λοιπόν θέλω άλλη μια φορά την βοήθειά σας για ένα τραγούδι. Έπαιξε στον Best κατα τις 12 και 5 σήμερα το πρωί, ηλεκτρονικό κομμάτι, μεγάλης διάρκειας >5λεπτά γυναικεία φωνή και μόνο στο τέλος του ρεφρέν καταλάβαινα τους στίχους "Let(Ίσως και left) you cry". Συγγνώμη για τις λίγες πληροφορίες αλλά αυτά μόνο κατάλαβα (ήμουν και στο αμάξι ) Thanx in advance :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 19, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Παιζει ενα τραγουδι (πρεπει να ειναι καινουριο) που λεει στο ρεφρεν "let it go", γυναικα το τραγουδαει. Dancοειδη...Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 19, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 let go nostalgia?παλιο αλλα δε μου ρχεται τπτ αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 19, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Παιζει ενα τραγουδι (πρεπει να ειναι καινουριο) που λεει στο ρεφρεν "let it go", γυναικα το τραγουδαει. Dancοειδη...Any ideas?Ίσως αυτό. Αλλά δεν είναι καινούριο.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ybDNicsWVWU]Marc O'Tool - Let It Go - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 19, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Τελικα ειναι αυτο που ειπε ο [MENTION=2748]KoMM[/MENTION] (και δεν ειναι ουτε αυτο καινουριο).Thanks both of ya! :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.