Astakos Ιούνιος 7, 2009 #21 Ιούνιος 7, 2009 Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, τι περιμένεις ότι θα κερδίσεις με αλλαγή μητρικής?1ός λόγος είναι το OC αλλά δεν θα κάνεις, 1 άλλος είναι το crossfire μήπως γιαυτό ?Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....Εκτός αυτού δεν έιναι και διαθέσιμη ..... Το βλέπω χλωμό να έρθει με παραγγελίαφυσικα και αξιζει να μεταβει απο via chipset σε intel.
Omerta1416003372 Ιούνιος 7, 2009 Author #22 Ιούνιος 7, 2009 Αν το οριο σου ειναι 60 ευρω παρε την P5Q απο το stock house πλαισιου Εσύ καλά τα λες μόνο που μάλλον δεν πρόσεξες την περιοχή μου.Και από όσο γνωρίζω πρέπει να στείλω κάποιον ή να πάω να τα πάρω από εκεί.Διόρθωσε με άμα κάνω λάθος επειδή όντως σκέφτομαι πολύ να πάρω καμιά μητρική από εκεί. φυσικα και αξιζει να μεταβει απο via chipset σε intel. Ε και εγώ έτσι λέω....
leros2004 Ιούνιος 7, 2009 #23 Ιούνιος 7, 2009 Μπορεί να συγκριθεί το p35 με το VIA P4M890?Επίσης με 2 usb και 2 sata δεν νομίζω κάποιος να μπoρεί να κάνει την δουλειά του.........!!Ακριβώς αυτό ρωτάω, γιατί αν για παράδειγμα περιμένεις ότι αλλάζοντας τη μητρική ο υπολογιστής θα πετάει στα games ή για να ανοίγει πιο γρήγορα ο firefox τσάμπα λεφτά θα δώσεις....Εφόσον δεν σου φτάνουν τα usb και τα sata τότε πάω πάσο....
Omerta1416003372 Ιούνιος 7, 2009 Author #24 Ιούνιος 7, 2009 Ακριβώς αυτό ρωτάω, γιατί αν για παράδειγμα περιμένεις ότι αλλάζοντας τη μητρική ο υπολογιστής θα πετάει στα games ή για να ανοίγει πιο γρήγορα ο firefox τσάμπα λεφτά θα δώσεις....Εφόσον δεν σου φτάνουν τα usb και τα sata τότε πάω πάσο....Δεν νομίζω να είπα κάτι τέτοιο. Βέβαια μου δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσω τις ram που έχω γιατί αν πρόσεξες υποστηρίζει μέχρι 667 mhz σε αντίθεση με αυτές που παραθέτω.Οπότε τελικά θα έχω καλύτερες επιδόσεις....
_Chris_ Ιούνιος 8, 2009 #25 Ιούνιος 8, 2009 Αν δεν βρεις την P5Q απο stockhouse ή μεταχειρισμενη υπαρχει και η λυση του P43 που εχει και τον ICH10 (χωρις δυνατοτητα για raid βεβαια) skroutz By the way ειχα την P5K Pro και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος. Αν πας προς τα εκει μην παρεις την C. Για ddr3 οι υβριδικες δεν ειναι λυση και αν δεν σκοπευες για ddr3 πολυ απλα δεν εχει τιποτα αλλο να σου δωσει σε σχεση με την απλη.
Omerta1416003372 Ιούνιος 8, 2009 Author #26 Ιούνιος 8, 2009 Αν δεν βρεις την P5Q απο stockhouse ή μεταχειρισμενη υπαρχει και η λυση του P43 που εχει και τον ICH10 (χωρις δυνατοτητα για raid βεβαια)skroutz By the way ειχα την P5K Pro και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος. Αν πας προς τα εκει μην παρεις την C. Για ddr3 οι υβριδικες δεν ειναι λυση και αν δεν σκοπευες για ddr3 πολυ απλα δεν εχει τιποτα αλλο να σου δωσει σε σχεση με την απλη. Ευχαριστώ απλά όπως είπα προηγουμένως δεν είμαι από αθήνα και από όσο ξέρω πρέπει να πάω εκεί οπότε επειδή είμαι απο Θεσσαλονίκη αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.