Jump to content

Gigabyte 4850...μικρο σκορ

JdCZT

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες εχω εναν dc2 e6300 σε μια gigabyte ds3l με 2gb kingston 1066 και τροφοδοτικο της tagan 530w....κουμπωσα μια gigabyte 4850 απο το e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516191 και στο 3dmark 06 basic 1.1.1.0 βγαζω 8500...Δεν ειναι λιγο?Και κατι ακομα σε idle εχω 38 c και full load 41 c...Κατι σιγουρα δε μ γεμιζει το ματι στν καρτουλα...τα φωτα σας παρακαλω...

Εχω δοκιμασει με 8-7_xp32_dd_65993 και 9-5_xp32_dd ....η διαφορα 100 marks + με τους δευτερους. :crazy_pilot:

Εχουμε τον ιδιο επεξεργαστη.Σιγουρα αυτοσ ειναι υπαιτιος ΑΝ ειναι στοκ.

Να υποθεσω οτι ειναι?(δλδ δεν τον εχεις υπερχρονισει)

Toν ειχα σπρωξει λιγο αλλα αμελητεα πραγματα μη φανταστεις...δλδ με κοβει ο μικρος ε?σκεφτηκα για μια το τροφοδοτικο...λετε να μην δινει οσο πρεπει...?Σημερα θα δοκιμασω και μια 9800GTX+ της gigabyte...λογικα δε πρεπει να κοβει και αυτη ο cpu?

Ε ναι μαλλον και εκει θα κοβει.Λοιπον μια που εχεις και μητρικη π σηκωνει FSB πριν βιαστεις να τον πεταξεις τον επεξεργαστη,δωσε καμια 400αρα-450αρα fsb και λιγα βολτ,1,3-1,35 και θα δεις τι ωραια θα παει 11000+!!!!!

Σιγουρα σε κοβει ο μικρος,αλλα με ενα σπρωξιμο στα 3ghz π ευκολα θα το κανεις θα εισαι τζετ για την 4850!

Ξερω γιατι εχω ακριβως καρτα κ cpu !!!

θα χρειαστω και aftermarket ανεμηστιρακι για τον μικρο...η παει καλα και με το stock?

edit:Να ρωτησω και κατι ακομα....με το ati overdrive βλεπω τρεχουσα ρυθμιση ρολογιου στα 500 mhz ενω η καρτουλα βγαζει 625 αν δεν κανω λαθος...εσενα ποσο σου βγαζει?Ειναι λογικο η να τσιτωσω απο εκει?

edit 2:Μλκ μου...αυτο διχνει την τρεχουσα...εφοσων δεν σηκωνει load τρεχει εκει αλλα αμα σηκωσει παιζει στα 625

Δεν θα σου συνηστουσα στοκ,αν και εγω τον ειχα τον χειμωνα με στοκ στα 3ghz με 1,3 βολτ νομιζω...

Μπορεισ ν παρεις κατι σχετικα φθηνο,οπως

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650544

αυτο π το πηρα χθες γ τον ξαδερφο μου κ θα του το παω συντομα να δω τι κανει.

Παντως λεγονται καλα λογια γ αυτο.

Αν του βαλεις κ ενα ανεμιστηρα θα εισαι τζετ!

Την έχω αυτή σε έναν 2700+ τώρα και σε συνεργασία με έναν Zaward ανεμιστήρα τον κρατάει στους 45 βαθμούς idle.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.